• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemek dahada yoruyor insanı Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ben sadece bebegi ve keseyi gördüm kalp atışını duymak nasip olmadı Hayirlisi böyleymiş takdir Allahın tevekkül edip Allaha sığınacağız Rabbim en güzel yazıları yazsin hepimize inşallah.
Stres yapma üzülme desem mümkün değil hayırla sağlıkla sonuçlansin inşallah 🤲🤲
Canım O kadar zor geliyor ki bu 3.transferimdi.Bu sefer başka bir yerde sıfırdan 2.tedavime başlamıştım en iyi kalite 2 embryom oldu ikisi de gelişmediNeden böyle oluyor ben anlamıyorum.Ne kadar Umut etmiştim oysa..Hele eşim toparlayamadi kendini.Bugun Daha yazın evlenen bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim, içime birşeyler oturdu.Neden ben dedim, kıskanmak mı bilmiyorum ama bazen dayanamayacak gibi oluyorum 😔

2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.
Hayırlısı olsun bacım sizin için hayırlı bebeklerinizi için hayırlısı ne ise rabbim onu kolay ve sağlıklı eylesin

Ah canim yüreği güzel arkadaşım Allah razı olsun.
Vardır bundada bi hayır inşallah biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın daha vakti var demekki benim minnoşumun sağlıkla hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin en kiza zamanda rabbim güc verdikçe pes etmek yok daha yolun çok başındayım Allah kolaylık versin bu yolda herkese 💕💕
Maşallah bacım. Bu yaşadıklarınız inşallah daha güzel sağlıklı hayırlı evlatlara vesile olacak 🤲🏻

Canım O kadar zor geliyor ki bu 3.transferimdi.Bu sefer başka bir yerde sıfırdan 2.tedavime başlamıştım en iyi kalite 2 embryom oldu ikisi de gelişmediNeden böyle oluyor ben anlamıyorum.Ne kadar Umut etmiştim oysa..Hele eşim toparlayamadi kendini.Bugun Daha yazın evlenen bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim, içime birşeyler oturdu.Neden ben dedim, kıskanmak mı bilmiyorum ama bazen dayanamayacak gibi oluyorum 😔
Rabbim güç versin canım benim aslında kıskanmak değil geri dönüp kendini sorguluyorsun neden ben diye isyan etme rabbim en güzelini en hayirlisinı sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah dularım seninle cuma günü hayırlı haberler ver inşallah allahtan ümit kesilmez 🤲

Hayırlısı olsun bacım sizin için hayırlı bebeklerinizi için hayırlısı ne ise rabbim onu kolay ve sağlıklı eylesin
Maşallah bacım. Bu yaşadıklarınız inşallah daha güzel sağlıklı hayırlı evlatlara vesile olacak 🤲🏻
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin 🤲

Rabbim güç versin canım benim aslında kıskanmak değil geri dönüp kendini sorguluyorsun neden ben diye isyan etme rabbim en güzelini en hayirlisinı sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah dularım seninle cuma günü hayırlı haberler ver inşallah allahtan ümit kesilmez 🤲
İnşallah canım ,ama benim ümidim yok sağlıksız Bir gebelik olduğu belli zaten en başından beri.Canim sen kürtaj oldun mu yoksa ilaçla mı düşürdün?

İnşallah canım ,ama benim ümidim yok sağlıksız Bir gebelik olduğu belli zaten en başından beri.Canim sen kürtaj oldun mu yoksa ilaçla mı düşürdün?
Hakkında Hayırlısı olsun canım
Bugün kürtaj oldum en son ilaçlarımı dün kullandım son güne kadar bırakmadı ilaclari Bugün son kez kontrol etti tekrar kalp atışını duyamayinca beklemenin anlami yoktu dediğim gibi neredeyse benim 3 haftadan geriden geliyordu.

Merhaba serracım çok teşekkür ederim benimle üzülüp benimle sevindigin için 😊 kısa bir süre sonra senin ve Karasbaby Karasbaby için de seviniriz inşaallah ♥️🤲 bu arada kızım olursa serra da düşündüğüm isimler arasında 😁
yaa gerçekten mii ben de kızım olursa serra ismini koymak istediğim için kullanıcı adımı serra yapmıştım😍 ay inşallah inşallah🙏

Hakkında Hayırlısı olsun canım
Bugün kürtaj oldum en son ilaçlarımı dün kullandım son güne kadar bırakmadı ilaclari Bugün son kez kontrol etti tekrar kalp atışını duyamayinca beklemenin anlami yoktu dediğim gibi neredeyse benim 3 haftadan geriden geliyordu.
Anladım canım, bakalım bende gidince ne diyecekler.Hayırlısı olsun

Bu ilk dememem.Yarın sabah kan testi yaptıracağım.Yaptığım test negatif çıkınca pek heyecanım kalmadı.Tabi pes etmiyoruz.Yorulunca dinlenip yine devam ediyoruz.Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.Şimdi değilse bir başka zaman İnşallah.Ne yapayım.
İnşallah yarın pozitif sonuç alırsınız müjdenizi verirsiniz allahtan ümit kesilmez🙏 hepimizin umutsuz olmak istemiyorken içten içe korktuğumuz sonuç bu malesef 😔olumsuz olursa da allahım güç kuvvet sağlık versin inşallah en yakın zamanda muradınıza erersiniz 🙏💕

Back