• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende 9. Gün kan verdim 😅 gayette belli oldu. Boşa kendine eziyet ediyorsun git ver kanını rahat et miss
Ya bende geçen sefer 10. Günde vermiştim kan çıkmıştı. 9 da da belli olur ama ben değerden çok korkar oldum o yüzden biraz daha yükselir umuduyla gidip vermek istiyorum 🤣😁 sonuç neyse o olacak ama işte psikolojik olarak biraz daha idrarla koyuluğa bakıcam sanırım 😁

İnsan karıştırıyor kız kim hamile kim transfer oldu kim opu da 🤣🤣 vıcır vıcır ortalık valla. Sende güzel haberler ver bize senden çok umutluyum bilmiyorum öyle Bi enerji aldım ve o enerjiyi tüm transfer olanlara bekleyenlere yolluyorum 🥰🙏🏻♥️
Aynen bide isimlere bazen bakmiyorum ben konusuyorum falan ama bazen karisiyor🤣🤣Ayyy insallah yazan parmaklarin dert gormesin canimm benimmmm❤❤ hadi baklaim bugunde bitti sayilir 🙏🙏🙏

Hadi canım güzel haberler verme sırası sende inşallah. Peş peşe gelsin çift çizgiler🥰🎊🎉🍀
Ayyy insallahh bee insallah canin beninm insan bide boyle grupta hamileleri gorunce icine otomatik nese geliyor ya valla ayy ne guzelll🙏❤❤ hadi bakalimm az kaldi bide bende patlatsam bombayii cok guzel olucakk senin ne zamandi bu aradaaa🥰🥰

Canısı nasılsın? Niye bu kadar karamsar oldun, bişey olmaz bacım çok yatmayın diyor doktorlar zaten. O tutundu sana, bırakmaz kolay kolay inşallah 🥰🎉🎊🍀🧿 bak devirdin 3 günü, 4 5 güne yaparsın test, güzel haberi verirsin bize de💕

Ayyy insallahh bee insallah canin beninm insan bide boyle grupta hamileleri gorunce icine otomatik nese geliyor ya valla ayy ne guzelll🙏❤❤ hadi bakalimm az kaldi bide bende patlatsam bombayii cok guzel olucakk senin ne zamandi bu aradaaa🥰🥰
İnşallah canım💕 ben cuma günü alacam bebemi🥰🎊🎉🍀🧿 transferim var. Bana da umut oluyor pozitifler valla, sıra sende hadi bakalım peşpeşe

Ssevincli Ssevincli ah canım çok üzüldüm 😔 Bende seninle aynı durumdayım , cumartesi kürtaj olacağım . Benimde önce ilk kese de bebek görüldü ama hep geriden geldi 1 hafta kadar kalp atışını da çok net duydum ,1 hafta sonra gittim Bırak kalp atışını kese içinde Bebek bile yoktu.Bu seferde ikinci kese de Bebek vardı ama 5 mm bebek olduğu halde kalp atışını göremedi bir türlü zaten 10 günde geriden geliyor, cuma her Türlü yine gideceğiz ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Zaten ilaçları bıraktım 5 gündür.

Sevinçlim😞 sevincin kursağında kaldı😔 çok üzgünüm, Allah yerini doldursun. Allahım tekrar deneme gayreti versin inşallah. Yaşadığım için biliyorum, insanın zoruna gidiyor, inşallah süreç çok fazla uzamadan toparlanırsın canım benim
Ah canim yüreği güzel arkadaşım Allah razı olsun.
Vardır bundada bi hayır inşallah biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın daha vakti var demekki benim minnoşumun sağlıkla hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin en kiza zamanda rabbim güc verdikçe pes etmek yok daha yolun çok başındayım Allah kolaylık versin bu yolda herkese 💕💕

14 aralıklı diyorum ben de daha olmadın mi diye soruyorum meğer 🤭
Çok sevindim ya Allah tamamına erdirsin inşallah 🥰
Anacım sende de ne hafıza var maşallah ya 14 aralık falan 😅 bebişler de sana benzer inşaallah. Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin miniklerini korusun, sağlıkla dünyaya getirsin inşaallah 😚🤲

Ah canim yüreği güzel arkadaşım Allah razı olsun.
Vardır bundada bi hayır inşallah biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın daha vakti var demekki benim minnoşumun sağlıkla hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin en kiza zamanda rabbim güc verdikçe pes etmek yok daha yolun çok başındayım Allah kolaylık versin bu yolda herkese 💕💕
Benim sevinçlim güçlüdür, dirayetlidir. Çok güzel atlattın bu dönemi seni takdir ediyorum canım benim maşallah sana ♥️

Anacım sende de ne hafıza var maşallah ya 14 aralık falan 😅 bebişler de sana benzer inşaallah. Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin miniklerini korusun, sağlıkla dünyaya getirsin inşaallah 😚🤲
Amin bacım sen de inşallah hayırlı, sağlıklı, aklı başında evlatlar nasip etsin 🥰🤲

Ssevincli Ssevincli ah canım çok üzüldüm 😔 Bende seninle aynı durumdayım , cumartesi kürtaj olacağım . Benimde önce ilk kese de bebek görüldü ama hep geriden geldi 1 hafta kadar kalp atışını da çok net duydum ,1 hafta sonra gittim Bırak kalp atışını kese içinde Bebek bile yoktu.Bu seferde ikinci kese de Bebek vardı ama 5 mm bebek olduğu halde kalp atışını göremedi bir türlü zaten 10 günde geriden geliyor, cuma her Türlü yine gideceğiz ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Zaten ilaçları bıraktım 5 gündür.
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemek dahada yoruyor insanı Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ben sadece bebegi ve keseyi gördüm kalp atışını duymak nasip olmadı Hayirlisi böyleymiş takdir Allahın tevekkül edip Allaha sığınacağız Rabbim en güzel yazıları yazsin hepimize inşallah.
Stres yapma üzülme desem mümkün değil hayırla sağlıkla sonuçlansin inşallah 🤲🤲

Malesef canim 9 hafta oldu neredeyse normalde kalp atışını çoktan duymamız gerekiyordu nasip böyleymiş
Hic bitmiyor sorunlarimiz. Heran hersey olacak korkusu yiyip bitiriyor. Elimizden glen bisey de yok iste Yazilani yasiyoruz nasip. Uzulme olurmu ben yeterince uzuldum zaten transfer arkadasm 😔😔

Back