Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım O kadar zor geliyor ki bu 3.transferimdi.Bu sefer başka bir yerde sıfırdan 2.tedavime başlamıştım en iyi kalite 2 embryom oldu ikisi de gelişmediNeden böyle oluyor ben anlamıyorum.Ne kadar Umut etmiştim oysa..Hele eşim toparlayamadi kendini.Bugun Daha yazın evlenen bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim, içime birşeyler oturdu.Neden ben dedim, kıskanmak mı bilmiyorum ama bazen dayanamayacak gibi oluyorum

2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.
Hayırlısı olsun bacım sizin için hayırlı bebeklerinizi için hayırlısı ne ise rabbim onu kolay ve sağlıklı eylesin

Maşallah bacım. Bu yaşadıklarınız inşallah daha güzel sağlıklı hayırlı evlatlara vesile olacak

Rabbim güç versin canım benim aslında kıskanmak değil geri dönüp kendini sorguluyorsun neden ben diye isyan etme rabbim en güzelini en hayirlisinı sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah dularım seninle cuma günü hayırlı haberler ver inşallah allahtan ümit kesilmez

Hayırlısı olsun bacım sizin için hayırlı bebeklerinizi için hayırlısı ne ise rabbim onu kolay ve sağlıklı eylesin
Maşallah bacım. Bu yaşadıklarınız inşallah daha güzel sağlıklı hayırlı evlatlara vesile olacak
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

İnşallah canım ,ama benim ümidim yok sağlıksız Bir gebelik olduğu belli zaten en başından beri.Canim sen kürtaj oldun mu yoksa ilaçla mı düşürdün?

İnşallah canım ,ama benim ümidim yok sağlıksız Bir gebelik olduğu belli zaten en başından beri.Canim sen kürtaj oldun mu yoksa ilaçla mı düşürdün?
Hakkında Hayırlısı olsun canım
Bugün kürtaj oldum en son ilaçlarımı dün kullandım son güne kadar bırakmadı ilaclari Bugün son kez kontrol etti tekrar kalp atışını duyamayinca beklemenin anlami yoktu dediğim gibi neredeyse benim 3 haftadan geriden geliyordu.

yaa gerçekten mii ben de kızım olursa serra ismini koymak istediğim için kullanıcı adımı serra yapmıştım ay inşallah inşallah

Anladım canım, bakalım bende gidince ne diyecekler.Hayırlısı olsun

İnşallah yarın pozitif sonuç alırsınız müjdenizi verirsiniz allahtan ümit kesilmez hepimizin umutsuz olmak istemiyorken içten içe korktuğumuz sonuç bu malesef olumsuz olursa da allahım güç kuvvet sağlık versin inşallah en yakın zamanda muradınıza erersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…