- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.301
Canım O kadar zor geliyor ki bu 3.transferimdi.Bu sefer başka bir yerde sıfırdan 2.tedavime başlamıştım en iyi kalite 2 embryom oldu ikisi de gelişmediNeden böyle oluyor ben anlamıyorum.Ne kadar Umut etmiştim oysa..Hele eşim toparlayamadi kendini.Bugun Daha yazın evlenen bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim, içime birşeyler oturdu.Neden ben dedim, kıskanmak mı bilmiyorum ama bazen dayanamayacak gibi oluyorumCanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemek dahada yoruyor insanı Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ben sadece bebegi ve keseyi gördüm kalp atışını duymak nasip olmadı Hayirlisi böyleymiş takdir Allahın tevekkül edip Allaha sığınacağız Rabbim en güzel yazıları yazsin hepimize inşallah.
Stres yapma üzülme desem mümkün değil hayırla sağlıkla sonuçlansin inşallah
Aynen canim insallah haydee bakalim heycanliyimm yaaa cokkSenin de dert görmesin canım benimaynen hep birlikte bugünü de devirdik yarın yola devam
Ayyy hadi bakalim ne gzuel mubarek gunde kavuscaksin bebegineeİnşallah canımben cuma günü alacam bebemi transferim var. Bana da umut oluyor pozitifler valla, sıra sende hadi bakalım peşpeşe
Yok kız kötü niyetle değil taaa 4 sene önce anlattılarBi kere de kötü bir şey anlatmasalar çatlarlar zaten.
Acilde yatmayız inşallah
Hayırlısı olsun bacım sizin için hayırlı bebeklerinizi için hayırlısı ne ise rabbim onu kolay ve sağlıklı eylesin2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.
Maşallah bacım. Bu yaşadıklarınız inşallah daha güzel sağlıklı hayırlı evlatlara vesile olacakAh canim yüreği güzel arkadaşım Allah razı olsun.
Vardır bundada bi hayır inşallah biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın daha vakti var demekki benim minnoşumun sağlıkla hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin en kiza zamanda rabbim güc verdikçe pes etmek yok daha yolun çok başındayım Allah kolaylık versin bu yolda herkese
Canim benim güzel arkadaşım cok sağolHic bitmiyor sorunlarimiz. Heran hersey olacak korkusu yiyip bitiriyor. Elimizden glen bisey de yok iste Yazilani yasiyoruz nasip. Uzulme olurmu ben yeterince uzuldum zaten transfer arkadasm
Rabbim güç versin canım benim aslında kıskanmak değil geri dönüp kendini sorguluyorsun neden ben diye isyan etme rabbim en güzelini en hayirlisinı sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah dularım seninle cuma günü hayırlı haberler ver inşallah allahtan ümit kesilmezCanım O kadar zor geliyor ki bu 3.transferimdi.Bu sefer başka bir yerde sıfırdan 2.tedavime başlamıştım en iyi kalite 2 embryom oldu ikisi de gelişmediNeden böyle oluyor ben anlamıyorum.Ne kadar Umut etmiştim oysa..Hele eşim toparlayamadi kendini.Bugun Daha yazın evlenen bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim, içime birşeyler oturdu.Neden ben dedim, kıskanmak mı bilmiyorum ama bazen dayanamayacak gibi oluyorum
Hayırlısı olsun bacım sizin için hayırlı bebeklerinizi için hayırlısı ne ise rabbim onu kolay ve sağlıklı eylesin
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim herkese hayırlısını nasip etsinMaşallah bacım. Bu yaşadıklarınız inşallah daha güzel sağlıklı hayırlı evlatlara vesile olacak
İnşallah canım ,ama benim ümidim yok sağlıksız Bir gebelik olduğu belli zaten en başından beri.Canim sen kürtaj oldun mu yoksa ilaçla mı düşürdün?Rabbim güç versin canım benim aslında kıskanmak değil geri dönüp kendini sorguluyorsun neden ben diye isyan etme rabbim en güzelini en hayirlisinı sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah dularım seninle cuma günü hayırlı haberler ver inşallah allahtan ümit kesilmez
Hakkında Hayırlısı olsun canımİnşallah canım ,ama benim ümidim yok sağlıksız Bir gebelik olduğu belli zaten en başından beri.Canim sen kürtaj oldun mu yoksa ilaçla mı düşürdün?
yaa gerçekten mii ben de kızım olursa serra ismini koymak istediğim için kullanıcı adımı serra yapmıştımMerhaba serracım çok teşekkür ederim benimle üzülüp benimle sevindigin içinkısa bir süre sonra senin ve Karasbaby için de seviniriz inşaallah bu arada kızım olursa serra da düşündüğüm isimler arasında
inşallahhben de çok mutlu oldum aynı günlerde tecrübelerimizi paylaşabileceğimiz iiçin, inşallah sevincimizi de paylaşırız aynı şekilde
Anladım canım, bakalım bende gidince ne diyecekler.Hayırlısı olsunHakkında Hayırlısı olsun canım
Bugün kürtaj oldum en son ilaçlarımı dün kullandım son güne kadar bırakmadı ilaclari Bugün son kez kontrol etti tekrar kalp atışını duyamayinca beklemenin anlami yoktu dediğim gibi neredeyse benim 3 haftadan geriden geliyordu.
Olsun eltigillerden neticedeYok kız kötü niyetle değil taaa 4 sene önce anlattılarbenim bebe lafı bile ortada yoktu
Yok ben Kıbrıs’ta yaşıyorum, burada tedavi görüyoruminşallahhbu arada siz nereye gidiyorsunuz tüp bebek içiin İstanbul da mısınızz
İnşallah yarın pozitif sonuç alırsınız müjdenizi verirsiniz allahtan ümit kesilmezBu ilk dememem.Yarın sabah kan testi yaptıracağım.Yaptığım test negatif çıkınca pek heyecanım kalmadı.Tabi pes etmiyoruz.Yorulunca dinlenip yine devam ediyoruz.Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.Şimdi değilse bir başka zaman İnşallah.Ne yapayım.
Amin canım inşaallahAmin bacım sen de inşallah hayırlı, sağlıklı, aklı başında evlatlar nasip etsin
Sen de öyle canımCanim benim emin ol sizin sayenizde bu dönemde kardeş oldunuz bana iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?