• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Çok isterdim güzel haber vermeyi maalesef gebeliğim bugün sonlandi.
Keseyi gördük bebegi gördük ama kalp atışı maalesef yok 2,5 hafta geriden geldiğini sağlıklı olmadığını söyledi.
B Bade_badee Z Zeyni 16 Karasbaby Karasbaby
Geçmiş olsun kuzum yaa. Ama geriden gelmek .ok sıkıntı oluyor mu ki belki 2 hafta sonra düzelecek herşey. Doktor hemen kürtaj mı dedi

Bende 9. Gün kan verdim 😅 gayette belli oldu. Boşa kendine eziyet ediyorsun git ver kanını rahat et miss
Bize de eziyet ediyor burda kaderi beklerken doğurcam az kaldı 🤣
Maşallah BarekAllah sağlıkla gelsinler inşallah bebişler 😍😍
Amin inşallah sizinkiler de çok bekletmesin üzmesinler annelerini 🤩🤲

Sorma ya ben şu ateş havale işinden çok korkuyorum. Eltimin kızı baya sıkıntılı şeyler yaşamış anlatırlar hep. Korkuyorum o yüzden
Bi kere de kötü bir şey anlatmasalar çatlarlar zaten.
Acilde yatmayız inşallah 🙄

Geçmiş olsun kuzum yaa. Ama geriden gelmek .ok sıkıntı oluyor mu ki belki 2 hafta sonra düzelecek herşey. Doktor hemen kürtaj mı dedi
2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.

Ayy insallah ya insallahhh bee 🙏🙏 dogru kiz bian unuttum heee hadi bakalim 4 5 gun kaldi ❤❤❤❤ allahimmm sen buyuksunn yarabbim
İnsan karıştırıyor kız kim hamile kim transfer oldu kim opu da 🤣🤣 vıcır vıcır ortalık valla. Sende güzel haberler ver bize senden çok umutluyum bilmiyorum öyle Bi enerji aldım ve o enerjiyi tüm transfer olanlara bekleyenlere yolluyorum 🥰🙏🏻♥️

2,5 hafta geriden geliyor kalp atışı olmadığı için beklemenin anlamı yok normalde 8+5 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık kalp atışı olsa zaten sonlandirmicakti doktorda söyledi.
Sevinçlim😞 sevincin kursağında kaldı😔 çok üzgünüm, Allah yerini doldursun. Allahım tekrar deneme gayreti versin inşallah. Yaşadığım için biliyorum, insanın zoruna gidiyor, inşallah süreç çok fazla uzamadan toparlanırsın canım benim

Back