- 5 Ekim 2020
- 59
- 69
- 38
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #12.661
Negatıf cıktı malesef nasip degılmıs demekkıAmin canım sen de güzel sonuçlarla gelirsin inşallah yarın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatıf cıktı malesef nasip degılmıs demekkıAmin canım sen de güzel sonuçlarla gelirsin inşallah yarın![]()
Haftaya gidecem inşallah canımcok gecmis olsun ins bir sonraki denemende guzel sonuclar alirsin. bu sureci dr un belirliyor... benimde birkac ay once transferim negatifle sonuclandi hala dr ile iletisim halindeyim ve gel dondurulmuslari yapalim demesini bekliyorum. sende durumun hakkin dr unu bilgilendirmelisin..
ayni durumdayiz canim, benim ilki dusuk ikinci de negatif su ana kadar 8. gundeyim. benim geride bir donmus kaldi kalitesi ortaydi. benim planim hemen gelecek ay tekrar deneyip o donmusu da kullanmak o da olmazsa, bi ara vericem hem maddi hem manevi toparlanmak icin bu defa tekrar opu gerekmis olucak ve opudan sonra embryolara ngs uygulatmayi dusunuyorum zaten doktorum da bi kac kez basarisiz olursa ve ya ileri yas oldugunda ngs uyguluyoruz demisti. ben transfer oncesi intralipid serum kullanmadim hic natural killer cells icin. Bu defa doktoruma sorayim dedim ama simdi makaleleri okudum basariya hic bir katkisi saptanmamis. ayrica ek olarak 5 kg fazlam var onu da vermeyi dusunuyorum opu'dan once. bu arada sanki senle agustos-eylul transfer grubunda da vardik. Allah yardimcimiz olsun.Sevgili anneler,bnm iki dondurulmuş transferim de düşükle sonuçlandı. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor,hangi ekstra testleri yapmam lazım? Nasıl bir tedavi izlemem gerekiyor?
Saolasn kankitoş suan regl oldm zaten bunu pas geçicem gelecek ay hayrlısı inşallahhhSağol canım benim amin birdahaki ayda senin transfer heyecanını yaşamak dileğiyle![]()
Merhaba çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için, çok saolun. inşallah allah ısteyen herkese nasip etsin.yasadiklarini cok guzel ozetlemissin :) umarim tedavin bittiginde minigin karninda seni bulmus olurrahim dinlendirme durumunu suana kadar bana uygulamadiklari icin net bir bilgim yok, hangi ilaclari kullaniyorsun ve dinlendirme sebebi nedir?
Evet canım hatırladım seni.. Allah yardımcımiz olsun inşallah. İster istemez üzülüyorumayni durumdayiz canim, benim ilki dusuk ikinci de negatif su ana kadar 8. gundeyim. benim geride bir donmus kaldi kalitesi ortaydi. benim planim hemen gelecek ay tekrar deneyip o donmusu da kullanmak o da olmazsa, bi ara vericem hem maddi hem manevi toparlanmak icin bu defa tekrar opu gerekmis olucak ve opudan sonra embryolara ngs uygulatmayi dusunuyorum zaten doktorum da bi kac kez basarisiz olursa ve ya ileri yas oldugunda ngs uyguluyoruz demisti. ben transfer oncesi intralipid serum kullanmadim hic natural killer cells icin. Bu defa doktoruma sorayim dedim ama simdi makaleleri okudum basariya hic bir katkisi saptanmamis. ayrica ek olarak 5 kg fazlam var onu da vermeyi dusunuyorum opu'dan once. bu arada sanki senle agustos-eylul transfer grubunda da vardik. Allah yardimcimiz olsun.
aynen canim bir kendiliginden dis gebelik, 2 asilama, 1 ameliyat, 2 tup bebek, 4 yilda cok yordu bizi de. Manevi olarak da daha ne yapabilirim bilmiyorum. O kadar cok dua ettim ki, Allah affetsin artik dua ederken yoruluyorum. Surekli acilmayacak bir kapiyi zorluyormusum gibi hissediyorum. Bi arkadas da mindfullness falan yonel biraz dedi iyi gelirmis ama bilmiyorum sabah negatifi gordum aglayamadim bile artik ona bile gucum kalmamisEvet canım hatırladım seni.. Allah yardımcımiz olsun inşallah. İster istemez üzülüyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. herkese güçlü görünmekten de yoruldum. Her şey çok iyi giderken birden tepetaklak olmak çok kötü..aynen canim bir kendiliginden dis gebelik, 2 asilama, 1 ameliyat, 2 tup bebek, 4 yilda cok yordu bizi de. Manevi olarak da daha ne yapabilirim bilmiyorum. O kadar cok dua ettim ki, Allah affetsin artik dua ederken yoruluyorum. Surekli acilmayacak bir kapiyi zorluyormusum gibi hissediyorum. Bi arkadas da mindfullness falan yonel biraz dedi iyi gelirmis ama bilmiyorum sabah negatifi gordum aglayamadim bile artik ona bile gucum kalmamis![]()
Sağlıcakla doğurursunuz inşallah darısı bize olsun sizin sıkıntınız neydi acaba tutan embriyonuzun kalitesi nasıldıEvet inşallah öyle. 7+4teyim ama her tüp bebekte olduğu gibi az da olsa düşük riskim var
Üzülme canın sağolsun diycem ama elde değil tabi üzülmemek. Allah sağlıkla ömür verdikçe maddi gücünüz de el verdikçe deniycez hepimiz aynıyız canım tekrarında yüzünüz gülsün inşallahNegatıf cıktı malesef nasip degılmıs demekkı
Kendini toparlayıp bir daha denersin canım, Allah güç kuvvet versin. Eninde sonunda olacak inşallah, bu yaşadıklarımız da kötü birer anı olarak mazide kalacakNegatıf cıktı malesef nasip degılmıs demekkı
Tamam kankitosum benim ne zaman hazır hossedersen kendini baslaSaolasn kankitoş suan regl oldm zaten bunu pas geçicem gelecek ay hayrlısı inşallahhh![]()
Evet yarım saat sonra kalk dediler kalktım bı an hiç bitmesin istedimAynen valla yarım saatte kaldırıyorlar o zevk ayrı![]()
aminn ins.. evet son zamanlarda dondurulmuslarin basarisi hakkinda burada cok yazi okudum. benim de yillar once dondurulmuslarim tutmustu sonrasinda dusuk oldu, simdi ise yeni dondurulmuslarin transferini bekliyorum... dr um tarafindan bu tarz bir tez sunulmasa da anlasilan genel olarak basari sansinin yuksek old tespit edilmis :)Merhaba çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için, çok saolun. inşallah allah ısteyen herkese nasip etsin.
gonol f kullandık yumurta toplama ıslemı sırasında. onun dısında yumurta catlatma ıgnelerım vardı.
Su anda da estrofem 2 mg kullanıyorum embrıyo transfer oncesı. dondurma yontemı ıle taze transfere gore daha yuksek canlı dogum oranları yakalanabılıyormuş
Amin inş. Bende çikolata kisti ameliyatı oldum tek tüpüm alındı diğerinde ise sıvı birikimi vs çıktı embiryo 5aa iyi ama embriyo kalitesi tek başına etken olmuyor. Önemli ama tek etken değil diye biliyorumSağlıcakla doğurursunuz inşallah darısı bize olsun sizin sıkıntınız neydi acaba tutan embriyonuzun kalitesi nasıldı
Ya toslarım ya sokarım diyosunSenin ondandır Koficimama ben beni bilemedim benim yükselenim boğa tehlikeli görünüyo
![]()
Ay koptum gülmekten aynen bende o an hiç bitmesin diyorumEvet yarım saat sonra kalk dediler kalktım bı an hiç bitmesin istedim![]()
Ben de yaklaşık 9 senedir bekliyorum. Allah bu zamana kararlamış demek kiBilemiyorum canim. Bu konuda yeterince uzuldugumuz icn. 9 sene sonra anne olacagim allah nasp kismet ederse. Ben dogru doktoru bldum ameliyatsiz tesa ile bulundu. Darisi bu dertle ugrasanlara olsun. Azosperm cok zorlu. Menide hic sperm bulunmuyor. Ne olu ne canli. Cikis yok yani. Allah yardimcisi olsun azospermlilerin. He biz sansliydik cnku tikanikliga bagliydi. Diger seklde bilemiycem. Ben ugrasmis biri olarak Allah rizasi icin belirtmek istedim. Gerisi herkesin kendi bilecegi is.
Tabi Koficim. Ama hem toslayıp hem sokarsa fenaYa toslarım ya sokarım diyosun![]()
Üzme cnm kendini Allah nasip eder inşallah yola devam edersinizNegatıf cıktı malesef nasip degılmıs demekkı