Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hiç sorma çok utanıyor insan muayenede yine daha rahat ama transferde yarıçıplak sereserpe 😁😁 benimde doktor erkekti hatta ultrasonda bakan hemşire yerine başka doktor geldi o da erkekti gelen embriyolog da erkekti. Çok utandım 🙄
Benim Allah'tan bı doktorum erkekti diğerleri hep bayandı 😂 doktorumda zaten beni Ağustos dan beri taniyo artık abi gibi oldu sağolsun 😂😂

Hiç korkulcak bişey yokmuş hayatımın en güzel aynıydı transfer anı görerek doktorumun anlatarak yaptığı an egerki benimlelerse embriyolarim şu an koyulduklarini anneleri olarak ben görmus olucam mutluluk verici bı his benim için 😍
Evet ya bende de öyle oldu. Beraber ilk görüntümüz var😅🙈🤪

Ay ben karıştırdım o zaman çok pardon test yaptınız mı kan verildi mi 😊😊
Test yapmama kararıma uyuyorum azimliyim negatif görmek istemiyorum artik 😂 pazartesi kan vercem doluyo günüm 😊 senin transfer oldu mu kaçıncı yaptirisin kaç embriyo kaçıncı günün embriyosu

😅 Maşallah sabrına haha ben dayanamadım 5 de kaset testle başladım tabi hayal kırıklığı ama 8 gibi hafif çıkmıştı 9 da ilk kanda tmm oldu
Bilemiyorum cesaret edemiyorum ya 4 senedir yapılan testleri negatif alınca korkuyorum modum düşmesin diye annemlerde kaldım bu süreçte evde olsam belki yapardım yanlizliktan da burda yapıp onlari da üzmek istemiyorum

Hiç sorma çok utanıyor insan muayenede yine daha rahat ama transferde yarıçıplak sereserpe 😁😁 benimde doktor erkekti hatta ultrasonda bakan hemşire yerine başka doktor geldi o da erkekti gelen embriyolog da erkekti. Çok utandım 🙄
Bende hemşire ve hasta bakıcı kadın domtor embriyolog erkekti birde 2 embriyolog, benim hastanede 2 doktor çalışıyor biri kadın biri erkek onlar hemşire hasta bakıcı oho 6 7 kişi vardı içerde 😅🤣 doktor espiri yapıyor anlatıyor embiryolog açıklama yapıyor bu ne durumdaydı kalanlar ne durumda

Bilemiyorum cesaret edemiyorum ya 4 senedir yapılan testleri negatif alınca korkuyorum modum düşmesin diye annemlerde kaldım bu süreçte evde olsam belki yapardım yanlizliktan da burda yapıp onlari da üzmek istemiyorum
Hahah ay bende de durum aynıydı ilk 3 5 gün annemde kaldım tabi orda birşey yapamadım eve geldim direk başladım bende 4 yıldır hep negatif gördüm. 4.5 yıllık evliyim de. Evet mod düşmesine sebep oluyor ama sen dayanmışsın zaten sabaha gidip kanını verirsin inş

Hayırlısı olsun da inş bu süreçte korkumuzu yeneriz bende .ok korkarım canım çok tatlıdır ama okuyup araştırınca normal doğumun ne kadar önemli ve güzel olduğunu anladım. Tabi doğum anında ne olacağı belli olmuyor hayırla sağ sağlık kucağımıza alalım 🤲🏻 bu arada sen naptın sanki test yapacaktın
Amin canım inşallah 🙏🏻🙏🏻😊 yok canım test yapmadım bugün 6. Günüm testim yok bana test almıyorlar 😁

Hahah ay bende de durum aynıydı ilk 3 5 gün annemde kaldım tabi orda birşey yapamadım eve geldim direk başladım bende 4 yıldır hep negatif gördüm. 4.5 yıllık evliyim de. Evet mod düşmesine sebep oluyor ama sen dayanmışsın zaten sabaha gidip kanını verirsin inş
Gondermiyoda eve 😂kan vercem gideyim diyorum burda hastane yokmu acilde veririz 2 dkka da diyo 😂😂 dahası sonuç çıktıktan sonra da göndermem biraz daha diyo abartma ya dedim evimi özledim ben bana kalsa duramazdim bile bu kadar zaman karantinaya aldılar eşimle annem resmen 😂

İyimiş bari öteki sefer benimde öyleydi ama bu sefer böyle denk geldi ne diyelim onlar için normal artık zaten 😁
Yani kaç tane görüyorlar günde Allah aşkına mesleği ve demem o ki erkek doktor her zaman daha iyiymiş ben baştan beri taraftar değildim eşimle erkek doktora hep bayan bulurdum ama o yargı gitti kafamızdan erkek doktor çok daha iyi anliyo dinliyo davraniyo gerçekten kadınlar kadın olmalarına rağmen kibar değiller helede kadın dgumcular

Gondermiyoda eve 😂kan vercem gideyim diyorum burda hastane yokmu acilde veririz 2 dkka da diyo 😂😂 dahası sonuç çıktıktan sonra da göndermem biraz daha diyo abartma ya dedim evimi özledim ben bana kalsa duramazdim bile bu kadar zaman karantinaya aldılar eşimle annem resmen 😂
Ay inan bende de öyle oldu benimki de tutturtdu ben gideyim işe giderşm evden sen kal dinlen tutsun vs isyan ettim yeter evime yatağıma gitmek istiyorum diye nitekim şuan yatağımda uzandım keyf ediyon yoksa pozitif olduktan sonra da bırakacaktı annemde

Ay inan bende de öyle oldu benimki de tutturtdu ben gideyim işe giderşm evden sen kal dinlen tutsun vs isyan ettim yeter evime yatağıma gitmek istiyorum diye nitekim şuan yatağımda uzandım keyf ediyon yoksa pozitif olduktan sonra da bırakacaktı annemde
Aynı bütün erkekler yaa 😂 evden gidip geliyo benimkide dedim ben evden kaçtım ev temiz dursun iş yapmayım sen eve gittin görüntülü arayıp çamaşırları yıkadım bulaşıkları koydum makinaya diye gösteriyo 😂😂 bide evi supur sil bari dedim 😂😂😂

Yani kaç tane görüyorlar günde Allah aşkına mesleği ve demem o ki erkek doktor her zaman daha iyiymiş ben baştan beri taraftar değildim eşimle erkek doktora hep bayan bulurdum ama o yargı gitti kafamızdan erkek doktor çok daha iyi anliyo dinliyo davraniyo gerçekten kadınlar kadın olmalarına rağmen kibar değiller helede kadın dgumcular
Öyle valla 4 senedir anladığım şudur, malesef kadın olarak diyeceğim şey her işin ehli erkek oluyor ama kadın doğum mesleğinde de yine erkekle .nde. çok nadir anlayışlı cana yakın ilgili kaprissiz kadın domtor oluyor denk gelirsen tabi. Sadece bazı erkekler biraz kaba yani elleri sert oluyormi şlem esnasında 🤣🤪

iyi gunler hanimlar, 8. gun yine negatif cikti idrar testi (5. gun single embryo). pzt zaten kan verme gunum ama umidim kalmadi...
Bu korku yüzünden ben yapmıyorum test benimde pazartesi kan verme günüm üzülme belki çok yenidir daha ya

Back