Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hangi takviyeleri kullanmıştı eşiniz acaba
Emodex, teatrio, impryl. Bunları 5 ay boyunca kullandı. 5 ayın son 2 ayı hormon tedavisi oldu çünkü serbest testosteron az bişey düşüktü. Sonra ben adetle iğnelere başladığım gün klomene başladı. Opu gününe kadar günde 1 tane de ondan içti. Vitaminlere de devam etti tabii. Hormon ilaçlarını kesmişti. Klomen hakikaten dna hasarına birebir

Kofi uzun zamandir burdan kopup bu msjini okudugumda cok sevindim 🤩 transfer gunu beklerken hamile kaldigini mi ogrendin
Evet şekerim öyle oldu 😁 covid yüzünden transferim iptal edildi. Sonra adet beklerken adet gelmedi bir türlü 😅 süpriz oldu bize de valla

Ay koptum gülmekten aynen bende o an hiç bitmesin diyorum 🤣🤣 naptın şekerim alıp geldin mi miniği nasılsın 😊🥰
Gül gül iyi olur moral depolarsin.aldim geldim canım 5te oldu transferim otele geldik uzandım dinleniyorum çok sıkıcı ben hiç sevmdm hareketsizligi

Emodex, teatrio, impryl. Bunları 5 ay boyunca kullandı. 5 ayın son 2 ayı hormon tedavisi oldu çünkü serbest testosteron az bişey düşüktü. Sonra ben adetle iğnelere başladığım gün klomene başladı. Opu gününe kadar günde 1 tane de ondan içti. Vitaminlere de devam etti tabii. Hormon ilaçlarını kesmişti. Klomen hakikaten dna hasarına birebir
teşekkür ederim benim eşimde de sperm hızı düşük ondan dolayı evicap, combi fertil 3-4ay kullandı sonrasında 3 ay peak kullandı 3 ay kadarda l-arjinin ve klomeni birlikte kullandı ileri hızda herhangi değişen bir şey olmadı ama sayı arttı neticede tüp bebeğe başlamak durumunda kaldık. benim eşimdede testeron seviyesi az düşüktü ama birşey yapmadı doktor

Amin inş. Bende çikolata kisti ameliyatı oldum tek tüpüm alındı diğerinde ise sıvı birikimi vs çıktı embiryo 5aa iyi ama embriyo kalitesi tek başına etken olmuyor. Önemli ama tek etken değil diye biliyorum
Anladım canım. Aynen kalite tek başına yeterli değilmiş zaten rahmin durumu, embriyonun genetiği vs. Bakalım hayırlısı olsun inşallah,bilgilerin için çok teşekkür ederim ☺️

Gül gül iyi olur moral depolarsin.aldim geldim canım 5te oldu transferim otele geldik uzandım dinleniyorum çok sıkıcı ben hiç sevmdm hareketsizligi
Canım Dikkat etmen gereken şeyleri söyledi mi doktorun transfer sonrasıyla ilgili , duş alma nar yeme falan gibi şeyler dedi mi🥰

teşekkür ederim benim eşimde de sperm hızı düşük ondan dolayı evicap, combi fertil 3-4ay kullandı sonrasında 3 ay peak kullandı 3 ay kadarda l-arjinin ve klomeni birlikte kullandı ileri hızda herhangi değişen bir şey olmadı ama sayı arttı neticede tüp bebeğe başlamak durumunda kaldık. benim eşimdede testeron seviyesi az düşüktü ama birşey yapmadı doktor
Bizim dr'umuz endokrinoloji bölümüne gidin dedi. Bide kendi tanıdığı bi dr'u önerdi ona gittik. Hormon tedavisini o yaptı. Normalin üstüne çıktı testosteron. Impryl deniz kabuğundan mı ne üretiliyormuş. Dr onu özellikle tavsiye etti aklında olsun canım. Ha bide hergün sabah aksam 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı, 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yazmıştı dr.

Hadi inşallah pozitif haberini de alırsın 😊🙏🏻 aynen canım hareketsizlik kötü oluyo sıkıcı Bi durum ama maalesef öyle olmak zorundayız

Canım Dikkat etmen gereken şeyleri söyledi mi doktorun transfer sonrasıyla ilgili , duş alma nar yeme falan gibi şeyler dedi mi🥰
Yok ya bizim Dr bizle muhattap olmuyor sadece asistan baharatlı yeme yarın duş aalabilirsin,kabız kalma,sigara alkol yasakani hareketler yasak diye bir kağıt tutuşturdu elimize tamam

Back