Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok ya bizim Dr bizle muhattap olmuyor sadece asistan baharatlı yeme yarın duş aalabilirsin,kabız kalma,sigara alkol yasakani hareketler yasak diye bir kağıt tutuşturdu elimize tamam
Aaa ne ayıp şey🤭 hasta kayıran doktorlara sinir olurum, dışarda bireysel olarak enerjin uyuşmayabilir ama bence bir doktorun tüm hastalarıyla arasındaki mesafe hep aynı olmalı. Boşver sen takılma tatlım, işin bitti zaten doktorla inşallah, artık kadın doğumcuna gidersin mutlu mutlu randevularını alırsın inşallah kalp atışı için cinsiyet için🥰

Aaa ne ayıp şey🤭 hasta kayıran doktorlara sinir olurum, dışarda bireysel olarak enerjin uyuşmayabilir ama bence bir doktorun tüm hastalarıyla arasındaki mesafe hep aynı olmalı. Boşver sen takılma tatlım, işin bitti zaten doktorla inşallah, artık kadın doğumcuna gidersin mutlu mutlu randevularını alırsın inşallah kalp atışı için cinsiyet için🥰
Belkide herkese öyledir bilmiyorum ki sadece nasibinde varsa olur stres yapma dedi gitti haklıydı aslında evet canım o işini yaptı gitti gerisi takdir ilahi rabbim ol derse olacak inşallah😍😍

Evet şekerim öyle oldu 😁 covid yüzünden transferim iptal edildi. Sonra adet beklerken adet gelmedi bir türlü 😅 süpriz oldu bize de valla
Rabbim sana tedavisiz nasip edecekmis o yuzden covid ile Dr u erteletmis 🥰 Masallah Barekallah ins hayirli, saglikli kucagina aldigin gunleri gormekte nasip olur canim benim 🤩 cok sevindim, tekrardan gozun aydin olsun..

Canım sen yatarken donuyormuydun ilk gün falan yoksa sırt üstümü yattın hocanın

İlk gün biraz sırt üstü yattım ama diğer günler yan yattım arada bacaklarımı da topladım kıvırdım yoksa yatılmıyorki 🙄 sadece yüzüstü yatma
Hemsire bana yatış pozisyonunuz gebelik testinizi etkilemez demisti ben ilk günden yüzüstü falanda yatiyorum nasil rahat ediyorsam ama sen eger bisi olur mu diye stres yapacaksan kafanin rahat olduğu pozisyonda yat :) stres yapmadigin her pozisyon sen ve bebegin için en iyisi 😊

İlk gün biraz sırt üstü yattım ama diğer günler yan yattım arada bacaklarımı da topladım kıvırdım yoksa yatılmıyorki 🙄 sadece yüzüstü yatma
Yok yüzüstü yatmam zaten normalde de biliyomda aynen ya çok zormuş hareketsiz kalmak sağlıktan önemlisi yok bu hayatta

Hemsire bana yatış pozisyonunuz gebelik testinizi etkilemez demisti ben ilk günden yüzüstü falanda yatiyorum nasil rahat ediyorsam ama sen eger bisi olur mu diye stres yapacaksan kafanin rahat olduğu pozisyonda yat :) stres yapmadigin her pozisyon sen ve bebegin için en iyisi 😊
Bugün istediğim gibi yatacağım yoksa olmayacak çok stres olacağım aslında nasıl rahat ettiğimiz önemli ama yinede vicdani rahat olsun istiyor insan

Haklısın aslında insan rahat yatmak istiyor. Ama transferden çıkarken doktor dedi bugün uzan dinlen yarın kalabilirsin yan yatabilirsin ama yüzüstü yatma dedi o yüzden yüzüstü yatmıyorum istersen yüzüstü yatma sende karnın yere gelmesin. Gebelerde de iğne vururken yüzüstü döndermezler hiç yan çevirirler. Nasıl hissediyorsun kendini çok senin embri tek miydi kalite neydi kaçıncı gündü 😊 ben hala hiç bişey hissetmiyom ya 7. Günüm bugün

Yok yüzüstü yatmam zaten normalde de biliyomda aynen ya çok zormuş hareketsiz kalmak sağlıktan önemlisi yok bu hayatta
Hiç sorma valla gerçekten sağlık gibisi yok 😊 yat yat sıkılıyor insan. Ağrın falan bişeyin var mı. Sçkaç embriyoydu kaçıncı gün kalitesi nasıldı

Nosking Nosking bacış benim bugün 7. Gün yerleşme kanaması falan yok ağrı sızı da yok hiç bişey hissetmiyorum ya biraz göğüste hassasiyet var birazda adet olacakmış ağrısı oluyor sabah uyandığımda falan senşn bu zamanlar belirtin var mıydı

Ben hiç dikkat etmedim ilk günden beri aytis pozisyonuma dikkat ederek sağa sola döndüm ani hareketler yapmadım ama ben normal de yuzustu yatmayı çok severim bı pozisyonum vardır onda yatamıyorum iğneler i kullanmaya başladığımdan beri ve şu an hiç yatamiyorum göğüslerim çok ağrı yapiyo duramıyorum öyle 10.gunum benim test yapmiycam istikarli gidiyorum kan vercem pazartesi 3.gun embriyosu 2 tane transferim

Nosking Nosking bacış benim bugün 7. Gün yerleşme kanaması falan yok ağrı sızı da yok hiç bişey hissetmiyorum ya biraz göğüste hassasiyet var birazda adet olacakmış ağrısı oluyor sabah uyandığımda falan senşn bu zamanlar belirtin var mıydı
Benimde yok korkma yerleşme herkeste olan bişey değilmis zaten belirtide hap iğne lerden falan kaynaklıdır göğüs hassasiyeti benim 7 8.gunden sonra başladı hala devam dokunulmuyo dediğin gibi arada kramp lar var oda her gün iğne vuruyorum ben şahsen ona bağlıyorum

Haklısın aslında insan rahat yatmak istiyor. Ama transferden çıkarken doktor dedi bugün uzan dinlen yarın kalabilirsin yan yatabilirsin ama yüzüstü yatma dedi o yüzden yüzüstü yatmıyorum istersen yüzüstü yatma sende karnın yere gelmesin. Gebelerde de iğne vururken yüzüstü döndermezler hiç yan çevirirler. Nasıl hissediyorsun kendini çok senin embri tek miydi kalite neydi kaçıncı gündü 😊 ben hala hiç bişey hissetmiyom ya 7. Günüm bugün
Ya ben yüz üstü falan uyurum yani dikkat etsemde alışkanlık uyurken kesin geçiyorumdur o pozisyona o yüzden hiç takılmadım yani bebek büyük olsa tabiki yatamazsin zaten ama dediğim gibi nasil rahatsam öyle yattım ama hep yattım yani ;) Benim bugün 10.günüm tek embriyo 4bb 5.gün embriyosu idrar testi pozitif ama kan henüz vermedim 12.günü bekliyorum :) pazartesi kısmetse😇

Ya ben yüz üstü falan uyurum yani dikkat etsemde alışkanlık uyurken kesin geçiyorumdur o pozisyona o yüzden hiç takılmadım yani bebek büyük olsa tabiki yatamazsin zaten ama dediğim gibi nasil rahatsam öyle yattım ama hep yattım yani :KK66: Benim bugün 10.günüm tek embriyo 4bb 5.gün embriyosu idrar testi pozitif ama kan henüz vermedim 12.günü bekliyorum :) pazartesi kısmetse😇
Aynı günde kan vericez inşallah güzel haber veririz 😌

Back