Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynı bütün erkekler yaa 😂 evden gidip geliyo benimkide dedim ben evden kaçtım ev temiz dursun iş yapmayım sen eve gittin görüntülü arayıp çamaşırları yıkadım bulaşıkları koydum makinaya diye gösteriyo 😂😂 bide evi supur sil bari dedim 😂😂😂
Hahah yapar kız yapar inşallah pozitifi alınca onu da yapar Allah için benimki de herşeyi yapıyor ben bi yemek yaparım birde banyo temizlerim geri her iş onda

Evet inşallah öyle. 7+4teyim ama her tüp bebekte olduğu gibi az da olsa düşük riskim var
Ayy ne guzel ya peki herkesin sorduğu soru ilk günler belirtiler varmiydi bende yok mesela olan şeyleri de hormon iğne hapı kullanıyorum sonuçta onlara yoruyorum

Hahah yapar kız yapar inşallah pozitifi alınca onu da yapar Allah için benimki de herşeyi yapıyor ben bi yemek yaparım birde banyo temizlerim geri her iş onda
Ay yok normalde yapmaz daha dgrusu ben yaptırmam dilim durmaz benim sinir olur oda bu dönemde sağolsun basliyo yavaş yavaş ama işte ne kadar dilim durursa ,😂😂😂

iyi gunler hanimlar, 8. gun yine negatif cikti idrar testi (5. gun single embryo). pzt zaten kan verme gunum ama umidim kalmadi...
Hayırlısı olsun canım ama 8 de erken ve yani benim bile çok siliklikti 8 de. 9. Gün kanda bile 53 tü düşün. Belki geç tutunmadır. Sen bozma moralini.ve sakın ilaçları aksatma

Ayy ne guzel ya peki herkesin sorduğu soru ilk günler belirtiler varmiydi bende yok mesela olan şeyleri de hormon iğne hapı kullanıyorum sonuçta onlara yoruyorum
Yani hiç belirti görmeyen arkadaşlar da ve dediğin gibi belirtileri ilaçlar iğneler de yapıyor olabilir. Ben belirtiyor takılmadım o yüzden. Güvenemedim yani. Benim ilk gün çok hafif lekelenmem oldu birde ilk 4 hafta çok sancım oldu ağrı sancı kesi gibi şimdi azaldı çok nadir oluyor başka şey farketmedim

Evet doktor geçen hafta proluton da ekledi bakalım etkisi olmuş mu
Oyyy maşallah sübhanallah kuzusu annesiyle inşallah devamı da gelecek kucağına aldığını da gorcez canım ❤️ bende kullanıyorum prolutan toplama işlemi oldu ertesi gün başladım hafta bı acilde vurduruyorum

Yani hiç belirti görmeyen arkadaşlar da ve dediğin gibi belirtileri ilaçlar iğneler de yapıyor olabilir. Ben belirtiyor takılmadım o yüzden. Güvenemedim yani. Benim ilk gün çok hafif lekelenmem oldu birde ilk 4 hafta çok sancım oldu ağrı sancı kesi gibi şimdi azaldı çok nadir oluyor başka şey farketmedim
Leke vs hiç biseyim yok göğüs ağrım var oda adet öncesi de oluyodu bugün sol kasıkta ağrı hissediyorum ara ara ama psikolojik olabilme ihtimalini göz önüne alarak dikkate almıyorum 😂😂progestan prolutan oksapar estrofem kullanıyorum 10 günu geçti bunlqra başlayalı

Oyyy maşallah sübhanallah kuzusu annesiyle inşallah devamı da gelecek kucağına aldığını da gorcez canım ❤️ bende kullanıyorum prolutan toplama işlemi oldu ertesi gün başladım hafta bı acilde vurduruyorum
Evet bazı arkadaşlara veriyorlar önceden. Bende prolutex Lutinus ve estrofem vardı bunu yeni ekledi

Leke vs hiç biseyim yok göğüs ağrım var oda adet öncesi de oluyodu bugün sol kasıkta ağrı hissediyorum ara ara ama psikolojik olabilme ihtimalini göz önüne alarak dikkate almıyorum 😂😂progestan prolutan oksapar estrofem kullanıyorum 10 günu geçti bunlqra başlayalı
Sen belirtiye takılma 🤣ileriki haftalarda yaşayacaksın zaten inşallah

Test yapmama kararıma uyuyorum azimliyim negatif görmek istemiyorum artik 😂 pazartesi kan vercem doluyo günüm 😊 senin transfer oldu mu kaçıncı yaptirisin kaç embriyo kaçıncı günün embriyosu
Helal olsun azimle gidiyorsun en güzeli kan ver daha iyi 😊🙏🏻 bugün transferin 6. Günü cnm. 2. Transferimi oldum ilki tek embriyo iydu Kasım ayında oldum kimyasal oldu. Geriye 2 tane 5. Gün embriyosu kalmıştı bu transferimde ikisi de konuldu kaliteli 5. Gün embriyosu bakalım nasıl olcak sonuç

Bende hemşire ve hasta bakıcı kadın domtor embriyolog erkekti birde 2 embriyolog, benim hastanede 2 doktor çalışıyor biri kadın biri erkek onlar hemşire hasta bakıcı oho 6 7 kişi vardı içerde 😅🤣 doktor espiri yapıyor anlatıyor embiryolog açıklama yapıyor bu ne durumdaydı kalanlar ne durumda
Aynen içeride en az 5 kişi oluyor. Ana baba günü içerisi 😁 doktorlar özellikle öyle davranıyorlar biz rahat olalım diye Allah razı olsun onlardan bende de öyle davrandılar daha Bi rahatlıyor insan 😊

Yani kaç tane görüyorlar günde Allah aşkına mesleği ve demem o ki erkek doktor her zaman daha iyiymiş ben baştan beri taraftar değildim eşimle erkek doktora hep bayan bulurdum ama o yargı gitti kafamızdan erkek doktor çok daha iyi anliyo dinliyo davraniyo gerçekten kadınlar kadın olmalarına rağmen kibar değiller helede kadın dgumcular
Kesinlikle öyle ben zaten nedense doktor denince erkek doktora daha Bi güveniyorum daha kibar davranıyorlar ve daha sabırlılar. Eşim bayan doktor olsa daha çok hoşuna giderdi ama sanırım o da kırdı o yargısını sağolsun iyi doktorlar

Merhaba,

1.5 yıllık evliyim. Bu süre içerisinde henüz çocuk sahibi olamadık. Yaşımın da 33 olması nedeniyle çok geç kalmadan bu durumun uzman bir doktor kontrolünde incelenmesini istedim. Bunun için bir doktor araştırmasına girdim. Pendik Medical Park hastanesinde Doç. Dr. Murat Bozkurt hocamın pek çok güzel yorumlarıyla karşılaştım. İlk muayeneye gittikten sonra tereddütsüz başka hiç bir doktor arayışına girmemeye karar aldım. Aklımda hiç yokken, kendisinin de yönlendirmesiyle tüp bebek tedavisine karar verdik. Murat bey' ın guleryuzu, her turlu sorumuza cevap vermesi ve benim için en önemlisi içten olması ve güven vermesi nedeniyle tedavimiz onun dedıklerıne harfi harfiyen uymakla geçti. Rahim filmi ardından kan tahlilleri derken detaylı muayenemi oldum. Hiç bir sorun yoktu. Yumurta toplama işlemi için tedaviye başlayabilir durumdaydık. Planlamamızı yaptık, ilaç ve iğnelere başladım. Bu süreçte iş hayatındaki koşturmacama rağmen rahat geçti. Kasım ayında yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 tane embriyo elde ettik. Son durumda 5. gün embriyolarımız elde edildi ve bunun 11 tanesi 1. kalite, 4 tanesi 2. kalite olduğunu öğrendik. Ardından 2-3 ay sonraya planladığımız embriyo transfer işlemi öncesi donduruldular. Aralık ayında ara verdik. Dondurulmuş embriyo transfer tedavi sürecine Ocak ayında başladık. Şimdi transfer öncesi rahmin hazırlanması için ilaç tedavisi görüyorum. Emin ellerde olduğum için çok mutlu ve çok ümitliyim. Murat bey' e bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum buradan. İyi ki karşılaştık onunla. Tüp bebek tedavisi ile ilgili arayış içinde olan herkese buradan canı gönülden tavsiye ediyorum.
yasadiklarini cok guzel ozetlemissin :) umarim tedavin bittiginde minigin karninda seni bulmus olur 🤩 rahim dinlendirme durumunu suana kadar bana uygulamadiklari icin net bir bilgim yok, hangi ilaclari kullaniyorsun ve dinlendirme sebebi nedir?

Sevgili anneler,bnm iki dondurulmuş transferim de düşükle sonuçlandı. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor,hangi ekstra testleri yapmam lazım? Nasıl bir tedavi izlemem gerekiyor?
cok gecmis olsun ins bir sonraki denemende guzel sonuclar alirsin. bu sureci dr un belirliyor... benimde birkac ay once transferim negatifle sonuclandi hala dr ile iletisim halindeyim ve gel dondurulmuslari yapalim demesini bekliyorum. sende durumun hakkin dr unu bilgilendirmelisin..

Back