- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.101
Ahahaha sen ne dersen doğru sonuçta keltostan kapiyorsundur birşeylerUcuz olunca rahim iyi dinlenmez ama
Vayy sen tam mekandaymissin zaten ozaman sen bize şöyle Adana'da gorekİyi be gidin yiyin, ben adanalıyım kebap yerim zaten döner de neymiş
Bende keşke embriyolog olsaydım okuyupta diyorum ne bileyim evlenince çocuğum olmayacağınıBende bugun esim keske tup bebek doktoru olsaydi diye dusundum
Birazını yapta neymiş ya çeşmemi bu açıp kapatakBende çok sıkışmışmıştım transfer olmadan son kontrol yapmışlardı ultrasonla dedi çok dolu biraz yapman lazım valla hemşireye dedim tutamam hepsini yaparsam karışmam çok gülmüştük
ama çok şükür biraz yaptim tuttum yani hersey yolunda gitti çok şükür
Yok canim endiselenme bende 5 gunde 1 hastaneye gidip iğne vuruluyorum tamamen 24 saat yatacaksın demiyorlar zaten kendini yormadan günlük islerine dönebilirsin diyorlar ilk 12 gün daha dikkat ettim ben ev işi yemek dışında yapmadım şimdide dikkat ediyorum.Benim de 3. Gün embriyosu transferi olacak.Heyecanlı bir süreç ve sonrasında gebelik öğrenince heyecan devam ediyordur tabi ki.Transferden sonra ağır işler yapmayın diyorlar ama ben hastaneye gidip her gün iğne yaptıracağım.Bu ağır bir iş değil sanırım.
Valla öyle bir ayar veriyorsun ki artık bana önce olsun diyeBirazını yapta neymiş ya çeşmemi bu açıp kapatak
Dur kizseni bianUcuz olunca rahim iyi dinlenmez ama
Ben ayar falan veremem anam ne geldiyse salarımValla öyle bir ayar veriyorsun ki artık bana önce olsun diyeaynısı bana da dediler ordan biliyorum
Birazını yapta neymiş ya çeşmemi bu açıp kapatak
Aynen canım ya o an çok güzel ayar veriyorsun normalde tutamam asla başladimi gider ama o gün tam karar tutturdumValla öyle bir ayar veriyorsun ki artık bana önce olsun diyeaynısı bana da dediler ordan biliyorum
O zaman ben şimdiden başlayın musluk çalışmalarına
Aynen canım ya o an çok güzel ayar veriyorsun normalde tutamam asla başladimi gider ama o gün tam karar tutturdum
Mecbur olunca tutuyorsun
Aynen canım ya o an çok güzel ayar veriyorsun normalde tutamam asla başladimi gider ama o gün tam karar tutturdum
Yaaa 2 3 gün daha beklesene. Kalbi de duyardın belkiCok şükür canim
Ben ilk defa yarın gidicem usg ye. Beklemedeyim ben de o yüzden yazmadım canim. An itibariyle 5+5 oldum sat a göre. Yatın haber veririm inşallah. Senden de inşallah güzel haberler bekliyorum
E tekrar doldursan olmuyormu bekleyemezmi embriyo?Mecbur olunca tutuyorsundüşünsene Allah korusun hepsi gitse kala kalırsın orda
Kız ben keltoşa mı gidiyordumAhahaha sen ne dersen doğru sonuçta keltostan kapiyorsundur birşeyler
Sonra dedimya kız başlığa bakmadım Halley bacı sandım seni yo artık rahim dinlendirme Halley tüp bebekte de varKız ben keltoşa mı gidiyordumrahim dinlendirme parası diye bir ücret bi tek biz de var çiçeğim müjde
Canim kese varsa kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyomusum acilen. Genetik dr ü öyle dedi o yüzden hemen randevu aldım yarına yoksa ben de beklicek 7 haftayi. Beta 484 ve 1680 şeklinde cıktı 48 saat arayla bi daha vermedim kanYaaa 2 3 gün daha beklesene. Kalbi de duyardın belkibeta vermedin mi?
Onun temellerini biz dün gece attık. Sen ne ara ortak oldun
Olucak tabii halleyin başı kel miSonra dedimya kız başlığa bakmadım Halley bacı sandım seni yo artık rahim dinlendirme Halley tüp bebekte de var
Beni 2.30 çagardılar transfer odasına 3 defa gittim geldim az sıkışık çok sıkışık boşalt gelen gitti gelen gitti ben kaldım saat 5 de tüp bebek bölümü kapanıyor yatmam için servise çıkardılar orda yattım çıktım bide tamamen kaçsa de get eve derlerdi heraldeE tekrar doldursan olmuyormu bekleyemezmi embriyo?
Hmm pıhtılaşma mı var sende? Başlasana bu betayla kese olmaz mı hiçCanim kese varsa kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyomusum acilen. Genetik dr ü öyle dedi o yüzden hemen randevu aldım yarına yoksa ben de beklicek 7 haftayi. Beta 484 ve 1680 şeklinde cıktı 48 saat arayla bi daha vermedim kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?