Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Birazını yapta neymiş ya çeşmemi bu açıp kapatak

Yok canim endiselenme bende 5 gunde 1 hastaneye gidip iğne vuruluyorum tamamen 24 saat yatacaksın demiyorlar zaten kendini yormadan günlük islerine dönebilirsin diyorlar ilk 12 gün daha dikkat ettim ben ev işi yemek dışında yapmadım şimdide dikkat ediyorum.
Evde yukarı dolaba uzanma ani hareket yapma yeter bana göre ev içinde ara ara yürüyüş yap vücuda kan akisi olsun kendini yorma yeterli inşallah

Cok şükür canim
Ben ilk defa yarın gidicem usg ye. Beklemedeyim ben de o yüzden yazmadım canim. An itibariyle 5+5 oldum sat a göre. Yatın haber veririm inşallah. Senden de inşallah güzel haberler bekliyorum
Yaaa 2 3 gün daha beklesene. Kalbi de duyardın belki beta vermedin mi?

Kız ben keltoşa mı gidiyordum rahim dinlendirme parası diye bir ücret bi tek biz de var çiçeğim müjde
Sonra dedimya kız başlığa bakmadım Halley bacı sandım seni yo artık rahim dinlendirme Halley tüp bebekte de var

Yaaa 2 3 gün daha beklesene. Kalbi de duyardın belki beta vermedin mi?
Canim kese varsa kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyomusum acilen. Genetik dr ü öyle dedi o yüzden hemen randevu aldım yarına yoksa ben de beklicek 7 haftayi. Beta 484 ve 1680 şeklinde cıktı 48 saat arayla bi daha vermedim kan

E tekrar doldursan olmuyormu bekleyemezmi embriyo?
Beni 2.30 çagardılar transfer odasına 3 defa gittim geldim az sıkışık çok sıkışık boşalt gelen gitti gelen gitti ben kaldım saat 5 de tüp bebek bölümü kapanıyor yatmam için servise çıkardılar orda yattım çıktım bide tamamen kaçsa de get eve derlerdi heralde

Hmm pıhtılaşma mı var sende? Başlasana bu betayla kese olmaz mı hiç karyotip yaptırınca onda pıhtılaşma sorunu görünüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…