• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Tatlı heyecan inşallah güzel olacak stres yapma en büyük tavsiyem 💕
Şuan biraz heyecanlıyım😍burda pozitifleri duyunca umut oluyor bana.Tüp bebek başarısı yüksek bir işlem.Bakalım sonuç ne olacak.3. Gün embriyosu muydu seninki?

Kesinlikle aynı durumdaydım bi aldılar transfer e doktor dedi sıkışık değil ben altıma yapacam neredeyse seke seke gittim zaten odaya aldılar geri bi şişe daha su bitirdim mi 1 buçuk saat geç oldu transfer artık hemşire ye diyorum bak yapacam hepsi gidecek yeter diye yine aldılar bu sefer çok sıkışık dedi bu sefer wc git çok az yap gel dediler gittim yine geldim sonunda şükür transfer oldu ama tek düşündüğüm altıma kaçırmamak embriyo gösteriyorlar birde bakmadım bile
Bende çok sıkışmışmıştım transfer olmadan son kontrol yapmışlardı ultrasonla dedi çok dolu biraz yapman lazım valla hemşireye dedim tutamam hepsini yaparsam karışmam çok gülmüştük :KK70: :KK70:
ama çok şükür biraz yaptim tuttum yani hersey yolunda gitti çok şükür 🤲

Şuan biraz heyecanlıyım😍burda pozitifleri duyunca umut oluyor bana.Tüp bebek başarısı yüksek bir işlem.Bakalım sonuç ne olacak.3. Gün embriyosu muydu seninki?
Insallah pozitif olucak az kalmış vallahi Çok heyecanlı bir süreç çok iyi bilirim bizimde ilk denememizdi 5.gün embriyosu cnm

Insallah pozitif olucak az kalmış vallahi Çok heyecanlı bir süreç çok iyi bilirim bizimde ilk denememizdi 5.gün embriyosu cnm
Benim de 3. Gün embriyosu transferi olacak.Heyecanlı bir süreç ve sonrasında gebelik öğrenince heyecan devam ediyordur tabi ki.Transferden sonra ağır işler yapmayın diyorlar ama ben hastaneye gidip her gün iğne yaptıracağım.Bu ağır bir iş değil sanırım.

Ahahaha traş bıçağı hiç aklıma gelmezdi😂😂😂 alet edavat çok bizde hem piyasadan bayada ucuz ilk deneme 1500tl😂 rahime çizik bile atarız bi 💩u da bilmesek ya😂
Histeroskopide webcam ile yaparız olur olur o potansiyel var sende sudan ucuz valla 1500 rahimde zaten kendi dinleniyor🤭

Aman yok ben almiyim, benimkiler hazır,boşuna mı yaptım ben o embriyoları ne acılarla, beni bekliyor canlarım, şuan tek istediğim birini sağlıkla doğurmak🥰
İnşallllaaaahhhhhh doğur bebeğim sağlıcakla kampanyalı yapıodm sen bilirsn😂 hepimiz doğurak buraya dönüp bakıp gülelim yaaaaa😍😍

Evt ogleden sonra 15.30 da cagirdilar beni ama 16.30 da aldilar transfere.idrara sikisik olmen gerekiyor baya.Ben catliyodim daha da sikissaydin iyiydi diyo hemsire bide.Oy uzden transferde rahatsiz oldum cok kastim kendimi altima yapicam diye.
Evet baya dolu istiyorlar yoksa kendileri dolduruyorlar mesaneyi o zaman bende patlayacakmis gibi içeyim☺️

Pazartesi gidicem. Şimdilik bi sıkıntı yok 😁 sen ne durumdasın? Haber bekliyordum yazmadın bişey
Cok şükür canim 🥰
Ben ilk defa yarın gidicem usg ye. Beklemedeyim ben de o yüzden yazmadım canim. An itibariyle 5+5 oldum sat a göre. Yatın haber veririm inşallah. Senden de inşallah güzel haberler bekliyorum

Back