• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

E Ecem41 şu anda ara verdim ama ben de kullandım o iğneyi evet çok pahalı malesef benim de canıma okudu fiyatı. istanbuldayım bende istersen aldığım eczane no sunu verebilirim ya da var mı diye senin için sorarım. kendi bulunduğun yerde internetten araştır tlf açıp sor belki bulma ihitmalin yüksek olur hem dolaşmış olmazsın eczane eczane

E Ecem41 şu anda ara verdim ama ben de kullandım o iğneyi evet çok pahalı malesef benim de canıma okudu fiyatı. istanbuldayım bende istersen aldığım eczane no sunu verebilirim ya da var mı diye senin için sorarım. kendi bulunduğun yerde internetten araştır tlf açıp sor belki bulma ihitmalin yüksek olur hem dolaşmış olmazsın eczane eczane
Evet ben İstanbul da olmama rağmen baya zor buluyorum E Ecem41 yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve emin ol progesteron iğneleri arasında en az can acıtan bu iğne. Şükret valla. En son cadde üzerinde peş peşe 4 eczane var 3 üne gittim ya hiç yok ya 1 tane var 4. Gittim dolu var 😅resmen depolanmıştı. 1 kuruş dahi indirmedi gıcıklar. Sırf bulunmuyor diye yani zorda kalana tekme mantığı. Sen kendine onu temin edecek bi eczane bağla. Durumun ne bilmiyorum ama transfer ve inş tutarsa 3 ay kullanılacak bir iğne

benim ultrasonda belli oldu ama aşırı derecede karın şişliğim oldu 2-3 kilo aldım birden kasıklarım çok ağrıyordu resmen yumurtalık kısmını hissediyorum
Hımmm anladım beni muayene ye çağırmadı doktorumun yumurta toplanırken fark edilir miydi

@ PlutonMerkez PlutonMerkez merhaba, daha öncede paylaştığım üzere malesef benim beta değerlerim gittikçe düştü ve kimyasal ile sonuçlandı. Yeni deneme için yola koyulduk. Paylaştığım bazı testler ve incelemeler ardından yeniden yumurta toplama ile sürecimizi başlatacağız. O nedenle buradaki 21 aralık 5. gün embryo ve gebe emojisini kaldıralım inşallah o günleri de görürüm yeniden listeye girerim. Ama gebeliğe ulaşan arkadaşları mutlulukla izliyorum sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.
Canm çokk geçmiş olsunnn.inşallahhh birdahaki sefere güzel bir bebişin olur bende oraya tarıh yazdm transferim iptal olmustu belirsiz yazıp bıraktım öyle nasibimiz neyse o oluyor.aallah bizim için hatırlı olanı verir inşalh.sende kafanı ve bedenini toplayımca kendini iyi hissedince tekrar başla cnm düşündüğünüz bir zaman varmı baslamak için

Evet ben İstanbul da olmama rağmen baya zor buluyorum E Ecem41 yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve emin ol progesteron iğneleri arasında en az can acıtan bu iğne. Şükret valla. En son cadde üzerinde peş peşe 4 eczane var 3 üne gittim ya hiç yok ya 1 tane var 4. Gittim dolu var 😅resmen depolanmıştı. 1 kuruş dahi indirmedi gıcıklar. Sırf bulunmuyor diye yani zorda kalana tekme mantığı. Sen kendine onu temin edecek bi eczane bağla. Durumun ne bilmiyorum ama transfer ve inş tutarsa 3 ay kullanılacak bir iğne
vay vay tezgaha bak . depolama yapıyorlar demek . türk milleti olarak düşene tekme atmayı iyi bilir ve iyi icra ederiz.

Artık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak 😥 Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Allahim agrilarini acilarini hafifletsin guclu ol canim pes etmeyin yola dvm😢🙏🏻 Rabbim daha fazla yipranmadan sizi cocuk sahibi etsin❤️

Canm artık ilaçlarını bıraktın demek.inşallah bu süreçte kolay geçer senin için birz ağrı ve kanaman olur ama korkma vücut hemen toparlıcaktr kendini;(çokk geçmiş olsun kujummm
Bıraktım artık bebek sadece duruyor bir anlamı yokki 😥 inşaAllah hemen toparlanıp son embriyo denemek istiyorum Allahın izniyle çok teşekkür ederim

Ohss olup olunmadıgı vajinal muayenede çıkıyor ama hemen degil opudan sonra 3-4 gün sonra rahım sıvı topluyor. Benimde taze transferim olacaktı ancak opudan sonra 3. Gün taze olamazsın dediler dondurduk embriyoyu. Eve gittim nasıl berbat durumdayım 6 kilo aldım karnım 6 aylık hamile gibi çıktı hemen doktora tekrar gittik. Rahim kontrol altına alınamıyor yatış veriyoruz dahada yaptığımız tedaviyle olmazsa yogun bakıma sevk edecegiz dediler. 6 gün boyunca sürekli serum aldım. Agrılarım geçti gibi oldu evime geçtim 4-5 gün sonra regli oldum rahatladım.

Kızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi 🤲🤷‍♀️4 gün sonra yine gideceğim .

Kızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi 🤲🤷‍♀️4 gün sonra yine gideceğim .
Rabbim yerine kondursun inşaAllah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back
X