• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yani her uzun boylu insanın kısa insanlara verdiği standart züğürt tesellisi az yaratıcı ol bacım😂😂😂😂bnları cok duyduk😂😂
Sendeki minyonsuun kız ne güzel işte heryere sigisiriz 🤭tek sorun aldığım pantolanlarin pacasini yaptırırken yarısının terazide kalması☺️

Erkenden yapıp kendini strese sokma canımmm daha zamanın var bekle birazzzz
Doktorum 9. gün kan ver dediği için dayanamadım. Dün de bir arkadaşım kafamı karıştırdı. “Benim adetime 7 gün kala çıkmıştı” dedi. “Sen de yap” dedi. Benim de adetime 5 gün var. Evde de çok test var. Neyse her gün yapıp ilerleme gördüm belki 😞😒

Merhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
Ben transferden sonra ohss oldum canım evet biraz ağrılarım var ama kendi kendine geçmeye başladı korkma yani

Doktorum 9. gün kan ver dediği için dayanamadım. Dün de bir arkadaşım kafamı karıştırdı. “Benim adetime 7 gün kala çıkmıştı” dedi. “Sen de yap” dedi. Benim de adetime 5 gün var. Evde de çok test var. Neyse her gün yapıp ilerleme gördüm belki 😞😒
Ben kan tahliline kadar dayandım hatta 2 gün daha geç verdim tahlili herkesin sistemi farklı belirtiler farklı bende hiç bişey yoktu sadece göğüs hassasiyeti o kdar

Artık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak 😥 Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Rabbim sabrını verecektir canım çok zorrrr bir süreç herşeyin vakti ve zamanı var güçlü ol🙏🏻

Artık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak 😥 Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
çok üzüldüm canım . bizim bebişte öbür aya gelir inş. sıkma canını lütfen.

Rabbım sabrını verecektir canim üzülmemek elde değil güçlü ol inşallah dahada güzel olacak hersey 🤲

Back
X