- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.687
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.181
Aaa senin neden ertelemişlerdi peki??Benimde transfer günümde ertelediler ve 2. reglimde başlayacaklarını söylediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa senin neden ertelemişlerdi peki??Benimde transfer günümde ertelediler ve 2. reglimde başlayacaklarını söylediler
Sendeki minyonsuun kız ne güzel işte heryere sigisiriztek sorun aldığım pantolanlarin pacasini yaptırırken yarısının terazide kalması
![]()
Ahahavalla napak bizde minyon oluverdik
)) bölede güzeliz cep modeli gibi her yere sığarız
![]()
Bebişlerimizin minyon anası olacukkkkAhahaaynen öyle bacım
Ahaha takılıyoruz bebegim işte öle bebislerimize kavusalimda çay en son düşüneceğimiz şey yani arada böyle makara yapmakta iyi oluyor stres atiyoruzKiz içmiyorum bilmiyodum öteki türlü cay olduğunu![]()
Bebişlerimizin minyon anası olacukkkk![]()
banada demedi kimse zaten benm tüplerim yok kiYok valla kimse bana yasak demedi taaa ki trasnfer olup çıkana kadar![]()
Aynen ben 162 eşim 186 ben 48kilo o 98kilo muhteşem uyumluyuz ediyle büdüAcaba taşıyabilecekmıyım diye düşünmeye başladım bende şimdi rabbim bir yolunu verecektir zaar demi minyonlarin eşi genelde uzun oluyor senin esindemi uzun?
Aynen ben 162 eşim 186 ben 48kilo o 98kilo muhteşem uyumluyuz ediyle büdü![]()
Ay sorma valla gerçekten öyle yalnız hissetmiyorum kendimi en azından insan başkasıyla da konuşamıyor bu konularıaynen benim eşimde öyle diyor . sor bakalım kızlara ne diyorlar diyor. :):) evde şizofren gibi dolaşıyorum sanki . birbirimizi göremediğimiz için hayal gibisiniz ama gerçeksiniz :)): tuhafım :)
Ay kız senle aynıymışız bende 1.63 üm hep 48 kiloydum ama şimdi 49-50 çıkıyorum tartıda eşimle çok farklı sayılmayız oda 1.78 80 kilo falan yine idare ediyoz. Bu arada ben dün dedin ya sana canım çekti bende avakadoyu öyle yiyim diye. Bu gece rüyamda öyle yedim üzerine yumurta koymuştum krema gibi ezmiştim Bi de hıh bu olgunlaşmış diyodum rüyamdaAynen ben 162 eşim 186 ben 48kilo o 98kilo muhteşem uyumluyuz ediyle büdü![]()
benim ultrasonda belli oldu ama aşırı derecede karın şişliğim oldu 2-3 kilo aldım birden kasıklarım çok ağrıyordu resmen yumurtalık kısmını hissediyorumOhss olduğunu nasıl anlıyoruz peki
Hahahah off şimdi sen yazında ben Bi daha güldümÖnceki gün ben aynı durumdaydım canım üzülme bana da çok güldüler hatta söyleyin bende içeyim dedim yani napalım öğreniyoruz işte![]()
Hehe yetiştim sonundaYok be neden aptal olasın bebişim sadece konuyu geç yetiştin![]()
Sonuncu testinle bir önceki arasındaki fark neydi canım. Vallahi çok üzüldüm şimdi hakkınızda hayırlısı artık. Sen elinden geleni yaptın. Takdir Allah’ın .Artık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamakAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ÜçüzCanım senin ikizmiydi? Çoğul gebeliklerde kanamalar lekelenmeler oluyormuş .Aynen yat dinlen Rabbim korur inşallah , zaten biz elimizden geleni yapıyoruz
Yaaa sana da çooook geçmiş olsun.. kanaman çoktu demek ki senin yatışın yapıldığına göre öyle miCanım geçmiş olsun bende cumartesi pazar kanama yaşadım dün hastaneye yatışım yapıldı bugün taburcu ettiler şimdi evdeyim doktor istirahat et dedi yatıyorum evde sadece tuvalet için kalkıyorum
Bu vakitte sonra diyecek birşey yok kürtaja falan gerek kalmadan düşük gerçekleşir canım rabbim yardımcın olsun hamile kalıp düşürmek daha yorucudur sanirsamArtık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamakAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
@
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez
belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
Arven34
21
Aralık5.gün
Embryo-
@Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
@zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
M Meleqimmelek7890 31
Aralık5.gün
Embryo-
Ben kullanıyorum 180 küsür ilaç evet biraz zor bulunuyor vede pahalı ama daha etkiliKizlar aranız da proluteks igne kullanan varmi?bulamadim hic bir yerde napcam ben ya.Dra dedim taaa istanbulda eczane ismi verdi ara diye?orayada nasil gidiceksem.bide pahali bi ilaç 5 kutu yazmis 1000 tl tutuyo.Herkes progestan igne kullanırken bana niye bunu verdiki.Vay basima gelenler![]()