• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

aynen benim eşimde öyle diyor . sor bakalım kızlara ne diyorlar diyor. :):) evde şizofren gibi dolaşıyorum sanki . birbirimizi göremediğimiz için hayal gibisiniz ama gerçeksiniz :)): tuhafım :)
Ay sorma valla gerçekten öyle yalnız hissetmiyorum kendimi en azından insan başkasıyla da konuşamıyor bu konuları 😊 rüyamda bile gördüm bugün avakoda yiyordum dün bahsetmiştik kızlarla rüyanın içinde diyorum hatta kızlara söyliyim şöyle böyle yedim diye 🤣🤣

Aynen ben 162 eşim 186 ben 48kilo o 98kilo muhteşem uyumluyuz ediyle büdü😂
Ay kız senle aynıymışız bende 1.63 üm hep 48 kiloydum ama şimdi 49-50 çıkıyorum tartıda eşimle çok farklı sayılmayız oda 1.78 80 kilo falan yine idare ediyoz. Bu arada ben dün dedin ya sana canım çekti bende avakadoyu öyle yiyim diye. Bu gece rüyamda öyle yedim üzerine yumurta koymuştum krema gibi ezmiştim Bi de hıh bu olgunlaşmış diyodum rüyamda 🤣🤣

Artık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak 😥 Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Sonuncu testinle bir önceki arasındaki fark neydi canım. Vallahi çok üzüldüm şimdi hakkınızda hayırlısı artık. Sen elinden geleni yaptın. Takdir Allah’ın .

Canım geçmiş olsun bende cumartesi pazar kanama yaşadım dün hastaneye yatışım yapıldı bugün taburcu ettiler şimdi evdeyim doktor istirahat et dedi yatıyorum evde sadece tuvalet için kalkıyorum
Yaaa sana da çooook geçmiş olsun.. kanaman çoktu demek ki senin yatışın yapıldığına göre öyle mi :(

Artık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak 😥 Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Bu vakitte sonra diyecek birşey yok kürtaja falan gerek kalmadan düşük gerçekleşir canım rabbim yardımcın olsun hamile kalıp düşürmek daha yorucudur sanirsam

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez belirsiz:KK66:5.gün
Embriyo
-
@Semaknc 14
Aralık
5.gün
Embryo
-:anneadayı:
@Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
@Bade_badee 14
Aralık
5.gün
Embryo
- :anneadayı:
@ayseeeserkannn

17
Aralık
3gün
Embryo
-
@AaGg19
Aralık
5.gün
Embryo
@Snmdndr 15
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nooram 12
Aralık
5.gün
Embryo
@MatMag 8
Aralık
3.gün
Embryo
-
@dekrsz 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@efuulimm 11
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Boncukboncuk33 8
Aralık
5.gün
Embryo
@Oaktree 12
Aralık
3.gün embryo-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nursevim03 12
Aralık
5.gün
Embryo
-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Mukuu2004 21
Aralık
3.gün
Embryo
@DuruDur 18
Aralık
5.gün
Embryo
-
A afrartis 14
Aralık
5.gün
Embryo
@Yellewangel23 21
Aralık
3.gün
Embryo
@EylulAdaArs 18
Aralık
3.gün
Embryo
-
@karrtanesiii 17
Aralık
5.gün
Embryo
@Oaktree 12
Aralık
3.gün
Embryo
-
@Khkh 21
Aralık
5.gün
Embryo
-
@dilek3829 24
Aralık
3.gün
Embryo
-
@elif5 23
Aralık
4.gün
Embryo
-
@wenebe 2
Ocak
5.gün
Embryo
-
@mumiscoming ocakembryo-
Arven34 Arven34 21
Aralık
5.gün
Embryo
@Ayfer arslan 25
Aralık
3.gün
Embryo
-
@zzazu 25
Aralık
5.gün
Embryo
M Meleqimmelek7890 31
Aralık
5.gün
Embryo
-
@ PlutonMerkez PlutonMerkez merhaba, daha öncede paylaştığım üzere malesef benim beta değerlerim gittikçe düştü ve kimyasal ile sonuçlandı. Yeni deneme için yola koyulduk. Paylaştığım bazı testler ve incelemeler ardından yeniden yumurta toplama ile sürecimizi başlatacağız. O nedenle buradaki 21 aralık 5. gün embryo ve gebe emojisini kaldıralım inşallah o günleri de görürüm yeniden listeye girerim. Ama gebeliğe ulaşan arkadaşları mutlulukla izliyorum sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.

Kizlar aranız da proluteks igne kullanan varmi?bulamadim hic bir yerde napcam ben ya.Dra dedim taaa istanbulda eczane ismi verdi ara diye?orayada nasil gidiceksem.bide pahali bi ilaç 5 kutu yazmis 1000 tl tutuyo.Herkes progestan igne kullanırken bana niye bunu verdiki.Vay basima gelenler😣
Ben kullanıyorum 180 küsür ilaç evet biraz zor bulunuyor vede pahalı ama daha etkili

Back
X