• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba Kızlar ,

Hepinize mutlu günler dilerim . Benim ilk tüp bebek tedavim olacak inşallah ocak ayındaki reglim bekleniyor . Bu verilecek iğneler ne kadar süre kullanılıyor ? Bilgi verirseniz sevinirim :)
Merhaba hayırlı olsun igneler folikullerin verdigi tepkiye göre dozu da günü de değişir canim herkesin farklı oluyor süreci genelde 14-16.gunde gelişmiş oluyorlar ortalama 10gün kullandım ben

Merhaba Kızlar ,

Hepinize mutlu günler dilerim . Benim ilk tüp bebek tedavim olacak inşallah ocak ayındaki reglim bekleniyor . Bu verilecek iğneler ne kadar süre kullanılıyor ? Bilgi verirseniz sevinirim :)
Hayırlı olsun tedavin inşallah olumlu sonuçlanır. Şöyle diyim öncelikle o iğnelerle aranı iyi tut barışık ol 😅 iğnelerin bi süre sonu yok. İlk başta yumurta geliştirici iğneler verirler gonalf yada merional gibi onlarla yumurtalar gelişir büyük, sonra çatlatmama iğnesine başlarsın belli seviyeye gelince yani günde 2 tane. Daha sonra y. Toplamaya doğru çatlama iğnesi yapılır ve 136 saat sonra yumurtalar toplanır. Genelde işlemden sonra 1 2 ay rahim dinlendirme yapılıyor vücut toparlasın diye. Sonra tekrar iğnelere başlanılıyor tabi yanında haplar da oluyor estrofem gibi. Bu seferki iğneler progesteron içerikli iğneler ve bazı doktorlar yanında kan sulandırıcı iğnelere de başlıyor. Transfer oluyor ama aynı şekilde ilalara devam ediliyor. İnşallah tutarsa genelde doktorlr 3 ay aynı ilaçlara devam ettiriyor

Hayırlı olsun tedavin inşallah olumlu sonuçlanır. Şöyle diyim öncelikle o iğnelerle aranı iyi tut barışık ol 😅 iğnelerin bi süre sonu yok. İlk başta yumurta geliştirici iğneler verirler gonalf yada merional gibi onlarla yumurtalar gelişir büyük, sonra çatlatmama iğnesine başlarsın belli seviyeye gelince yani günde 2 tane. Daha sonra y. Toplamaya doğru çatlama iğnesi yapılır ve 136 saat sonra yumurtalar toplanır. Genelde işlemden sonra 1 2 ay rahim dinlendirme yapılıyor vücut toparlasın diye. Sonra tekrar iğnelere başlanılıyor tabi yanında haplar da oluyor estrofem gibi. Bu seferki iğneler progesteron içerikli iğneler ve bazı doktorlar yanında kan sulandırıcı iğnelere de başlıyor. Transfer oluyor ama aynı şekilde ilalara devam ediliyor. İnşallah tutarsa genelde doktorlr 3 ay aynı ilaçlara devam ettiriyor

Çok teşekkür ederim :) benim gibi sabırsız biri için uzunca bir süre . Nasıl beklerim bilmiyorum çok sabırsızız eşimle :)

Ben çökelekle yada peynirle yiyorum çok lezzetli oluyor. Birbirine karıştırıp ya ekmekle yada sade. Dene bak bakalım böyle sevebilirsin belki.
Bir deneyeyim bakalım o şekilde de çok faydalı aslında ama sevemedim teşekkürler canım

Ay yok çıkmaz inşallah, ben kist üretiyorum zaten hemen hemen her ay çıkar bende, olmasaydı şaşırırdım yani😂 olsa doktor görürdü zaten canım yoktur sende, umarım hayırlısıyla olur inşallah transferin, hazır hissetmek çok önemli🥰
Daha 15 gideceğim kontrol için ne diyecek bakalım rahmine üç çizgi şeklinde kalınlaştırma bilirsek o iş tamam rabbim kolaylık versin sanada

Transferimin 5.gününe giriyorum bugün. Dayanamadım kaset test yaptım. Tabi sonuç hüsran. Daha erken biliyorum ama sizden duymaya da ihtiyacım var 😔
Çıkmaması normal canim bende yapmıştım çıkmadı 7.günde silik çizgiyi görmüştüm testi attin mi bu arada

Aynen kız sorma her bir haltı biliyoruz bu da kötü valla 🤣 şimdi eşim bişeyi merak edince tüp bebekle ilgili kadınlara sorsana bş diyo biliyo buraya takıldığımı 🤣🤣
Ahahaha😅haklısın çok bilmekte iyi değil sonra kurup duruyoruz kafamızda ne yapalım doktorların vermediği bilgiyi buralardan öğrenmeye çalışıyoruz cicim☺️

İnşallah canım, hepimiz için duam aynı, çok zor süreçlerden geçiyoruz, inşallah kucağımıza alalım sağlıkla hepimiz. Ben de zayıfım 46-47 hiç değişmez. Ne bilim anlamadım ne derdim var da olmuyor bu çocuk, ben 1buçu yıl ilaçla korundum salak gibi, ilacı bırakır bırakmaz o ay gebe kalcam sandım, iki ablam var istedikleri ay çat diye hamile kaldılar, benim neyim eksik aynı ananın çocuklarıyız dedim😂 o iş öyle olmuyomuş, 1 buçuk yıldır bi kere bile hamile kalamadım doğal yoldan
😅Kişiden kişiye değişiyor canım bir yerde bir sorun oluyor onu bulmak gerek onun için uğraşıyoruz ben hiç korunmadim demekki vakti var çabalamaya devam olur inşallah daha yenisin çokta gitsin🤭ben sana bakış kiloluyum galiba pcosum🧐

Ama doğru yani brn birçok bilgiyi buradan öğrenmiştim hala da öyle doktorlar çok fazla bilgi vermiyorlar 🤣🤣
Aynen öyle canim bende sırf bilgileneyim diye kaydoldum bu siteye hemde insanların sevincini uzjntusune ortakmolmak çok güzel.

Ama doğru yani brn birçok bilgiyi buradan öğrenmiştim hala da öyle doktorlar çok fazla bilgi vermiyorlar 🤣🤣
aynen benim eşimde öyle diyor . sor bakalım kızlara ne diyorlar diyor. :):) evde şizofren gibi dolaşıyorum sanki . birbirimizi göremediğimiz için hayal gibisiniz ama gerçeksiniz :)): tuhafım :)

Yaaa çok aptalım bennnn herkes bana gülmüşşşş diyorum niye gülüyorlar ne var bu çay da Allah iyiliğinizi versin yok anacım ben çay falan içmedim transferde 🤣🤣🤣🤣🤣
Önceki gün ben aynı durumdaydım canım üzülme bana da çok güldüler hatta söyleyin bende içeyim dedim yani napalım öğreniyoruz işte 🤭

Back
X