- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.161
Bende düşmüştüm çay muhabbetine günde 2yi geçmiyorum demiştimÖnceki gün ben aynı durumdaydım canım üzülme bana da çok güldüler hatta söyleyin bende içeyim dedim yani napalım öğreniyoruz işte
Bende düşmüştüm çay muhabbetine günde 2yi geçmiyorum demiştim
Sendeki minyonsuun kız ne güzel işte heryere sigisirizYani her uzun boylu insanın kısa insanlara verdiği standart züğürt tesellisi az yaratıcı ol bacımbnları cok duyduk
Vay anasini millet günde iki çay içiyormusAhaha kız Allah seni napmasınçay başka çay =çay kocayla flört
Doktorum 9. gün kan ver dediği için dayanamadım. Dün de bir arkadaşım kafamı karıştırdı. “Benim adetime 7 gün kala çıkmıştı” dedi. “Sen de yap” dedi. Benim de adetime 5 gün var. Evde de çok test var. Neyse her gün yapıp ilerleme gördüm belkiErkenden yapıp kendini strese sokma canımmm daha zamanın var bekle birazzzz
Atmadım. Üstüne tarih yazıp sakladım. Her sabah yapıp takip etmeyi planlıyorumÇıkmaması normal canim bende yapmıştım çıkmadı 7.günde silik çizgiyi görmüştüm testi attin mi bu arada
Gec dollenmede olabiliyor 7.gun tekrar dene sabah idrariylaAtmadım. Üstüne tarih yazıp sakladım. Her sabah yapıp takip etmeyi planlıyorum
Ben transferden sonra ohss oldum canım evet biraz ağrılarım var ama kendi kendine geçmeye başladı korkma yaniMerhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
Ohss olduğunu nasıl anlıyoruz pekiBen transferden sonra ohss oldum canım evet biraz ağrılarım var ama kendi kendine geçmeye başladı korkma yani
Ben kan tahliline kadar dayandım hatta 2 gün daha geç verdim tahlili herkesin sistemi farklı belirtiler farklı bende hiç bişey yoktu sadece göğüs hassasiyeti o kdarDoktorum 9. gün kan ver dediği için dayanamadım. Dün de bir arkadaşım kafamı karıştırdı. “Benim adetime 7 gün kala çıkmıştı” dedi. “Sen de yap” dedi. Benim de adetime 5 gün var. Evde de çok test var. Neyse her gün yapıp ilerleme gördüm belki
Rabbim sabrını verecektir canım çok zorrrr bir süreç herşeyin vakti ve zamanı var güçlü olArtık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamakAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
çok üzüldüm canım . bizim bebişte öbür aya gelir inş. sıkma canını lütfen.Artık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamakAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Buda geçecek elbet ama öyle işte vakti değil demekki yapacak da söylenecekte birşey kalmadı malesefRabbim sabrını verecektir canım çok zorrrr bir süreç herşeyin vakti ve zamanı var güçlü ol
İnşaAllah tek embriyo kaldı Rabbim ona can verir diye umut ediyorum hepimiz bir umut yola çıkıyoruz hüsranla döndürmesin Rabbim kimseyiçok üzüldüm canım . bizim bebişte öbür aya gelir inş. sıkma canını lütfen.
Kiz içmiyorum bilmiyodum öteki türlü cay olduğunuVay anasini millet günde iki çay içiyormusbize çaydanlığı rafa kaldirttilar
Rabbım sabrını verecektir canim üzülmemek elde değil güçlü ol inşallah dahada güzel olacak herseyArtık yolun sonu sonuç iyi değil kızlar bebişle vedalaşma vakti ilacı kestik umarım sıkıntısız düşük olur birde o yormaz beni Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın çok zor tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamakAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Gerçekten elde değil inşaAllah tatlımRabbım sabrını verecektir canim üzülmemek elde değil güçlü ol inşallah dahada güzel olacak hersey
Yok be neden aptal olasın bebişim sadece konuyu geç yetiştinYaaa çok aptalım bennnn herkes bana gülmüşşşş diyorum niye gülüyorlar ne var bu çay da Allah iyiliğinizi versin yok anacım ben çay falan içmedim transferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?