Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yani her uzun boylu insanın kısa insanlara verdiği standart züğürt tesellisi az yaratıcı ol bacımbnları cok duyduk
Sendeki minyonsuun kız ne güzel işte heryere sigisiriz tek sorun aldığım pantolanlarin pacasini yaptırırken yarısının terazide kalması

Erkenden yapıp kendini strese sokma canımmm daha zamanın var bekle birazzzz
Doktorum 9. gün kan ver dediği için dayanamadım. Dün de bir arkadaşım kafamı karıştırdı. “Benim adetime 7 gün kala çıkmıştı” dedi. “Sen de yap” dedi. Benim de adetime 5 gün var. Evde de çok test var. Neyse her gün yapıp ilerleme gördüm belki

Ben transferden sonra ohss oldum canım evet biraz ağrılarım var ama kendi kendine geçmeye başladı korkma yani

Ben kan tahliline kadar dayandım hatta 2 gün daha geç verdim tahlili herkesin sistemi farklı belirtiler farklı bende hiç bişey yoktu sadece göğüs hassasiyeti o kdar

Rabbim sabrını verecektir canım çok zorrrr bir süreç herşeyin vakti ve zamanı var güçlü ol

çok üzüldüm canım . bizim bebişte öbür aya gelir inş. sıkma canını lütfen.

Rabbım sabrını verecektir canim üzülmemek elde değil güçlü ol inşallah dahada güzel olacak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…