• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben de hiç anlamadım canım bana da bir kaç doktor amh değerime bakarak pcos dedi, tüp bebek doktorum öyle birşey görünmüyor pcos değilsin dedi, ben de zayıfım, tüylenmem sivilcelenmem yok, adetlerim düzenlidir. Anlamadım var mı yok mu
Amh kac senin canım ultrasyonda görüntüsü varsa ve amh yüksekse pcos diyorlar ben zayıf değilim aslında ama adetim düzenli

Umarım benimde öyle olur kürtaja falan gerek kalmaz 😒
Ben kanda değer düştükten sonra yürüyüş yaptım ev de temizlikle uğraştım. Daha kolay olur dediler. Ağrım var hala biraz ama kolay oldu şükür. Tutmasına ayrı seviniyoruz sonra böyle oluyor bir an önce gitsin diyoruz valla psikolojimiz dalga dalga oldu😒

Ah novafertil hangi doktor ilk 2 transfer orda oldu biri düşük digeri negatif şimdi seçile geçtim ama nasip değilmiş
Sami Gürbüz benim on yumurtadan geriye 5kaldi sadece 1 dollendi guvenmedim birdaha Sami bey illa bana gel ben biliyorum seni paran cokmu gitme İstanbul'a falan dedi yok dedim ben kararlıyım

Kizlar avakado ise yararmiki.Bende alayim.Nar suyundan bahsediyisunuz bide ondan da alsam.Gerci nasipse her turlu olur.Degilse ne yesen olmaz.
Canm sen transfer olmadıysan nar suyu içebilirsn rahmı kalınlastırıo ama transferden snra önermıo drlar bılgn olsn avakadoda faydalı öncesi snrası ye;)

Ben kanda değer düştükten sonra yürüyüş yaptım ev de temizlikle uğraştım. Daha kolay olur dediler. Ağrım var hala biraz ama kolay oldu şükür. Tutmasına ayrı seviniyoruz sonra böyle oluyor bir an önce gitsin diyoruz valla psikolojimiz dalga dalga oldu😒
Aynısını eşime dedim benim diğer düşüğümde çok sıkıntı çektim biraz endişem o yüzden şimdide kürtaj olmadan gitse diye bakıyorum dediğin gibi kanda değer kaçtı senin ben iş güç uğraşayım bari 😟

Canım benim de yumurta toplamadan sonra çok ağrım olmuştu. Bana ebeler dahil herkes yumurtalar güzel geliştiği için ağrı oluyor güzel bişey demişti. Ohss de ödem vs gibi farklı belirtilerde oluyor bildiğim kadarı ile dinlen bol bol benim 3 gün sonra geçmişti
Doktorumda 3 günde geçer dedi inşaAllah geçer hemen yürürken felan otururken gaz sancım var gibi ağrı oluyor inşaAllah geçer

Sami Gürbüz benim on yumurtadan geriye 5kaldi sadece 1 dollendi guvenmedim birdaha Sami bey illa bana gel ben biliyorum seni paran cokmu gitme İstanbul'a falan dedi yok dedim ben kararlıyım
4 yumurta döllendi çift çift transfer edildi ama son yaşadıklarımdam sonra bende hatta eşim ben kesinlikle oraya gitmem deyince karar değiştirdik insanın içine sinmesi önemli

4 yumurta döllendi çift çift transfer edildi ama son yaşadıklarımdam sonra bende hatta eşim ben kesinlikle oraya gitmem deyince karar değiştirdik insanın içine sinmesi önemli
Yasak olmasina rağmen çift çift transfer ediyorlar onuda biliyorum şimdi ne yapacaksın?

Amh kac senin canım ultrasyonda görüntüsü varsa ve amh yüksekse pcos diyorlar ben zayıf değilim aslında ama adetim düzenli
7,20 canım 6 nın üzeri pcos diyorlar ama ulstrasonda normal görünüyor, tüp bebek doktoru foliküllerin normal dedi, adetimi de düzenli olurum, kıllanma yok, sivilce yok, kilo yok, sanırım pcos değilim

7,20 canım 6 nın üzeri pcos diyorlar ama ulstrasonda normal görünüyor, tüp bebek doktoru foliküllerin normal dedi, adetimi de düzenli olurum, kıllanma yok, sivilce yok, kilo yok, sanırım pcos değilim
Ama senin amh destekliyor pcosu başka bir Dr bana ultrason görüntüsü ve amh ilede tanı koyarız illa sivilce kıllanma olacak diye birşey yok dedi sen ne asamadasin

Seçil de tek embriyo var onu deneyeceğim oda olmadı tüp bebek serüveni bitecek malesef
Bir kızı olan senmiydin karıştırıyorsun da kusura bakma olur inşallah canım önce yarın tam bı netlessin durumun

Aynen Biz avantajına bakalım isminde çok havalı pcos😃 evet dondurulmusa biyopsiyi önermiyor embriyologlar bana embriyolog 3te 1 dünya ortalamasi dedi yani sizinkisi çok iyi
Evet ya ismi de çok havalı 😅😅 artık her şeye iyi yanından bakmak gerek ne yapalım 🥰 3 te 1 se iyimiş hiç bilmiyordum. Valla bu kadar şeyi öğrendik bir çocuğa sahip olmanın ne kadar zor olduğunu mğcizevi birşey olduğunu en iyi bizler görüyoruz bu yanlışlıkla hamile kalanları aklım almıyor 🤣

Hayır benim hiç çocuğum yok önemli değil tatlım hayırlısı bakalım sabah herşey belli olacak
Kaç yıllık evlisin,? Hiç moral bozma ne mucizelere şahit oluyoruz rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en önemlisi rabbim gerektiriyorsa güzelleştiriyordur biz bilemeyiz o son kalan embriyon sana anneliği tattırsin inşallah 🙏

Ama senin amh destekliyor pcosu başka bir Dr bana ultrason görüntüsü ve amh ilede tanı koyarız illa sivilce kıllanma olacak diye birşey yok dedi sen ne asamadasin
Valla ben de anlamadım canım, ultrasonda foliküllerinde kistik görüntü yok dedi doktor, hatta dosyama da yazdı,ama bi önemi de yok zaten, öyleyim veya değilim, sonuçta kendiliğimden gebe kalamadım ve tüp bebek tedavisi görüyorum. 14 yumurta toplandı, 10 tanesi dolu çıktı, 6 sındöllendi 5i 5. Güne gitti,bir transfer oldum , düşük yaptım,4 tane kaldı, ngs pgt falan yaptırmadım, deneme yanılma yapacam, inşallah bu sefer tutar, doğum kontrol ilacı kullandım, yarın bitiyor, sanırım haftasonuna regl olurum, muayene olup herşey yolundaysa gün verecek bakalım

Evet ya ismi de çok havalı 😅😅 artık her şeye iyi yanından bakmak gerek ne yapalım 🥰 3 te 1 se iyimiş hiç bilmiyordum. Valla bu kadar şeyi öğrendik bir çocuğa sahip olmanın ne kadar zor olduğunu mğcizevi birşey olduğunu en iyi bizler görüyoruz bu yanlışlıkla hamile kalanları aklım almıyor 🤣
Ben ilk evlendigimizde yaptık olacak sanıyordum ne kadar cahilmisiz ya ne bilelim bu kadar zor olduğunu 😃tabi embriyolog öyle dedi bana çok iyi yani durumumuz.ay birde biz kalabilseydik yanlışlıkla hoş göz göre göre de kalamiyorum ama 😁hep duam önce sağlıklı ve hayırlı olsun çok isterizde rabbim vermezseede ne yapalım mücadeleye devam kocislerimizle yaslanuruk.

Kaç yıllık evlisin,? Hiç moral bozma ne mucizelere şahit oluyoruz rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en önemlisi rabbim gerektiriyorsa güzelleştiriyordur biz bilemeyiz o son kalan embriyon sana anneliği tattırsin inşallah 🙏
5 yılı geride bıraktım Allahın izniyle Amin inşaAllah tek umudum o kaldı zaten teşekkür ederim 😊

Back
X