• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

alla alla nedenki genetik pıhtılaşma vs bunları yaptırdın demi dr nedio bu duruma
İlk düşükte genetiği baktırdık eşim de bende ama sıkıntı yok dedi dr aklıma takılan kan uyuşmazlığı ben negatifim yarın doktoru aradığım da onu sorucam nette okudum düşük bile olsa 72 saat içinde uyuşmazlık iğnesi vuruluyormuş bir daha ki gebelik için ben vurdurmadım doktor öyle bişe demedi şimdi de düşük olcak sanırım ondan mı kaynaklı diye tek aklıma gelen bu

Hayırlısı olsun canım, olsa sanırım biraz daha yüksek çıkması gerekiyordu, benim ilk transferimde 9. Gün 19 çıkmıştı beta, doktorum düşük çıktı ama bakalım dedi, artışlar düzenli oldu sonrasında, ama sağlıksız olduğu gerçeğini değiştirmedi maalesef düşük yaptım. Allah emeklermizi boşa çıkarmasın, yıkılmak yok, bebiş olana kadar devam edeceğiz
Insallah canim. Benim gozumde buyuyor surec. Opu oldumda 18 yumurta toplandi 15 i 3. Gune kadar gitti hepsi 7 8 hucreli gayet iyi dendi ve donduruldu. Transfer zamani cozulmeye gidince 5. Gune birakildi. Transfer gunu yine arandim ve 11 inin gelisimi durdu 4 tane kaldi fakat bugun transfer icin henuz hazir degiller yarin gelin dediler. Ertesi gun tranafere gittigimde 3 tane kaldi. 2 si iyi 1 i kotu dediler ikisi iyi derken 4aa kalitede yani. Bugun iste 10. Gun sonuc 4 e yakin ama cok cok dusuk. Kalan embriyoda yok herseye en bastan baslanmasi gerekiyor. O yuzden belki 1 2 ay dinlenmek en mantiklisi gibi geliyo.. Allah hepimizin yardimcisi olsun🙏

Dr yine ertelemesse satmam😂tahmini ayın 19u. 20.gün oluyor reglnin ama ben gene kaptırmıyom kendımı gecen ay iptali alınca bu ay da olurmu die endişeliyim 😊
👍Her seferinde aynı olacak diye birşey yok bu kez öyle olmaz inşallah olursun transferini evet o tarihleri denk geliyor transferimiz.

Evet Kofi den bir gün önceydi galiba o arkadaşda normal gebe kalmıştı. Umut oluyorlar🥰darısı bizlerin başına 🙏🏼 Seninde sonucunu merak ediyorum bakalım nasıl artacak.
Evet o arkadaşta umut oldu üstüne kofi daha da umut oldu bende bugun kan verdim sonucu alıcam yarın bende merak içindeyim beta düşüyor çıkıyor bebe gelmeden kafasına göre takılmaya başladı 😁 işin şakası bir haftadır üzül üzül elime bişe geçmiyor durmak yok yola devam şu düşügü atlatalım gelsin çaylar 🙈

İlk düşükte genetiği baktırdık eşim de bende ama sıkıntı yok dedi dr aklıma takılan kan uyuşmazlığı ben negatifim yarın doktoru aradığım da onu sorucam nette okudum düşük bile olsa 72 saat içinde uyuşmazlık iğnesi vuruluyormuş bir daha ki gebelik için ben vurdurmadım doktor öyle bişe demedi şimdi de düşük olcak sanırım ondan mı kaynaklı diye tek aklıma gelen bu
Bendede vr kan uyuşmazlığı ben olmustm hemen iğne.ilk ayda sıkıntı olmuo ama tedbir amaçlı olmustm iğne.iğne olmadıysanda basit bir antikor testiyle bakıolr kanda.

Bendede vr kan uyuşmazlığı ben olmustm hemen iğne.ilk ayda sıkıntı olmuo ama tedbir amaçlı olmustm iğne.iğne olmadıysanda basit bir antikor testiyle bakıolr kanda.
Şuan buna yapılacak bişe kalmadı ama bari bu düşükte yaptırayım diyorum her ihtimale karşı başka sıkıntı görünmüyor çünkü

Insallah canim. Benim gozumde buyuyor surec. Opu oldumda 18 yumurta toplandi 15 i 3. Gune kadar gitti hepsi 7 8 hucreli gayet iyi dendi ve donduruldu. Transfer zamani cozulmeye gidince 5. Gune birakildi. Transfer gunu yine arandim ve 11 inin gelisimi durdu 4 tane kaldi fakat bugun transfer icin henuz hazir degiller yarin gelin dediler. Ertesi gun tranafere gittigimde 3 tane kaldi. 2 si iyi 1 i kotu dediler ikisi iyi derken 4aa kalitede yani. Bugun iste 10. Gun sonuc 4 e yakin ama cok cok dusuk. Kalan embriyoda yok herseye en bastan baslanmasi gerekiyor. O yuzden belki 1 2 ay dinlenmek en mantiklisi gibi geliyo.. Allah hepimizin yardimcisi olsun🙏
Ne hissettiğini ve hangi duyguları yaşadığını biliyorum, burdaki herkes biliyor, hepimizin başına geliyor, yorucu bir tedavi ama hepimiz aynı süreci yaşıyoruz. Sen baştan başlayacaksın, ben düşük yaptım betanın sıfırlanması hormonların kendine gelmesi 4 ayı buldu, ötekinin rahmi kalınlaşmadı 3 ay bekledi, başka biri bir sürü iğne ilaca rağmen opu günü yumurtaları boş çıktı, o kadar farklı hikayeler var ki, bazen okurken halime şükrediyorum, hepimizin yaşadıkları farklı olsa da duygularımız ve hissettiklerimiz aynı, bebek olana kadar devam edeceğiz başka yolu yok bunun, ağladık üzüldük tükendik ama yine kalkıp bebeğimiz için başladık en baştan. Allah çektiğimiz sıkıntıları bebeklermizle mükafatlandırsın, bunlar geçici şeyler, bebek kokusuyla unutacağız herşeyi inan bana🥰🧿🎉🎊🍀

Şuan buna yapılacak bişe kalmadı ama bari bu düşükte yaptırayım diyorum her ihtimale karşı başka sıkıntı görünmüyor çünkü
druna hatırlatırsın.evt maalesef bazen bir sıkıntı olmasada düşük oluyor.embryodan kaynaklı olabilir.ne zor cidden inşlh artık sorun yaşamayız

Back
X