- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Neden ertelendi transferin ? Hoşgeldintransferi ocağa ertelenmmiş bir kk üyesi olarak şurada bekleyeyim her ne kadar arkadaşlarım beni davet etmesede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ertelendi transferin ? Hoşgeldintransferi ocağa ertelenmmiş bir kk üyesi olarak şurada bekleyeyim her ne kadar arkadaşlarım beni davet etmesede
Sen biraz zorlayabilirdin ya. Kaç doğumlusun?
çıkması gerekir , ben ilk denememde 4.gün taze embriyoda 8. gün pozitifi görmüştümCikar bence
Gece geç yatmanın etkileriSana prolutex yazmış canım benimki o değil yapılırken çok ağrımıyor ama sonrasında oturup kalkarken kendini hatırlatıyor
hoşgeldiniz , benim dokturumda cem çelik orda 2. denememiz yarın dondurulmuş tek embriyo transferi olacak çözüldüğünde bir zeval olmazsaAmin inşallah son olur evet. Normalde sıkıntımız yok. Tek sıkıntı benim yaşım, 38. Bi doğal gebelik geçirdim, kalbi durdu. Bi sene bi daha gebe kalmayınca tüp bebek başladık. Bir opu ile Emsey Hospitalda iki transfer oldum, olmadı. Embriyo kalmayınca bahçeci Cem Çelik’e geçtim. 2 embriyom oldu Pgt yapıldı sonuç yine negatif. 3. Opuyu yine Cem hocada oldum gene iki embriyom donduruldu. Bu ay transfer inşallah. On yumurta toplanıyor niye iki tane kalıyor benim yumurtalar çürük mü diye kafaya takıyorum çok ama bahçecide 3den fazla embriyosu 5. Günde kalan pek duymadım, moral bozmamaya çalışıyorum. Kimsede bi sorun söylemiyor neden olmadığını araştıran da yok, rahmimde mi sorun var diyorum yok diyorlar. Olmayınca hadi sıfırdan opu. Durum böyle yani canım, sorun varsa da bulan yok.
inşallah güzel olacak , dualarımız seninleGeldim ben kızlar bekliyoruz bakalım heyecan tavan
beni de eklermisiniz tabloya 15.12.2020 yarınTabloya bakınca gözlerim şaşı oldu PlutonMerkez
Hayır canım yapmadımSemaknc sen çatlatma iğnesi yaptın mı peki ?
Evt gunde 2 prolutexKızlar sizinde progesteron iğneleri sabah akşam mk
Hadi gazan mübarek olsun canooBekliyoruz kızlar çok heyecanliyim ya nasipse 2 de transfer
Acıtıyor muEvt gunde 2 prolutex
Acikcasi benim acimiyor bazen batiramadigimda girmekte zorlandiginda acima ve hafif sisme oluyo onun haricinde iyiyim yada alıştı vucudum ilk zmaanlar biraz daha aciyordu simdi daha iyiyim nerdeyse 25 gundur kullaniyorum ben alistia artik vucudumvuraacgin zaman ekinde biraz isit sonra ayakta vur etini sıkıştır igne girdikten sonra birak cok yavas enjekte et igneyi bitince bi 5 saniye bekle igneyi cikarAcıtıyor mu
Sağol canımHadi gazan mübarek olsun canoo
Hiçbir iğneyi ben yapmadım hep eşim yaptı normal geliştirme iğneleri gibi yapacağız yani tmmdr.25 maşallah ama Allah muhtaç etmesinAcikcasi benim acimiyor bazen batiramadigimda girmekte zorlandiginda acima ve hafif sisme oluyo onun haricinde iyiyim yada alıştı vucudum ilk zmaanlar biraz daha aciyordu simdi daha iyiyim nerdeyse 25 gundur kullaniyorum ben alistia artik vucudumvuraacgin zaman ekinde biraz isit sonra ayakta vur etini sıkıştır igne girdikten sonra birak cok yavas enjekte et igneyi bitince bi 5 saniye bekle igneyi cikar