- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.161
Pazar sabah 7 de burda buluşuyoruz o zaman sakın geç kalmaTamam ben varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar sabah 7 de burda buluşuyoruz o zaman sakın geç kalmaTamam ben varım
Kahvaltı akşam fark yok cano doktor özellikle tembihliyoama hamile kalayım geçerisz kalacak aşerme işleri devreye girecekSen de kahvaltıda ye beybi benim yemişliğim var mesela
Anowwww hacım naptın ya küçük çekmecedeyim halkalıdaKız sen adanada değil miydin
Bu 12 nedir ya? Olmadı 3 ay sonraya test günü versinler kimse beklemiyor ki 12'yiBana 12 gün sonra kan ver dedi 26si test günüm
Sen idrar testlerine devam o zamanBana 12 gün sonra kan ver dedi 26si test günüm
Tamamdır şekerim tam 7de burdayım nasipsePazar sabah 7 de burda buluşuyoruz o zaman sakın geç kalma
Hadi inşaallah müjdele bizi de mideni deKahvaltı akşam fark yok cano doktor özellikle tembihliyoama hamile kalayım geçerisz kalacak aşerme işleri devreye girecek
Gazlayın milleti sonra hani sabahtı deyin pehKız Allah seni ne yapmaya hani sabah yapacaktın.
Seyhan meyhan bişeyler diyordun ya kıııız . Ben çok safımAnowwww hacım naptın ya küçük çekmecedeyim halkalıda
Seyhan Ssevincli nin adı oda istbl)) yasak kalksn senle adana yicükkkSeyhan meyhan bişeyler diyordun ya kıııız . Ben çok safım
Sahra bir adana yapıyor ımm yemelere doyamazsın sevinçli seyhanSeyhan Ssevincli nin adı oda istbl)) yasak kalksn senle adana yicükkk
Hep bu gazı veren Ssevincli desikodu gibi olmasında ben şahidimGazlayın milleti sonra hani sabahtı deyin peh
Ahaha böyle devam ne edipte yoruldularsa dinlendirmeye bile birdunya para verdik.Bende dinlendiriyom şuan bir dediğini iki etmiyom
Vallah ben bişey yapmamışam ben yazana kadar Hatun testi yapmıştı bileGazlayın milleti sonra hani sabahtı deyin peh
Yaaaaaa söÜn olsun ozamn .korona bi git gayri gittttttSahra bir adana yapıyor ımm yemelere doyamazsın sevinçli seyhan
Ay kız ben de kalkıcam sabah 7.20'de gelip bakıcam. Hemen atın buraya testleriTamamdır şekerim tam 7de burdayım nasipse
Ben parasız dinlendiriyomseninki çok yorulmuşşsa demek fazla çalıştırıyon demek garibimiAhaha böyle devam ne edipte yoruldularsa dinlendirmeye bile birdunya para verdik.
Bende mek ederim benide uyandırın sabahAy kız ben de kalkıcam sabah 7.20'de gelip bakıcam. Hemen atın buraya testleri
Ilk adetle gittim ben canım. Yani yumurtalar toplandi, adet oldum, gittim.Ben de 2 negatif aşılamadan sonra bugün başladım tüp bebek tedavisine. Doktorum dondurup sonra transfer edeceğim dedi ama heyecandan ne kadar ara vereceğimizi sormayı unuttum. Dondurmadan sonra hangi ay transfer olur?