-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.061
Dun 5 gun, ve bugun 6 gunCanim sen kacinci gun idrar testi yapmistin
Aynen bende öyleyim canım hayırlısı inşallah görürürüz pozitifleri hayırlısıylaBende ayni gaz var. Bide cok nadirr cok azck kasikta bi hareket. Belirti yok valla ariyom ariyom bulamiyom
Geçen ki muhabbet geldi aklıma aynen yaaavayy tohumuna para saydıklarım
Valla ben ölem gııdaha transfer bile olamadım 32bin tl gitti pufffff (amelıyat dahil)
Bizimde rahat 25 gitti gerisini hatırlamıyorumCano benimde 30 rahat gitti gerisini bilmiyorum
Şu transfer zamanı ve sonrası verilen ilaçlar resmen 1 tüp bebek işlemi parasına denk geliyorBizimde rahat 25 gitti gerisini hatırlamıyorum
Kesinlikle öyle yyumurta toplama işlemi olmadan önceki ilaçlarda 6 bin rahat tuttu nerdeyseŞu transfer zamanı ve sonrası verilen ilaçlar resmen 1 tüp bebek işlemi parasına denk geliyor
Ben bi de Kıbrısta yaptırdım euro bazındaValla ben ölem gııdaha transfer bile olamadım 32bin tl gitti pufffff (amelıyat dahil)
Biz 3 ay ara vermiştik opudan sonraBen de 2 negatif aşılamadan sonra bugün başladım tüp bebek tedavisine. Doktorum dondurup sonra transfer edeceğim dedi ama heyecandan ne kadar ara vereceğimizi sormayı unuttum. Dondurmadan sonra hangi ay transfer olur?
Oh oh ozamn bi acılı adana yerim benKııız noluyo böylebence hayat bize diyor ki, ocakbaşına gidin dürümünüzü yiyin ocağı şenlediricez inşaallah
Biz opu dan sonra ikk ay ara verdikBen de 2 negatif aşılamadan sonra bugün başladım tüp bebek tedavisine. Doktorum dondurup sonra transfer edeceğim dedi ama heyecandan ne kadar ara vereceğimizi sormayı unuttum. Dondurmadan sonra hangi ay transfer olur?
Gözün aydın hayatım maşallah bugün çok netKizlar, bugun yine denedim, bugun daha belirgin sankisizde göruyormusunuz?
TabikisidePlutonMerkez beni de ekler misinm 14 Aralık. Çift 5. gün embriyosu :)
Amin insallah canimGözün aydın hayatım maşallah bugün çok netAllah tamamına erdirsin inşaallah
Ben 2 tane gömerim şuan çok açımmmm ama yemiyorum saatten ötürü. Kebaba asla hayır diyemem amaOh oh ozamn bi acılı adana yerim benyeni yıl açılışı bizden ozamn 2021
Amanın boo eyroooynan doğacak bebelerBen bi de Kıbrısta yaptırdım euro bazındavicdansızlar, analaeanın karnından euroyla doğacak benimkiler
Valla bende yanınada acılı şalgamm offf olsada yesek bende acıktım .yaff sen nerden düşürdün aklıma dürümü uyuyamam dahaBen 2 tane gömerim şuan çok açımmmm ama yemiyorum saatten ötürü. Kebaba asla hayır diyemem ama
Allah yardım etsinBenim zaten testlerim felan hepsi var elimde ama onlarda kendileri için kan testi ultrason felan yapacaklar sanırım muayene ediyormuş doktor çünkü. 8750 TL ücret istediler Prof doktor Adana Acıbadem hastanesi + ilaçlar
Hayırlı olsn cnm bu ay opu olacaksan ocak ta da transferin olurBen de 2 negatif aşılamadan sonra bugün başladım tüp bebek tedavisine. Doktorum dondurup sonra transfer edeceğim dedi ama heyecandan ne kadar ara vereceğimizi sormayı unuttum. Dondurmadan sonra hangi ay transfer olur?