Aralık - Ocak Transfer olacaklar

bende iki olsun istedim ama 2. denememiz ve yaş 35 altı olunca yapmıyor tedavi gördüğüm merkez . tek olsun bizim olsun ozaman :dua:
aynen öle 1minnoş da yeter bize🥰 ikiz gebelk zaten hem riskli hem zor yine olacagı varsa rahimde bölünüpte olabiliyor hayrlı sağlıklı olanlarda gerisi mühim değil🥰

aynen öle 1minnoş da yeter bize🥰 ikiz gebelk zaten hem riskli hem zor yine olacagı varsa rahimde bölünüpte olabiliyor hayrlı sağlıklı olanlarda gerisi mühim değil🥰
benim gecen seneki oyle olmustu 1 embryo transfer edildi icerde bolunmustu tek yumurta ikizlerim olacakti simdi 7. aylarina gireceklerdi😔

sen yaslanmazsin vallaaa
Koca işte hep ailem ankarada ben istblda eşim izmirli ben ankaralıyım istblda yasıoz sokaga cıkmak yasak kimseyide göremiyom ev hapsinde yaşıom sanki dötüm acımasa açacam oynak bişeler ay oturmayamı geldik die deliliğe vurcam da olmuyo :halay:

Merhaba herkese.Benimde 2 adet donmus embriyom var.yasim 40😔Tuplerim yok.Cikolata kistlerim var😔Aman yazarken bunaldim valla.Bu arada 3 tanede unv.hastensinse donmus embriyom var.1 basarisiz denemem var.Kistlerimden dolayi lucrin depot vuruldum.Obur aya transfer dusunuyo doktorum.once ozelde olan 2 embriyomu transfer edicem.offf allahim insallah en kisa zmaanda kavusuruz yavrularimiza😭

Bu arada isyerim iflas etti evdeyim su an.Kendimi cok yalniz ise yaramaz gibi goruyorim.Butun gun evde tekim aksama kadar cok sıkılıyorum.Hic arkadasim kimsem yok burda.En azindan evlâdım olsaydi diyorum.Insallah nasip olur isteyen ve anneligi hakeden herkese.
rabbim gönlune ferahlik kucaginada saglikli sihhtli hayrli evlat nasip eylesin insallah

Bu arada isyerim iflas etti evdeyim su an.Kendimi cok yalniz ise yaramaz gibi goruyorim.Butun gun evde tekim aksama kadar cok sıkılıyorum.Hic arkadasim kimsem yok burda.En azindan evlâdım olsaydi diyorum.Insallah nasip olur isteyen ve anneligi hakeden herkese.
kıamam sana ya.üzülme benmde tüplerim yok.transfer beklıyrm.kendini işe yaramazda görme bende işimi bıraktım evdeyim kendını o psikolojiye sokma.bak negzl donmuşlarında var elbet olur.ama böle bunalıma girme

X