• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sagolun kizlar.ruh halim hic iyi değil malasef.Iyice bosluga düştüm sanki.Hicbiseye umudum yok.
Canmm inan hepimiz rıhsal bir sonav veriyoruz kendini yalnz hissetme.hepimiz zor bir tedavi içindeyiz.ama umudumuzu neşemizi yitirmemek için de savaşıyoruz. gülmek en çok kadına yakışıyor 🌹

Canmm inan hepimiz rıhsal bir sonav veriyoruz kendini yalnz hissetme.hepimiz zor bir tedavi içindeyiz.ama umudumuzu neşemizi yitirmemek için de savaşıyoruz. gülmek en çok kadına yakışıyor 🌹
Yuru bee halamin giizziii 🤣🤣 valla ne guzel konustun benide motive ediyon mashaAllah😘🌸🌸 Allah hepimizin gonlune gore versin :KK36:

5E0443C7-F7A0-4ED4-8566-D7D74A40412E.jpeg
Bak bu biz olabiliriz hayrusz hayrusz

İç iç işe yarıyor hem ağrısız hemde çabk oluyor.tadını çıkar cnm haftaya döt ağrısı sırası sanada gelecek🥸
Gelemicek çünkü benim dr'um göbektem veriyor günde 2 kere 😁 covid var, bulaşma riski olur diye sağlık ocaklarına gitmemizi istemiyor 😎 Rabbimnasip6103 Rabbimnasip6103 'le dr'umuz ayni ordan biliyorum

Gelemicek çünkü benim dr'um göbektem veriyor günde 2 kere 😁 covid var, bulaşma riski olur diye sağlık ocaklarına gitmemizi istemiyor 😎 Rabbimnasip6103 Rabbimnasip6103 'le dr'umuz ayni ordan biliyorum
Nasıl yaaa ee bende göbekten oluyorum ama 1tane proluton vurdurttu transfer hazırlıgı için sen nasıl o iğneyi olmassın banane yaaaa:KK61::KK34::KK12:

Evt sana da oyle verir tahmini ekstra kan sualndirici vs vermicekse eger ben corasprinle idare ediyorum cok şükür 😊😊

Back