Aralık - Ocak Transfer olacaklar

2ya göbeğim şuan sağlı sollu şişti dokunamıyom bile hiç masum bir iğne değilmiş😡
Kız dr'un başını yedin yedin, ona rağmen yapılacak ne kadar iğne varsa dayamış sana 🤣🤣🤣 suyuna gitseydin böyle olmazdı belki 😁 başka proluton yok dimi? Biz göbeğe gecmeseydik iki günde 1 , 2 doz proluton vericekti. Kâğıtta öyle yaziyor ama degistirmis covidden ötürü 😎

Kız dr'un başını yedin yedin, ona rağmen yapılacak ne kadar iğne varsa dayamış sana 🤣🤣🤣 suyuna gitseydin böyle olmazdı belki 😁 başka proluton yok dimi? Biz göbeğe gecmeseydik iki günde 1 , 2 doz proluton vericekti. Kâğıtta öyle yaziyor ama degistirmis covidden ötürü 😎
Ohaaa o daha kötü beee bitane yedim dötümn üstüne oturamıyrm 2adet ondan tansiyonum düştü:KK57: proluton sadece 1adetti bitti gitti oh:KK66: gbüş siİnkıyle aynı işte 2adt.kan sulandırıcı kullanmıcam ama coraspin style pazarlık bu kdr oldu🙄

Merhaba herkese.Benimde 2 adet donmus embriyom var.yasim 40😔Tuplerim yok.Cikolata kistlerim var😔Aman yazarken bunaldim valla.Bu arada 3 tanede unv.hastensinse donmus embriyom var.1 basarisiz denemem var.Kistlerimden dolayi lucrin depot vuruldum.Obur aya transfer dusunuyo doktorum.once ozelde olan 2 embriyomu transfer edicem.offf allahim insallah en kisa zmaanda kavusuruz yavrularimiza😭
Yazına baktım da hep üzgün ve ağlayan emojiler koymuşsun 😑 vücudunu şimdiden negatife kodluyorsun. Niçin canını sıkıyorsun? Pozitif ol, pozitif düşün ki pozitif olsun 😊

Ohaaa o daha kötü beee bitane yedim dötümn üstüne oturamıyrm 2adet ondan tansiyonum düştü:KK57: proluton sadece 1adetti bitti gitti oh:KK66: gbüş siİnkıyle aynı işte 2adt.kan sulandırıcı kullanmıcam ama coraspin style pazarlık bu kdr oldu🙄
Bence prolutonu ceza olarak vermiş sana aaahhhahsbsbdjdkclclgmg 🤣🤣🤣

X