- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.561
Dur kiz karistiHmm 4g 5g pıhtı demek ki. Diğerleri iyi çünkü. Genetik test dediğin kromozom testi değil mi ya? Esinin de mı pıhtılaşmasına baktılar anlamadımgenetik test, pıhtılaşma testi mi yani
Senin transfer ne zamandiBende mi sizinle yapsam
Evet evet aynıyız biz senle pazartesi birlikte oldu transferimizKız senin kaçıncı gündü kafam karıştı ayniyiz dimi seninle
Erken gebelik testim yok ki benim artık şansa normalde çıkarsa bakalım
Sen hele Bş transferini ol gel bakalım hayırlısıylabu ctesi
Tmm yapalim bkalim simdi c.tesi gelmez heErken gebelik testim yok ki benim artık şansa normalde çıkarsa bakalımcumartesi yapmaya ben varım
Daha olmamsmiSen hele Bş transferini ol gel bakalım hayırlısıyla
Heyecan yaptım bende bayağı vallaTmm yapalim bkalim simdi c.tesi gelmez he
Yok daha önümüzdeki cumartesi onun ki şimdiden içi gidiyor bakalım kaç gün dayanabilecek test yapmadanDaha olmamsmibnde bzden once dyorm
Daha olmamsmibnde bzden once dyorm
3. Görsem şükür secdesi yapabilirimYok daha önümüzdeki cumartesi onun ki şimdiden içi gidiyor bakalım kaç gün dayanabilecek test yapmadan
Zor beklemek ama çıkmayacağını bile bile yapmakta üzer yahu bence sende yapma en aZından ilk 5 gün sabret sende3. Görsem şükür secdesi yapabilirim
Aynen sabredin ben bile bile yaptım çıkmaz daha çok erken anca daha yerini buluyo veletZor beklemek ama çıkmayacağını bile bile yapmakta üzer yahu bence sende yapma en aZından ilk 5 gün sabret sende
Demi yasa ama zaten trasnfer zamanından itibaren adet ağrılarımın başladığı tarih. Ben ağrı vs den belirti anlayamamAynen sabredin ben bile bile yaptım çıkmaz daha çok erken anca daha yerini buluyo velet
İnsan ister istemez sürekli belirti bekliyor her şeyi ona yoruyorum şu an bendeDemi yasa ama zaten trasnfer zamanından itibaren adet ağrılarımın başladığı tarih. Ben ağrı vs den belirti anlayamam
Aynen bende bi belirti anlayamıyorum açıkçası zamana bırakıcaz şafak 8 diyorum benDemi yasa ama zaten trasnfer zamanından itibaren adet ağrılarımın başladığı tarih. Ben ağrı vs den belirti anlayamam