Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Transfer olacaklara pozitifli haberler hamile olanlara hayırlı olsun.rabbim olmayanlarada versin transfer olanlar kalite olarak nasildi 5.aa 5bc gibi skorlama varya sizde durumlar nedir kizlar?
Bana söylenmedi hiç a ya da b falan diye iyi kalitede dediler sadece çok iyi demediklerine göre 4 falandır heralde benimkiler 🤷🏻‍♀️

3 4 5 olayı günleri ile ilgili ABC ler kalite için söyleniyor kuzu😘
3 4 5 gunler degil mesela benim 5.gun blast olmasina ragmen 4ab idi numaralar hacmini gosteriyor
3 4 5 olayı günleri ile ilgili ABC ler kalite için söyleniyor kuzu😘
3 4 5 gunler ile alakali degil canim mesela benim 5.gun blastti kalitesi 4ab idi numaralr dis zarindan ayrilmayi gosteriyo

3 4 5 gunler degil mesela benim 5.gun blast olmasina ragmen 4ab idi numaralar hacmini gosteriyor
3 4 5 gunler ile alakali degil canim mesela benim 5.gun blastti kalitesi 4ab idi numaralr dis zarindan ayrilmayi gosteriyo
Hımm doğrudur. Yabancı bir embiryologun sitesinde okuduğum;rakamlar günü belirtiliyor diye idi🤭

Guzel canim iyi kalitedeler zaten a b arasinda yuzde 3 luk tutunma farkli oluyormus sikinti etme 3cb olup tutan da var 5aa olup tutmayanda nasip kismet insallah🤗🤗
Haklısın rabbim ol denedikten sonra hiçbir şeyin önemi yok aslında biyorum ama yinede araştırıyorum

X