- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.541
Hadi hadi dayanamazsın sen beni yalnız bırakmaBen bugün dayanamadım yaptım 1 saat önce falan pazartesiden önce yapmam artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hadi dayanamazsın sen beni yalnız bırakmaBen bugün dayanamadım yaptım 1 saat önce falan pazartesiden önce yapmam artik
Birsey cikmadi mi? Jemen atmasaydin testi, Benim bir 10/15 dakika sonra belirgin olduBen bugün dayanamadım yaptım 1 saat önce falan pazartesiden önce yapmam artik
Pazartesi transfer oldum 3.gün bugünSizin kacinii gun?
Pazartesi oldum ben transfer 5. Gün 2 embriyo daha 3 gün yeni bitti bugün ama böyle pozitifleri gördükçe acaba bende mi yapsam olmuyor değilimSizin kacinii gun?
Yok çıkmadı cnmBirsey cikmadi mi? Jemen atmasaydin testi, Benim bir 10/15 dakika sonra belirgin oldu
Benimde 5. Gün tek embriyo yapma bekle çıkmıyo bak ben yaptımPazartesi oldum ben transfer 5. Gün 2 embriyo daha 3 gün yeni bitti bugün ama böyle pozitifleri gördükçe acaba bende mi yapsam olmuyor değilim
Pazartesi oldum ben transfer 5. Gün 2 embriyo daha 3 gün yeni bitti bugün ama böyle pozitifleri gördükçe acaba bende mi yapsam olmuyor değilim
Bembeyaz mi kaldi? Yani eger bende birsey olmasaydi sizce hicbirsey cikmazmiydi?Yok çıkmadı cnm
bn yptrdimAnladigim kadariyla yok canim bunlar degil
Pıhtı için yani bakmışlar bana o zamanPT falan var ya, eşim tesa olucaktı onun için baktılar ona. O da pıhtılaşma var mı diye hatırlıyorum.
Aa süpermiş yaaaBen norvecte tedavi göruyorum canim, burda en fazla 3 tane
Tabiki bembeyaz kalırdı 5. Günde normalde olsa bile çıkmıyor çoğunda hayırlı uğurlu olsun inşallahBenimde hic niyetim yoktu aslinda, korkuyordum! Ama yaptim iste ama birsey olmasaydi test bembeyaz kalirdi dimi?
Evet sizdede bisey çıkmazdı ama hayalet çizgi çıkmış endişelenmeBembeyaz mi kaldi? Yani eger bende birsey olmasaydi sizce hicbirsey cikmazmiydi?
Çok heveslendim ama cumartesiden önce yapmam zaten bi tık daha dayanırsam pazartesiyi beklerim ama zor gibiBenimde 5. Gün tek embriyo yapma bekle çıkmıyo bak ben yaptım
Ama o arkadaşın testinden değil senin ki. Isimleri farklı baksana. Senin testi genelde ameliyat öncesi yapiyorlar. Kan çok sulu mu diye. Malum ameliyatta sıkıntı olabilir.Pıhtı için yani bakmışlar bana o zaman
Kız senin kaçıncı gündü kafam karıştı ayniyiz dimi seninleÇok heveslendim ama cumartesiden önce yapmam zaten bi tık daha dayanırsam pazartesiyi beklerim ama zor gibi
Ssevincli gelin cumartesi erken gebelik testi deneyelim. Ama uzulmek yoksaaaPazartesi oldum ben transfer 5. Gün 2 embriyo daha 3 gün yeni bitti bugün ama böyle pozitifleri gördükçe acaba bende mi yapsam olmuyor değilim
Bende mi sizinle yapsamSsevincli gelin cumartesi erken gebelik testi deneyelim. Ama uzulmek yoksaaa
Yaa kanıma girmeSsevincli gelin cumartesi erken gebelik testi deneyelim. Ama uzulmek yoksaaa