- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.581
Hahah en mantıklı yöntemAynen bende bi belirti anlayamıyorum açıkçası zamana bırakıcaz şafak 8 diyorum ben
İnatla en bomba belirti ile gelecek bu bebelerİnsan ister istemez sürekli belirti bekliyor her şeyi ona yoruyorum şu an bende
Bana söylenmedi hiç a ya da b falan diye iyi kalitede dediler sadece çok iyi demediklerine göre 4 falandır heralde benimkilerTransfer olacaklara pozitifli haberler hamile olanlara hayırlı olsun.rabbim olmayanlarada versin transfer olanlar kalite olarak nasildi 5.aa 5bc gibi skorlama varya sizde durumlar nedir kizlar?
Gelsin yeter ki belirtisiz gelsin yavrularım hiç önemli değilİnatla en bomba belirti ile gelecek bu bebeler
3 4 5 olayı günleri ile ilgili ABC ler kalite için söyleniyor kuzuBana söylenmedi hiç a ya da b falan diye iyi kalitede dediler sadece çok iyi demediklerine göre 4 falandır heralde benimkiler
Elinize sonrası da evrak vermediler mi?5.gun transferimiBana söylenmedi hiç a ya da b falan diye iyi kalitede dediler sadece çok iyi demediklerine göre 4 falandır heralde benimkiler
Transfer sonrası kağıt veriyolar yazar ondaBana söylenmedi hiç a ya da b falan diye iyi kalitede dediler sadece çok iyi demediklerine göre 4 falandır heralde benimkiler
Bende 4 ab blast yazıyor transfer edilen embriyo 5. Gün transferiElinize sonrası da evrak vermediler mi?5.gun transferimi
4ab idi canim benimTransfer olacaklara pozitifli haberler hamile olanlara hayırlı olsun.rabbim olmayanlarada versin transfer olanlar kalite olarak nasildi 5.aa 5bc gibi skorlama varya sizde durumlar nedir kizlar?
evet o işte Nerde olmustunuz tedaviniziTransfer sonrası kağıt veriyolar yazar onda
Bende 4 ab blast yazıyor transfer edilen embriyo 5. Gün transferi
Aret Kamarda tedavi gördüm canımevet o işte Nerde olmustunuz tedavinizi
Sonucu güzel olsun inşallah canımAret Kamarda tedavi gördüm canım
Ben rahim dinlendirme sürecindeyim dondurulan 5bb ve 5bc kalitesini acaba?4ab idi canim benim
Hepimizin canım inşallah pozitifleri görürüz rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahSonucu güzel olsun inşallah canım
3 4 5 gunler degil mesela benim 5.gun blast olmasina ragmen 4ab idi numaralar hacmini gosteriyor3 4 5 olayı günleri ile ilgili ABC ler kalite için söyleniyor kuzu
3 4 5 gunler ile alakali degil canim mesela benim 5.gun blastti kalitesi 4ab idi numaralr dis zarindan ayrilmayi gosteriyo3 4 5 olayı günleri ile ilgili ABC ler kalite için söyleniyor kuzu
Amin canim insallah. Benim 5.gun 5aa'ydi.Transfer olacaklara pozitifli haberler hamile olanlara hayırlı olsun.rabbim olmayanlarada versin transfer olanlar kalite olarak nasildi 5.aa 5bc gibi skorlama varya sizde durumlar nedir kizlar?
Süper en kalitelisi aa sanırım sonuçunuz nedirAmin canim insallah. Benim 5.gun 5aa'ydi.
Guzel canim iyi kalitedeler zaten a b arasinda yuzde 3 luk tutunma farkli oluyormus sikinti etme 3cb olup tutan da var 5aa olup tutmayanda nasip kismet insallahBen rahim dinlendirme sürecindeyim dondurulan 5bb ve 5bc kalitesini acaba?
Hımm doğrudur. Yabancı bir embiryologun sitesinde okuduğum;rakamlar günü belirtiliyor diye idi3 4 5 gunler degil mesela benim 5.gun blast olmasina ragmen 4ab idi numaralar hacmini gosteriyor
3 4 5 gunler ile alakali degil canim mesela benim 5.gun blastti kalitesi 4ab idi numaralr dis zarindan ayrilmayi gosteriyo
Haklısın rabbim ol denedikten sonra hiçbir şeyin önemi yok aslında biyorum ama yinede araştırıyorumGuzel canim iyi kalitedeler zaten a b arasinda yuzde 3 luk tutunma farkli oluyormus sikinti etme 3cb olup tutan da var 5aa olup tutmayanda nasip kismet insallah
Bemde ilk oyle sanmistim sonra dedim benim 4ab halbuki 5.gun donduruldu sonra biraz arastirdim oyle yaziyorduHımm doğrudur. Yabancı bir embiryologun sitesinde okuduğum;rakamlar günü belirtiliyor diye idi