Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Transfer olacaklara pozitifli haberler hamile olanlara hayırlı olsun.rabbim olmayanlarada versin transfer olanlar kalite olarak nasildi 5.aa 5bc gibi skorlama varya sizde durumlar nedir kizlar?
Bana söylenmedi hiç a ya da b falan diye iyi kalitede dediler sadece çok iyi demediklerine göre 4 falandır heralde benimkiler

3 4 5 olayı günleri ile ilgili ABC ler kalite için söyleniyor kuzu
3 4 5 gunler degil mesela benim 5.gun blast olmasina ragmen 4ab idi numaralar hacmini gosteriyor
3 4 5 olayı günleri ile ilgili ABC ler kalite için söyleniyor kuzu
3 4 5 gunler ile alakali degil canim mesela benim 5.gun blastti kalitesi 4ab idi numaralr dis zarindan ayrilmayi gosteriyo

3 4 5 gunler degil mesela benim 5.gun blast olmasina ragmen 4ab idi numaralar hacmini gosteriyor
3 4 5 gunler ile alakali degil canim mesela benim 5.gun blastti kalitesi 4ab idi numaralr dis zarindan ayrilmayi gosteriyo
Hımm doğrudur. Yabancı bir embiryologun sitesinde okuduğum;rakamlar günü belirtiliyor diye idi

Guzel canim iyi kalitedeler zaten a b arasinda yuzde 3 luk tutunma farkli oluyormus sikinti etme 3cb olup tutan da var 5aa olup tutmayanda nasip kismet insallah
Haklısın rabbim ol denedikten sonra hiçbir şeyin önemi yok aslında biyorum ama yinede araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…