- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.521
Evet hafif var ayy canım yaaa hayırlısı bakalım transferden sonra kaçınci günün bugünBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hafif var ayy canım yaaa hayırlısı bakalım transferden sonra kaçınci günün bugünBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden
Ben görüyorum silik bişeylerBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden
3 tane mi transfer edildi kız yasal mı o ama minimum 2 tanesi tuttu ise böyle erkenden hayali çizginin çıkması normal5 gun, 3 tane 5 gun embriyosu transfer edildi
5 gunum canim, daha erken ama 3 tane transfer oldum diye belkiii cikar diye denedimEvet hafif var ayy canım yaaa hayırlısı bakalım transferden sonra kaçınci günün bugün
Ben norvecte tedavi göruyorum canim, burda en fazla 3 tane3 tane mi transfer edildi kız yasal mı o ama minimum 2 tanesi tuttu ise böyle erkenden hayali çizginin çıkması normal
Hadi insallah!Ben görüyorum silik bişeyler
4g 5g genotipi ne oluyor? Ben yaptırmadım böyle bir test. Pıhtılaşma.testi bu mu oluyor?Pihtilasma bu sekilde cikti bendede genetik test ile
Yazdım görmedin canim ya niye isyediler senden bunları şimdi? Hamgi tahlilin düşük çıkmış?Evet bu usttekiler bendende istendi son iki haric
Noluyo bu sıra ya kimse işini adam akıllı yapamıyorBenim testlerin adi trombofili I , II , Factor V Leiden bugun verdim tekrardan yeterince kan almamislar
PT falan var ya, eşim tesa olucaktı onun için baktılar ona. O da pıhtılaşma var mı diye hatırlıyorum.
Rekorlar kitabına girmeye mi göz diktin beybiKaset test ya cikmayacagini bile bile yaptım aslinda normal gebelikte bile adet gunu geçince cikiyo ben daha 3 günde yaptım ya
Zeytin yağ iç iyi geliyor benimde öyle oldu tranafer ayın 12 siydi inan daha yeni şişliğim indiArkadaşlar benim haftaya transfer var perşembe tahmini ama yumurta toplandığından beri benim sürekli gazım ve kabızlık sorunum var bu da tüp bebekte riskli bir durum bu sorunların olmaması için tavsiyesi olan var mı
Yok cnm valla doktor direk esimle benden genetik test istedi. Bende yaptrdim tek bildigim kan pihtilasma sorunum var. Gerisini inan anlamadm4g 5g genotipi ne oluyor? Ben yaptırmadım böyle bir test. Pıhtılaşma.testi bu mu oluyor?
GorunuyoooBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden
Hmm 4g 5g pıhtı demek ki. Diğerleri iyi çünkü. Genetik test dediğin kromozom testi değil mi ya? Esinin de mı pıhtılaşmasına baktılar anlamadım genetik test, pıhtılaşma testi mi yaniYok cnm valla doktor direk esimle benden genetik test istedi. Bende yaptrdim tek bildigim kan pihtilasma sorunum var. Gerisini inan anlamadm
Dayanamadım ya çıkmayacağını bile bile yaptım aslında bi deniyim dedimRekorlar kitabına girmeye mi göz diktin beybi
Yaaa var tabi yarın sabah ilk idrarınla yine yap cumartesi bizde mi yapsak SsevincliBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden
Haklısın transferden önce bile başlayabilirim testlereDayanamadım ya çıkmayacağını bile bile yaptım aslında bi deniyim dedim
Ben bugün dayanamadım yaptım 1 saat önce falan pazartesiden önce yapmam artikYaaa var tabi yarın sabah ilk idrarınla yine yap cumartesi bizde mi yapsak Ssevincli
Yaaa var tabi yarın sabah ilk idrarınla yine yap cumartesi bizde mi yapsak Ssevincli