- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.087
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.401
sabah 8 de cok erken yiyemiyom ki biseyNeden aç karnına ilaç içiyorsun
Cevabın için teşekkürler canım benimde öyle yan ve altları sadece elleyince avıyo gibi.Uçları benimde acımıyor balon gibi şiş ve üstlerine yanlarına dokundukca acıyor. Ben şahsım adına söylüyorum bunu gebelik belirtisi olarak görmüyorum çünkü adetten öncede ben aynı şeyi yaşıyordum
Kııız , şimdi olacağın adetle başlıcaksın dimi transfer hazırlığınavalla kesinlikle hatırlıosan ozamnlarda kıllanmıstm geç çağırıolr diebaştan mundar ettiler baci .içime sinmediydi zaten senle takılayım die beklıcem
Deli kızARTIK ÇAY SERBEST
he ya çok geçe bıraktılar herkes aynı fikirde.gidim bi çay içimEvet hatirliyorum ama onunla alakası var mı bilemedimbence çok geç yaptılar senin transferi. 6 gün sonra adet gününmüş baksana. Bu saksağan sen 7. Gün gittin de 2. Günün mü sandı acaba??? Amaaaan bişey olmaz. Icin bi çay geçer gider
2, 3 lokma ekmek atsan ağzına yeter canım. Normal kahvaltı yapmana gerek yok.sabah 8 de cok erken yiyemiyom ki bisey
Zaten 7. Gün başlanması çok tuhaf değil mi bana 2. Gün başlandı ilaçlara tedaviye doktorun sekreteri mi karıştırdı acaba ortalığı 7. Gün gel diyerekvalla bilmiyorum dr da tatmin edici birşey söylemedi.zaten en başta adetin 7.günü tedaviye başlandı en baştan bir anormaldi.kalınlk 10mm olunca progesteron tedavısıne başlandı 5gün bekledm sonuc 5mm bugün.benm fikrim gümbürtüye gittiğim.
Aynen kanka olacıkkkKııız , şimdi olacağın adetle başlıcaksın dimi transfer hazırlığınaberaberiz o zaman beybi
Yarasınnnnnnnhe ya çok geçe bıraktılar herkes aynı fikirde.gidim bi çay içim
ders oldu zaten allak bullak oldum bugun2, 3 lokma ekmek atsan ağzına yeter canım. Normal kahvaltı yapmana gerek yok.
Dayaklıksın amaaasabah 8 de cok erken yiyemiyom ki bisey
Şimdi bide senin adeti mi beklicez yaniAynen kanka olacıkkkbakalm günündemı gelcek erkenmi geçmi
Benim gogus hassasiyetim olmadi hic normalde adettede olmazdi simdi yeni yeni dokununca uclari aciyo onun haricinde aman aman vi acisi yok yaniGöğüs hasasiyeti tam olarak nasıl oluyor dokunamayacak kadar acımı benm göğüslerim sadece top gibi oldu ve sertleşti uçları acımıyor hiç
Tabi ya benim pabucum dama atıldıŞimdi bide senin adeti mi beklicez yanievet artık kankayık
Resmen çok geç yaptı. 2. Gün sandı seni.Sorarım cano.ilkleri yaşadım bugün tarihe bot düşüyorum
tabi cnm kısmet artık birdahaki aya inşlh normal gider herşeyDeli kız
Canım benim hayırlısı olsun herseyde vardır bi hayır
Inşallah canımtabi cnm kısmet artık birdahaki aya inşlh normal gider herşey
Aaa beybisi papucunu dama atarmıyım hiçç
Yok canım seni de ortamıza sıkıştırdık