- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.381
Olsun kuzum bi hyir var demekki uzulme lutfen kiyamamYok kuşum iptal oldu bugün acım tazeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun kuzum bi hyir var demekki uzulme lutfen kiyamamYok kuşum iptal oldu bugün acım tazeeee
ahaha valla altıma işedim sandm bide ona ağladımbilmiyomki neydiGidiyim konuşucam. Bugün yada yarin geliyo benim adet inşaallah. O gelen su meydi şimdi? Aklım ona takıldı
üzülürüm yarında gülerim napalım baci bi şoku atlatsam gelecem kendimeOlsun kuzum bi hyir var demekki uzulme lutfen kiyamam
Aynen abla doğruIncelip adet olmuyorsun. Adete kadar kalınlaşma devam ediyor. O kalınlık kanamayla sökülüp atılıyor beybi.
Dikkat edicem artık inşallah hersey güzel olacakHayırlısı olsun Rabbim size bağışlasın inşallah keyif yapmaya gayret edin bu günlerde
Bende ctesi sorayım merak ettim ya. O sıvı gelmesi incelme vs kız Instagram dan sorsana. Cevap veren doktorlar varAynen öyle kofim valla.hiç kendimde görmedim aeyleri yaşadım ya ilaçlar ağzıma etti.bende araştırdm ama birşey bulamadım valla keşke sorsan benmde içim rahatlasa.
Uçları benimde acımıyor balon gibi şiş ve üstlerine yanlarına dokundukca acıyor. Ben şahsım adına söylüyorum bunu gebelik belirtisi olarak görmüyorum çünkü adetten öncede ben aynı şeyi yaşıyordumGöğüs hasasiyeti tam olarak nasıl oluyor dokunamayacak kadar acımı benm göğüslerim sadece top gibi oldu ve sertleşti uçları acımıyor hiç
Sorarım cano.ilkleri yaşadım bugün tarihe bot düşüyorumBende ctesi sorayım merak ettim ya. O sıvı gelmesi incelme vs kız Instagram dan sorsana. Cevap veren doktorlar var
saol canm benm dogru işte bir anormal başladı anormalde bitti.okdr iğne ilaç kullandıgımla kaldım.bu sefer zaten ihmal vs baştan kendim sıkı tutarm olayı.PlutonMerkez gerçekten çok geçmiş olsun ama normal olmamış sanki süreç cidden. Şimdi streslisin sen sağlığına dikkat et öncelikle ama bence de bunu merkezin yönetimiyle vs bir konusun birara derim benim doktorum en fazla 5. Gün gelmen lazım demişti bildiğim..umarım bir dahakine kolayca olur hersey
ilk denemen değilse bundan önceki muaynelerde kaçıncı gün gittin rahim kalınlığın kaçtı burdan belki birşeyler çıkarabilirsinsaol canm benm dogru işte bir anormal başladı anormalde bitti.okdr iğne ilaç kullandıgımla kaldım.bu sefer zaten ihmal vs baştan kendim sıkı tutarm olayı.
Komik mi deseydinyaaa adamın şeyindemi gayet rahat .geldi haleciiinm senin transferi bu ay ertelıoz incelmiş sevimli gülmeler felan.napak halaya mı durak diyesim geldi
bu ilk denemem.ama klomen tedavısı olurlen sürekli bakılıpdu rahim kalınlıgına ve her zamn dr cok iyi kalınlaşmış diip birliktelık gunleri belırlıodu.yani incelık vs olmadı hiç .zaten 10 olup 5 e düşmesi garip olan .kalınlaşma olup olmaması değililk denemen değilse bundan önceki muaynelerde kaçıncı gün gittin rahim kalınlığın kaçtı burdan belki birşeyler çıkarabilirsin
Keline tokat atmayı çok istedim oanKomik mi deseydin
Evet hatirliyorum ama onunla alakası var mı bilemedim bence çok geç yaptılar senin transferi. 6 gün sonra adet gününmüş baksana. Bu saksağan sen 7. Gün gittin de 2. Günün mü sandı acaba??? Amaaaan bişey olmaz. Icin bi çay geçer gidervalla kesinlikle hatırlıosan ozamnlarda kıllanmıstm geç çağırıolr diebaştan mundar ettiler baci .içime sinmediydi zaten senle takılayım die beklıcem
Neden aç karnına ilaç içiyorsunya sabah bi kalktim ayaga bi migde bulantisi bi bas dönmesi kafami kaldramadim ac karnina ilaclari icip icip yatiyorum igneyi yap geri yat derken bi kakktim ki kafam bi milyon dönüyor her yer biraz istihfar ettim rahatladim corba ictim sicak geldim kendime o neydii gızzz oýle böyle olan oldumu arkadaslar bide bnde az sezeryan göbegı var oda igneden snra sislik agri yaoiyo mutfak tezgahina degince nasl agriyor
Yemin ederim onu yazıcaktım ben bile bilevlendim burdan kelineKeline tokat atmayı çok istedim oan
evet anladım canım . gerçekten garip düşmesibu ilk denemem.ama klomen tedavısı olurlen sürekli bakılıpdu rahim kalınlıgına ve her zamn dr cok iyi kalınlaşmış diip birliktelık gunleri belırlıodu.yani incelık vs olmadı hiç .zaten 10 olup 5 e düşmesi garip olan .kalınlaşma olup olmaması değil