Aralık - Ocak Transfer olacaklar

E2 östrojen canim. Yumurta takibinde her kontrole gittiginde kan aliyorlar ya, ona bakiyor dr
Yumurta toplama doneminde hic e2 mi bakilmadi benim...tup bebege baslarken genel kan testi ve hormon testi istenildi o kadar...bu arada bisey de sormak istiyorum... bu aralar asiri sac dokulmem var ...sacimin yarisi dokuldu resmen..gecen ay babami kaybettim acaba strestenmidir?veya demir eksikligi mi?korona var diye doktora da gitmek istemiyorum..kadin dogumcuma sordum ki onun poliklinigi var hastane olmamasi iyi...olabilir dedi bana sadece ve 1 haftador ek demir ilaci aliyom ama yine de sac dokulmem cok fazla...genel kan testi de verdim yarin sonuc cikacak ve cok korkuyom transferden once bisey cikar diye...hormonal bozukluk felan😔

Aslında çok da geç yapmadı benim doktor da 20. Gün yapıyor benim transfer olduğum gün adetime 7 gün kalası oldu ama ilaçlara geç başlamış oldu hale belki ondan oldu ya da hepsi Allah’ın işi bi bildiği vardır demek 🤷🏻‍♀️
Benimde aynı olacak adete 6 7 gün kalmış olacak. O zaman bizim 7. Gün kesin olarak testte çıkar 💓🤩 bunarada semaa bekleme süresini yarıladın kızzzz🧐🤩🥰😘

Aslında çok da geç yapmadı benim doktor da 20. Gün yapıyor benim transfer olduğum gün adetime 7 gün kalası oldu ama ilaçlara geç başlamış oldu hale belki ondan oldu ya da hepsi Allah’ın işi bi bildiği vardır demek 🤷🏻‍♀️
Aynen semoşum geç başlamış olunabilir zaman ayrlanmamıs olabilir rahim kendiliğinden rest çekmiş olabilir.ama oldu işte hayırlısı diip önümüzdeki maçlara bakçam🥰

Benimde aynı olacak adete 6 7 gün kalmış olacak. O zaman bizim 7. Gün kesin olarak testte çıkar 💓🤩 bunarada semaa bekleme süresini yarıladın kızzzz🧐🤩🥰😘
Aynen zaman açısından öyle denk geliyor herkese 😊 yaaa evet ama ben çok korkuyorum hiç bir belirtim yok benim 3 gün bitti bugün 🥺

Aynen semoşum geç başlamış olunabilir zaman ayrlanmamıs olabilir rahim kendiliğinden rest çekmiş olabilir.ama oldu işte hayırlısı diip önümüzdeki maçlara bakçam🥰
Aynen öyle demek istedim bende aslında allahım ne hayırlı zamanda hayırlı sonuç alacağın şekilde nasip etsin inşallah 🥰

X