- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.341
Yok kiz progesteron o. Çok ilginç nasıl vermiyolar anlamadimprolutex iğne kullandım o kan sulandırıcı içermiyor dimi . test yapılmadı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kiz progesteron o. Çok ilginç nasıl vermiyolar anlamadimprolutex iğne kullandım o kan sulandırıcı içermiyor dimi . test yapılmadı canım
Hayırlı olsun sizeydiYumurta toplamadansonra ki ilaclarimi soruonuz
Bana 2. Denememde dr dedi ki, lan sulandırıcı öneririm. Bebek daha kolay ve rahat beslenir dedi. Ben de test yaptirmadim. Bence coraspin icilebilir ya.Kan sulandırıcı neye göre veriyor ben hala anlamış değilim hem coraspin kullanıyorum hem koldan iğne sorduğumda düşük tehlikesi olmaması için dedi ama böyle okuyuncada pihti mı var acaba diyorum çünkü ben pıhtılaşma testi falan yaptırmadım
Heee iyi ya ben de onu diyecektim. 36 saat sonra olman lazım, o şaşmaz diyeDosyalarda karışıklık olmuş yarınmış benim günüm bende şaşırdım catlatma vurup sabahına nasıl çağırıyor diye
valla bilmiyorum dr da tatmin edici birşey söylemedi.zaten en başta adetin 7.günü tedaviye başlandı en baştan bir anormaldi.kalınlk 10mm olunca progesteron tedavısıne başlandı 5gün bekledm sonuc 5mm bugün.benm fikrim gümbürtüye gittiğim.Yaşadığın şoku hepimiz yaşadık inan en çok ilaçlara takıldığını biliyorum. Allah sabır versin kuşum dr ne diyor? Niye olmuş böyle bişey?
Ben test yapmadım. Opudan sonra erken adet olunuyo ya, şaşırmıştır kendini dedim hayırlısıyla bi olsak1 hafta canim test yaptım bir umut ama herzaman ki gibi negatif bende belirti de yok garip olan bekliyoruz bakalim
Insllalah hakkida hayirlisi olsun canimBenim de kasıklarımdaki batma azaldı çok az sulu açık kahve bir lekelenme gördüm şuan devamı yok.yarin sabah yapacagim bakalim inşallah öyledir
Bunu nasıl kanıtlayabilirsin ?dediğin gibi bir.ihmal var ise peşini bırakma derim. Yine sen bilirsin ama hem maddi zorlayan bir süreç hemde en önemlisi manevi olarak yoran yıpratsn bir süreçvalla bilmiyorum dr da tatmin edici birşey söylemedi.zaten en başta adetin 7.günü tedaviye başlandı en baştan bir anormaldi.kalınlk 10mm olunca progesteron tedavısıne başlandı 5gün bekledm sonuc 5mm bugün.benm fikrim gümbürtüye gittiğim.
Ne testin düşük çıktı da yeniden istiyor?Canlar durum bende de ayni simdi benimde kafam karisti.. estrofem lutinus fitil ve folik asit kullaniyorum.. hcg testimden sonra dr um aradi eski dr ayrilmisti bu yeni, dediki.. sende pihtilasmaya bakilmadimi dedi bi onlari verelim bakilsin dedi.. Allah bilir nezaman cikar test trombofili 2 felan dedi factor v leiden.. bunlarin ikisi gec cikiyor diyer testler cikti biraz dusuk cikmis tekrar istiyo korkmalimiyim hadi pihtilasma varsa? Bende kaybetmicegim ne malum korkuyorum.... @ayguldiyebiri kofi
Yani canım bilmiyorum ben 9. Gün yaptığım da çıkmıştı hatta 8. GünYani açıkçası ilk kez başıma geldiği için sanırım biraz endişelendim.baya olmamış ta adet olmuşum gibi hissettim.ama bu yerleşme ise daha testte çıkmaması gerekmez mi bugün yerlestiyse ancak birkaç günde çıkmaz mı testte? Çok cahilim bu konuda kusura bakma lütfen
Hayatım hiç esteofem kullanmasan ne olucak? Zaten her ay gebeliğe uygun şekilde kalınlaşıyor ya. Senin böyle bi sıkıntın var mıydı? Ben de kanama olmadan nasıl incelediğini anlamadım. Yanlış mı ölçtü ne yaptı?valla bilmiyorum dr da tatmin edici birşey söylemedi.zaten en başta adetin 7.günü tedaviye başlandı en baştan bir anormaldi.kalınlk 10mm olunca progesteron tedavısıne başlandı 5gün bekledm sonuc 5mm bugün.benm fikrim gümbürtüye gittiğim.
öyle ilk kntrole gittiğimde bana neden 7.gün geldin die soruldu.randevu veren arkdş a belirttiğim halde de öyle bakıyor diip randevu verdi demiştim.bu sefer bana adetın 2-3.günü gel denildi.dr dediki rahim süt köpüğü gibi kabarır kabarır sonra söner dedi.ee bende kabardığı zamnı kaçırdık ozamn hocamn dedim.olabilir böyle şeyler vs dedi gitti.baştan sona fiyaskoBunu nasıl kanıtlayabilirsin ?dediğin gibi bir.ihmal var ise peşini bırakma derim. Yine sen bilirsin ama hem maddi zorlayan bir süreç hemde en önemlisi manevi olarak yoran yıpratsn bir süreç
Bende bi teori söylemek istiyorum. Şimdi senin rahim kalınlığın ikinci ölçülmede düştü. Biz adet olurken rahim kalınlaşıyor sonra incelip kanamaya başlıyor. O halde senin adet zamanın mı geldi. Bu işte bir terslik varvalla bilmiyorum dr da tatmin edici birşey söylemedi.zaten en başta adetin 7.günü tedaviye başlandı en baştan bir anormaldi.kalınlk 10mm olunca progesteron tedavısıne başlandı 5gün bekledm sonuc 5mm bugün.benm fikrim gümbürtüye gittiğim.
Valla böle bir sorunum olsa 10mm e de çıkmazdı zaten.bende hiçbirşey anlayamadım inan.tatmin edici bir açıklamada yok.denilen suydu olur böyle şeyler zaman zamn rahim kasılma yapmış vsvsHayatım hiç esteofem kullanmasan ne olucak? Zaten her ay gebeliğe uygun şekilde kalınlaşıyor ya. Senin böyle bi sıkıntın var mıydı? Ben de kanama olmadan nasıl incelediğini anlamadım. Yanlış mı ölçtü ne yaptı?
Vallahi ya ne dir bu. O randevu veren kişinin ihmalimi.var nedir. Yani bu tarz şeyler olabilir demiş ama önemli olan senin önceden bu tip bir sorunun var mıydı?yoksa tetikleyen şey tedavisi mi?öyle ilk kntrole gittiğimde bana neden 7.gün geldin die soruldu.randevu veren arkdş a belirttiğim halde de öyle bakıyor diip randevu verdi demiştim.bu sefer bana adetın 2-3.günü gel denildi.dr dediki rahim süt köpüğü gibi kabarır kabarır sonra söner dedi.ee bende kabardığı zamnı kaçırdık ozamn hocamn dedim.olabilir böyle şeyler vs dedi gitti.baştan sona fiyasko
Ay valla ya uyuz oldum şimdi. Soğudum o doktordan da merkezde deValla böle bir sorunum olsa 10mm e de çıkmazdı zaten.bende hiçbirşey anlayamadım inan.tatmin edici bir açıklamada yok.denilen suydu olur böyle şeyler zaman zamn rahim kasılma yapmış vsvs
Ya bi anlasam ben bana ne olduğunu reglm normal gelirse 23ünde.valla rahm kalnlıgı 6-7-8-10 die devam etti snra progesteron tedavısı basladı 5gün gittim olmus 5mmBende bi teori söylemek istiyorum. Şimdi senin rahim kalınlığın ikinci ölçülmede düştü. Biz adet olurken rahim kalınlaşıyor sonra incelip kanamaya başlıyor. O halde senin adet zamanın mı geldi. Bu işte bir terslik var
Kas gevşeltici bişey verseydi madem. O kadar da çekilir mi rahim kasılmadan? Araştırıcam bunu.Valla böle bir sorunum olsa 10mm e de çıkmazdı zaten.bende hiçbirşey anlayamadım inan.tatmin edici bir açıklamada yok.denilen suydu olur böyle şeyler zaman zamn rahim kasılma yapmış vsvs
Yok bebegmm okdr klomen tedavısı oldm hep rahim kalınlaşması vs herşey cok iyiydi ilk kez karsılastm bende bu durumlaVallahi ya ne dir bu. O randevu veren kişinin ihmalimi.var nedir. Yani bu tarz şeyler olabilir demiş ama önemli olan senin önceden bu tip bir sorunun var mıydı?yoksa tetikleyen şey tedavisi mi?
Incelip adet olmuyorsun. Adete kadar kalınlaşma devam ediyor. O kalınlık kanamayla sökülüp atılıyor beybi.Bende bi teori söylemek istiyorum. Şimdi senin rahim kalınlığın ikinci ölçülmede düştü. Biz adet olurken rahim kalınlaşıyor sonra incelip kanamaya başlıyor. O halde senin adet zamanın mı geldi. Bu işte bir terslik var