Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet ya daha ne testle kendimi strese koycam birer gün arayla devam o zamanın inşallah hepimiz bu ay hamile ile yılı kapatırız sağlı bir şekilde
Ama adet olduğun günden başla say 10. Gün ilk gün ilişki sonra 12. Gün. 14. Gün öyle ilerle klomenden önce iki ay doktor bu süreci uyguladı olmadı şimdi klomenden sonra aynı şekilde Bi ay daha ilerliyoruz folikasit kullanıyorum öyle

Hadi bakalım BAT ne zaman canım senin

Biz de 6 senelik evliyiz ilk 3 sene korunduk 3 senedirde deniyoruz ama hiç tutmadı kimyasal veya düşük gibi bi durum bile yok doktorlara göre ise herşey çok iyi ve normal geçen ay 13ünde olmuştum reglilerim düzenli bakalım bu ay belki tutar içimde bi heyecan var ama bilemiyorum bir de bu ay yumurtlamadan itibaren sol kasığımda ara ara ağrı hissettim bakalım bi mucize olur inşallah bu sene bitmeden

Bu yılın size kattığı en güzel şeyde bebeğiniz olsun inşallah

Birbirimize haber verelim olur mu benim ki 28 Aralık hadiii insallah yaaa
Tamam cnm sende bana haber wer mutlaka ama benim adet günüm ya iki öne atıyo ya 3 4 gün geç oluyo iki aydır hep 25 inde oldum sende habersiz bırakma beni hatta instagram warsa ordan ekleyelim birbirimizi daha iyi haberleşiriz

Tamam cnm sende bana haber wer mutlaka ama benim adet günüm ya iki öne atıyo ya 3 4 gün geç oluyo iki aydır hep 25 inde oldum sende habersiz bırakma beni hatta instagram warsa ordan ekleyelim birbirimizi daha iyi haberleş

Çok güzel olur canım ******* istek atarsın canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah yumurtan güzel sağlıklı büyümüş bişey sormak istiyorum pik olan günü de içeren 3 4 günden birinde uzayan akıntı var mıydı takip ettiniz mi onu

Maşallah yumurtan güzel sağlıklı büyümüş bişey sormak istiyorum pik olan günü de içeren 3 4 günden birinde uzayan akıntı var mıydı takip ettiniz mi onu
Evet hem 30’unda yani pik günü hem de 1’inde yumurta akı akıntım oldu hem de inanılmaz çok derecede. Ayın 25inde hsg filmi çektirmiştim ona bağlıyorum o çokluğu. Diğer günlerde olmadı ama ya da ben fark etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…