Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar sağ kasıgımdan sağ bel tarafıma vuran baya bi ağrı sızı var inş gebelik alametidir😀 regliye 8 gün kaldı
Gecen ayda sağ kasıgım çok ağrımıştı ama negatifti
Daha doğrusu testlerde hep bir hayali gölge silik cizgi gördüm hemde anında. Kuruyunca da cok net belliydi ama olmadı cizgi koyulaşmadı ya kimyasaldı yada gercekten testlerle çok oynamışlar ya kızıma hamile kalmaya çalışırken negatifse asla cizgi felan çıkmazdı şimdi yok kuruma yok yalancı pozitf

Kızlar sağ kasıgımdan sağ bel tarafıma vuran baya bi ağrı sızı var inş gebelik alametidir😀 regliye 8 gün kaldı
Daha doğrusu testlerde hep bir hayali gölge silik cizgi gördüm hemde anında. Kuruyunca da cok net belliydi ama olmadı cizgi koyulaşmadı ya kimyasaldı yada gercekten testlerle çok oynamışlar ya kızıma hamile kalmaya çalışırken negatifse asla cizgi felan çıkmazdı şimdi yok kuruma yok yalancı pozitf
İnşallah hamilesinizdir 🫶🏻 Benimde yumurtlamadan itibaren sol kasıgımda ağrı vardı şuan yok bata 1 gün kaldı bakalım inşallah güzel haberler gelir

Aşılama ile ilgili bilgi verir misiniz nasıl oluyor ve doktor mu yönlendiriyor biz mi istiyoruz merak ediyorum da
Ben özelde direkt kendim istedim canım. 6 aylık femara ve ovitrelle geçmişim var. Hastane değiştirdim ve hemen aşılama istedim o da tamam dedi iğne oluyorum şuan hala cuma günü kontrolüm var. Yumurtam belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıp 36 saat sonra eşimden aldıkları sperm i enjektörle rahmin içine bırakıyorlar kolay bir işlemmiş

Ben özelde direkt kendim istedim canım. 6 aylık femara ve ovitrelle geçmişim var. Hastane değiştirdim ve hemen aşılama istedim o da tamam dedi iğne oluyorum şuan hala cuma günü kontrolüm var. Yumurtam belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıp 36 saat sonra eşimden aldıkları sperm i enjektörle rahmin içine bırakıyorlar kolay bir işlemmiş
Çok teşekkür ederim bilgi için ben daha önce doktora sorduğumda senin ihtiyacın yok demişti ama 3 sene oldu asla gebelik oluşmuyor ve eşimde de bende de hiç bi sorun yok çok garip gerçekten

Çok teşekkür ederim bilgi için ben daha önce doktora sorduğumda senin ihtiyacın yok demişti ama 3 sene oldu asla gebelik oluşmuyor ve eşimde de bende de hiç bi sorun yok çok garip gerçekten
Çok uzun bir süre. Zaten hiç bişey olmayıp bebeğin olmaması da ayrı bi sorun doktor neden kendi kendine karar vermiş anlamadım. Özele git bence. Mesela ben hiç uğraşmadan tüp bebek yaptıracaktım ama son anda şansımı deneyim dedim aşılamada. Tüp bebek zorlu süreç. Bende Pko var mesela geçen ay ilaca (femara) rağmen yumurtam büyümedi bu ay yeni doktorla iğneye başladık. Özelde parasını verince herşeyi yapıyorlar hiç beklemekle uğraştırmıyorlar sağolsunlar ☺️

Çok uzun bir süre. Zaten hiç bişey olmayıp bebeğin olmaması da ayrı bi sorun doktor neden kendi kendine karar vermiş anlamadım. Özele git bence. Mesela ben hiç uğraşmadan tüp bebek yaptıracaktım ama son anda şansımı deneyim dedim aşılamada. Tüp bebek zorlu süreç. Bende Pko var mesela geçen ay ilaca (femara) rağmen yumurtam büyümedi bu ay yeni doktorla iğneye başladık. Özelde parasını verince herşeyi yapıyorlar hiç beklemekle uğraştırmıyorlar sağolsunlar ☺️
Hiç bi sorun görülmediği için acaba kendi istediği zaman mı gelecek diye bekleye bekleye bu kadar zaman geçmiş oldu tüp bebek gerçekten çok zorlu ve yıpratıcı kendime bunu yapmak istemiyorum açıkçası ama aşılamayı ben de çok düşünüyorum keşke bi sebep söyleseler ve çözüm için uğraşsak ama herşey normalken olmaması çok psikoloji bozucu cidden

Hiç bi sorun görülmediği için acaba kendi istediği zaman mı gelecek diye bekleye bekleye bu kadar zaman geçmiş oldu tüp bebek gerçekten çok zorlu ve yıpratıcı kendime bunu yapmak istemiyorum açıkçası ama aşılamayı ben de çok düşünüyorum keşke bi sebep söyleseler ve çözüm için uğraşsak ama herşey normalken olmaması çok psikoloji bozucu cidden
Benim ilk defa kasımda yumurtlamam olmadı. Önceki aylarda 2-3 tane yumurtlamam oluyordu. İlk başladığımda 6 tane olmuştu ama ona rağmen olmadı. Büyüyor çatlıyor ama oluşmuyor. Sebebsiz infertilite daha doğrusu sebebi bulunamamış infertilite 😄 geçen ay çok ağladım fevri karar ile tüp bebek için randevu aldım sonra düşündüm ben ne yapıyorum kendime dedim. Şimdi aşılama deneyip olursa olur olmazsa tüp bebek.. süreci uzatmak istemiyorum artık deney tahtası gibi oldum kaç aydır ☺️ bu doktorum şey önerdi her gün avokado yiyorum ve ayrıca regl başladığından itibaren nar suyu sıkıp içiyorum ekstra olarak inofolic combi hp , thncss women , d vitamini , b12 , krillyağı , demir vitaminlerini kullanıyorum. Bunlar hep rahime ve yumurtalığa çalışıyor sana da tavsiye ederim. Yumurtalar daha kaliteli hale geliyor

Mikroçip aşılamayı araştırın normal aşılamaya göre daha iyi %40 veriyorlar

Benim de adet ağrısı gelıyor akıntı cok hafif sarımsı bazen. göguslerım şiş gergin agrılı yaşadklarnın aynısnı yaşadım desem cızgı vardı bılmyrm gerçek mıydı uyku halim vardı vs batma fln ama 1 gecikmeyle adet oldum kan vs yapmadım 1 test yaptım . Rüyamda da damarlar cıkmıs gördüm şun acıyla uyandım cok acıyorlar bu ay sanki farklı. Evet 2 ay önce de agrıdı şişti ama smdı farklı sanki🙄

KIZLAR ben dün ve bugün test yaptım ikisi de negatif çıktı. Az önce bu mesajı attıktan sonra tekrar iki teste de gidip baktım ve böyle olmuşlar kalbim küt küt atıyor 5 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almamalıyız diye biliyorum ama OLABİLİR Mİ? Bat 15-16 bu arada.
Bir güncelleme geçeyim sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı hemen 5-10 dk içinde fotoyu ekledim. Öğlen kan vermeye gidicem.

Eklentiler

• IMG_3902.jpeg
    IMG_3902.jpeg
    127,7 KB · Görüntüleme: 34
Bir güncelleme geçeyim sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı hemen 5-10 dk içinde fotoyu ekledim. Öğlen kan vermeye gidicem.
Şimdi önceki mesajlarınıza baktım da, asla o çift çizgiyi göremeyecekmişim gibi demişsiniz.. Ne güzel bugün gördünüz 😌İnşallah gebesinizdir. Ben de bu ay hsg çekildim bekliyorum. Dua edin ben de çift çizgiyi göreyim 🙏

Şimdi önceki mesajlarınıza baktım da, asla o çift çizgiyi göremeyecekmişim gibi demişsiniz.. Ne güzel bugün gördünüz 😌İnşallah gebesinizdir. Ben de bu ay hsg çekildim bekliyorum. Dua edin ben de çift çizgiyi göreyim 🙏
Evet dün tam en karamsar anımda gördüm 🥹 bence hsg sayesinde oldu, diyorlardı ama bana olmaz diyordum 🙏🏼 tüm dualarım sizinle ve gönülden isteyen herkesle 🙏🏼🥹🌸

X