Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

10 dk da sonuç ortaya çıkıyor, hadi biraz beklemekle yarım saat olsun. Daha sonraki durumları dikkate almaya gerek yok bence.

Canım regl oldum üç gün erken geldi sat 10 Aralık bat 9 Ocak nasip önümüzdeki aya

Canım ben 2-3 dk bekliyorum çok değişmiyor zaten

Catlamnin 10.gununden başla istersen cnim

Awox testim geldi heyecanla öylesine yaptkm ama negatif kuruma cizgiside yok demekki test yanıltmayacak 19 aralık reglim ama daha erken çıkarmaz varsada yani heralde pazar felan yaparım bende

Çok tebrik ederimm saglikla alın kucağınıza bizlere de dua edin olur muuu.
Kullandiginiz vitaminin markasi neydi birde nelere dikkat ettiniz beslenme vs olarak

merhaba beni de ekler misin D denizadamasal son adet 30 kasım beklenen adet 30 aralık

Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Awox testim geldi heyecanla öylesine yaptkm ama negatif kuruma cizgiside yok demekki test yanıltmayacak 19 aralık reglim ama daha erken çıkarmaz varsada yani heralde pazar felan yaparım bende
Ay çok sevindim bunu okuduğuma demek ki yalancı pozitif çıkarmıyor oley yyyyy bundan sonraki testin pozitif olsun inşallah arkadaşım benim de 19 Aralık maksimum. Yani yumurta akım çok fazla üçünde geldi bacak ağrım kasık ağrım oldu ama beşinde de aşırı batma ve rahim içim ağrıdı ve ısıya gore programda beşi gösteriyor O yüzden 5'ini baz aldım. Yani bu geceden itibaren 6 günümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…