- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.781
Umarım benimde öyledirArkadaşda 5 günde ıgne etkısı kayboldu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım benimde öyledirArkadaşda 5 günde ıgne etkısı kayboldu:)
Benimde 25 Aralık bat bakalımBekliyorum canım ben de bat 23 Aralık battan önce test yapmicam bu sefer
Benimde 19Benm de ya 17 ya 19 maks.bırlıkte yapalım
Bencede garip ama 2 yıla kadar normalmişRegl olmaman cok garip degl mı bence mutlaka dra gitmelisin ben de 2 yıl emzirdim ama 4.ay regl oldum ılk kez bu kadar uzun süre regl olmayan duydum. Yani acılmamıs testte daha fotoyu acımadan gördüm
Olur haberleşelim benim catlamaya göre 19 u ama beş gun kala başlamak istiyorum aldıgım testlerleBenm de ya 17 ya 19 maks.bırlıkte yapalım
Erkekde ileri hareketlilik düşükse tüp bebekten önce denenen yeni bir yöntem hareketli spermleri seçim enjekte ediyorlarCipli aşılama nedir hiç bilmiyorum ben. Daha ilk defa bu ay korunmayı bıraktık
Ben de çok kararsızım genelde yumurta akıyla aynı gun catlardı göğüs ucu hassasiyeti ile eşdegr ama bu sfer 3unde ak batma bacak agrıları cooktu 5ınde hassasiyet basladı ve 5ınde de batma ve rahm ıcı cooook kötüydü.belkı de 3de pikti. Ben de 5 düşünüyorum aslındaOlur haberleşelim benim catlamaya göre 19 u ama beş gun kala başlamak istiyorum aldıgım testlerle
A bilmiyordum. Ates basmaları fln oluyor mu adet olmadıkcaBencede garip ama 2 yıla kadar normalmiş
Öyle canım Allah isteyen herkese de bize de nasip etsin inşallah yeni mi evlisinizAnladm canım hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese versin çok zor Bi süreç aşırı stresliyim ve duygusalım bilmiyorum
Yok öyle birşey olmuyorda 3 gündür karnımda tuhaf bir his var, yarın bir test daha yapacağım bir şey çıkmazsa kadın doğuma bir giderim artıkA bilmiyordum. Ates basmaları fln oluyor mu adet olmadıkca
Biliyo musunuz bir sürü test yaptım sente lady ve after 10 diye duymadığım 2 test negatif ama diğer tüm testler silik çizgi. Şuan adet gecikmesinin 5.günündeyim bakalım belli olur birkaç güneAynen öyle. Bir de insanlar soruyor sürekli. 1.5 yıllık evliyim. Ee çocuk ne zaman falan. Çok sinirleniyorum sonra üzülüyorum. Mecburen yalan söylüyorum şu an düşünmüyorum diye. Öyle işte. İnşallah ikimizde bir gün bu platformda anne sayfasında bu konuşmalarımızı hatırlarız :')
5 6 gibiydi hemen attımCanm ben kasette de gördüm nezamn yaptın bunları
Prodoctoru biliyormusunBu testte 25 ve üstü diyor ben okumuştum
O 10 du diye biliyorumProdoctoru biliyormusun
Bi sene olucak siz?Öyle canım Allah isteyen herkese de bize de nasip etsin inşallah yeni mi evlisiniz
Gönlündeki olsun canım ben çok pişmanım kızım şimdi 6 yaşında. O kadar rahat büyüdü hic uyksuuzlkk bilmem sakin oldugu halde 2. İstemem dedim durdum ama 6ay önce birden ıcıme geldi keske diyorum 2yasndayken fln olsaydı şimdi dgrı de 4 tu neguzel hep oyun arkadsı ıstyor kendine halaYok öyle birşey olmuyorda 3 gündür karnımda tuhaf bir his var, yarın bir test daha yapacağım bir şey çıkmazsa kadın doğuma bir giderim artık
2 buçuk sene olucak bizim ama 8 aydır çocuk istiyoruzz inşallah en kısa zamanda olurrBi sene olucak siz?
Orda ikinci çizgi mi var göz yanılması mi bu kız halen diyo yeni yumurtluyorumya senin yarın regl günün değil mi ?İyi akşamlar kızlar erken gebelik testim negatif sanırım ben daha yeni yumurtladım