- 4 Kasım 2024
- 306
- 80
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kasette hafif var ama predictor da nasıl olmaz, onu da alttan flash ışık açıp bakın isterseniz.
Anladım, inşallah vardırTest yapmayı kaçırdım bide doktor bi hafta korunun dedi eşim 4 güne zor dayandı o günmüş demekki yumurtlama
Presictor değil bunlarınyaptımEvet kasette hafif var ama predictor da nasıl olmaz, onu da alttan flash ışık açıp bakın isterseniz.
İkisinin de kaç hcg değerine duyarlı diye bakar mısınız? Biri 10 hcg üstünü algılarken, diğeri 20 olabilir.Presictor değil bunlarınyaptım
Kagıtlarında yazar mıİkisinin de kaç hcg değerine duyarlı diye bakar mısınız? Biri 10 hcg üstünü algılarken, diğeri 20 olabilir.
Evet genelde yazıyor. 10 beta hcg ve üzerini algılar gibi.Kagıtlarında yazar mı
benimdr böyle çok pik oldu pazar günü pazartesi yani dün dr gittim 25 mm olmuş yumurtam vardı bugün bi tık daha silik umarım çatlamıştır seninkide benimkideSelam kızlar benim yumurta çatlamadı daha
Yok yani bende öyle birşey olmadı ama internette yalancı pozitif çıktığına dair yorum yapılmışBide değişik bi test diğerleri kontrol çizgisi önce çıkar ama bu direk idrar değdi çıktı sonra kontrol çizgisi
Bu testte 25 ve üstü diyor ben okumuştumKagıtlarında yazar mı
Evet ben de gördüm o ne marka
Normalde çaltlamada problem mi var pekiİnşallah canım yaaaa sağ 22 sol 19 mm bugün adetin 12. Günü çatlama iğnesi vermedi neden bilmiyorum bekleyip görücez artık
Bugün çatlamış bence, çünkü pikten önceki gün yüzde 36 lh algılamış, çatladığı gün pikten önceki gün ile aynı hizaya gelmeli bilimsel olarak, işte o zaman çatlıyor deniyor. Bugün de ℅30 olmuşbenimdr böyle çok pik oldu pazar günü pazartesi yani dün dr gittim 25 mm olmuş yumurtam vardı bugün bi tık daha silik umarım çatlamıştır seninkide benimkide
Canm ben kasette de gördüm nezamn yaptın bunları
benimdr böyle çok pik oldu pazar günü pazartesi yani dün dr gittim 25 mm olmuş yumurtam vardı bugün bi tık daha silik umarım çatlamıştır seninkide benimkide
Umarım canım umarım. vallaha stres oldum rwsmenbbenimdr böyle çok pik oldu pazar günü pazartesi yani dün dr gittim 25 mm olmuş yumurtam vardı bugün bi tık daha silik umarım çatlamıştır seninkide benimkide
Onu takip etmedim bilmiyorum kiiiNormalde çaltlamada problem mi var peki
Anladım canım senin şu an oluştu mu ikincide oldu mu yaniBenim 2. canım ilkinde kimyasal gebelik olmuştu. Ama ikisinde de böyle kasık ağrısı otururken öksürürken ağrı mide bulantısı vs hepsi olmuştu ama hamilelik belirtileri gibi ayırt edilmiyor. Yumurtlamadan bi 12 gün sonra testte çıkmıştı benim bi 10 gün sonra test yap bence yumurtlamadan
Yani duzenlş msn onu demek ıstedm cnmOnu takip etmedim bilmiyorum kiii