• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar ben testim negatif demiştim ama gözüm belli belirsiz bi çizgi görür gibi olmuştu. Sonra testi beklettim kuruyunca o çizgi tamamen kayboldu. Bende yanlış görmüşüm dedim testide attım. Şimdi fotoyla oynayınca o gölge var gibi. Umutlanmak için bahane mi arıyorum sizce 🤣
Sanırım kendi gölgesi adet gectimi varmı daha

Kızlar belimde baya ağrı var küçük lavobma sıkıştığım için sandım lavobaya gittim ama belimin ağrısı geçmedi ve iç çamaşırımda 2 tane küçük leke var ama çok açık kahverengi baya baktım bekledim devamı yok regl günüm 19 Aralık sizce yerleşme kanaması mı yoksa regl mi olucam

Kızlar belimde baya ağrı var küçük lavobma sıkıştığım için sandım lavobaya gittim ama belimin ağrısı geçmedi ve iç çamaşırımda 2 tane küçük leke var ama çok açık kahverengi baya baktım bekledim devamı yok regl günüm 19 Aralık sizce yerleşme kanaması mı yoksa regl mi olucam
regline çok varmış, yerleşme içinde erken sanki. yumurtlama tarihini biliyor musun

Kızlar meraba ben Kasım ayında klomen kullandım iğne wermedi sağda iki yumurta gelişmiş dedi regl 10. Günden itibaren bir gün arayla ilişki dedi 8. İ yumurtlama günümdü ama benim pazar gününden beri kasıklarımda ağrı war gaz birikmesi gibi öksürürken bile kasıyo sizce normal mi devlete gidiyorum bu yüzden doktora her an gidemediğim için size sormak istedim
Klomenden sonra böyle şeyler oluyor canım hele ki kasık ağrısı ve gaz çok fazla oluyor malesef

Klomenden sonra böyle şeyler oluyor canım hele ki kasık ağrısı ve gaz çok fazla oluyor malesef
Kasık ağrım vardı belimde sağ tarafta hafif yanma hissi var hani küçük lavobaya sıkışınca olur ya öle geçen aysa klomen kullandım onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum klomen yumurtlama anında yumurta çok çatlağı için lekelenme yapar

a yerleşme olabilir o zaman ,ama hemen test yapma. negatif çıkarsa üzülürsün
Bu sabah yaptım aslında ama çatlama iğnesinin etkisi gibi düşünüyorum persemve günü tekrar test yapıcam inş

Eklentiler

• IMG_20241210_081617.jpg
    IMG_20241210_081617.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 29
Back