Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Sizin var gibi ama iğnenin böyle etkisi varmı bilemiyorum
Tabi iğnenin etkisi var hatta iğne vurulan gün sayılmıyor 15. Gün test yapılıyor 14. Güne kadar yalancı pozitif verebiliyor bide bu testler çok hassas en ufak şeyi algılıyor ama varsa hafta sonuna kadar belli eder

Kızlar anında böyle oldu bu markayı bilen varmı beklenen regden 5 gün öncesi gösteriyormuş bat 14 Aralık dün pembe lekelenmem başlamıştı bugün peçeteye kahve rengi geldi pede geçmiyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 53
  • image.jpg
    image.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar anında böyle oldu bu markayı bilen varmı beklenen regden 5 gün öncesi gösteriyormuş bat 14 Aralık dün pembe lekelenmem başlamıştı bugün peçeteye kahve rengi geldi pede geçmiyor
Yerleşme kanaması olabilir yapacak bişey yok bekliceksin regl oluyorsanız yarına kadar sökülür yada gidip kan vermek lazım inş vardır Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

Maşallah canım.
Banada öyle dedi amh hariç herseye baktı herşey yolunda gayet iyi dedi sağda kaliteli yumurtan var buay dedi 11.gunden 17 güne kadar gün aşırı ilişki dedi 4 ay süre verdi 4 ay içinde gebelik olmazsa gel tekrsr konuşalım dedi birde rahim Arkaya dönük ama o problem degil dedi
Maşallah canım neden bakmıyorlar acaba suphe olmaynca mı

Merhaba canım incir yedikten sonra mutlaka havuç da ye çatlasın kiste dönmesin gerçekten cok olgunlastırıyor yumurtayı incir dikkat et
Merhaba ben klomen kullandım bu ay sağ yumurtam 22mm olmuş birer gün arayla ilişki dedi ben e havuç kürünü yapsam bişey olur mu acaba çok istyorum Rabbim isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah 🥹

Merhaba ben klomen kullandım bu ay sağ yumurtam 22mm olmuş birer gün arayla ilişki dedi ben e havuç kürünü yapsam bişey olur mu acaba çok istyorum Rabbim isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah 🥹
Bence olmaz çatlamaya yardımcı da olur ne güzel maşallah inşallah bu ay hamıle kalırsın😌

Saat aralıklarını bilmiyorum bilen arkadaşlarım yazsın Ama sanırım genelde sabah öğle akşam yapın diyorlar çatladığını görmek için. Avokado bi örnek ya ye gitsin havucları. Tarator fln yap🙈
Çatlamadı daha yaaaa delüreceğim 🤣 şimdi yine baktım yok duruyor çatlamamış ama bugünü de değerlendirdim.

Eklentiler

• IMG_8397.jpeg
    IMG_8397.jpeg
    180,8 KB · Görüntüleme: 43
İlk defa bu markayı gördüm senin nasıl çıktı bide daha kontrol çizgisi çıkmadan idrar değer değmez çıktı
Bende ilk kez gördüm. Eczaneden aldım, biraz önce paylaştım aslında. Benim ilk gölge gibi bi çizgi çıktı sonra kuruyunca kayboldu. Sizinki gibi değil. Sizde bir şeyler var bence

Kızlar ben testim negatif demiştim ama gözüm belli belirsiz bi çizgi görür gibi olmuştu. Sonra testi beklettim kuruyunca o çizgi tamamen kayboldu. Bende yanlış görmüşüm dedim testide attım. Şimdi fotoyla oynayınca o gölge var gibi. Umutlanmak için bahane mi arıyorum sizce 🤣
Bide değişik bi test diğerleri kontrol çizgisi önce çıkar ama bu direk idrar değdi çıktı sonra kontrol çizgisi

Ama bunda bariz var görünüyor, nasıl başka testte çıkmadı anlamadım 😞 bir de siz hsg den sonra ovülasyonu kaçırdım galiba demiştiniz, ben de testi görünce iyi bari kaçırmamışsınız diyecektim 🙏

Anladım cnm senin de ilk kullanım mı
Benim 2. canım ilkinde kimyasal gebelik olmuştu. Ama ikisinde de böyle kasık ağrısı otururken öksürürken ağrı mide bulantısı vs hepsi olmuştu ama hamilelik belirtileri gibi ayırt edilmiyor. Yumurtlamadan bi 12 gün sonra testte çıkmıştı benim bi 10 gün sonra test yap bence yumurtlamadan

Ama bunda bariz var görünüyor, nasıl başka testte çıkmadı anlamadım 😞 bir de siz hsg den sonra ovülasyonu kaçırdım galiba demiştiniz, ben de testi görünce iyi bari kaçırmamışsınız diyecektim 🙏
Test yapmayı kaçırdım bide doktor bi hafta korunun dedi eşim 4 güne zor dayandı o günmüş demekki yumurtlama

X