Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar ben testim negatif demiştim ama gözüm belli belirsiz bi çizgi görür gibi olmuştu. Sonra testi beklettim kuruyunca o çizgi tamamen kayboldu. Bende yanlış görmüşüm dedim testide attım. Şimdi fotoyla oynayınca o gölge var gibi. Umutlanmak için bahane mi arıyorum sizce 🤣
Bn hemen gördüm ya kaç gün var

2 -3 sene önce bu amh değerim 4 çıkmıştı yüksek mi demek
veya her yıl bakılması gereken bir değer mi ?
Bana dediği 1 in altı düşük 0.5 in altı çok düşük demek. Bana bile 0.8 le umutsuz demedi deneyin dedi 0.2 0.3 le kendiliğinden kalanlarla dolu forum Allahtan umut kesilmez

Yaşım 32 troid de var eşimde ileri hareketliliği düşük bide 4 5 ayda bir geliyor eve böle olunca tabi zorlaşıyor yumurtam 2 tane göründü FSH lh felan normal kilo sorunum da yok bakalım bu sefer olmazsa eşim bir sonra izine geldiğinde cipli aşılama yapıcaz Allah nasip ederse doktor amh düşük dedi çünkü
Cipli aşılama nedir hiç bilmiyorum ben. Daha ilk defa bu ay korunmayı bıraktık

Kızlar benim amh hc bakılmmadı ovülasyon döneminde gıttım dra kam aldı prolaktin estradiol TSH lh vs hersey duzgundu bana gerek yok adette gelmeme dedı rahm yumurtalık vs de guzel gorunce. Duzenlımde adet olunca hc gerek yok herşey Super dedı. Napsam adett olursam gitsem mi ya
Aslında ultrasonda baktığında bana da gayet güzel görünüyor demişti adet bittikten sonraki gün bakmıştı adetimin 2 veya 3 günü de kanlara bakmıştı doktor hatta amh ın ultrason görüntüsüne göre düşük gelmesine şaşırmıştı bende bilmiyorum anlamıyorum henüz daha ilk defa bu ay bıraktık sanki olmazmış gibi geliyor sırf değeri düşük bildiğim için. Belkide bilmeden denemek daha iyi

Kızlar ben testim negatif demiştim ama gözüm belli belirsiz bi çizgi görür gibi olmuştu. Sonra testi beklettim kuruyunca o çizgi tamamen kayboldu. Bende yanlış görmüşüm dedim testide attım. Şimdi fotoyla oynayınca o gölge var gibi. Umutlanmak için bahane mi arıyorum sizce 🤣
Sizce bu test kesin negatif midir yarın bir test daha mı yapsam başka marka alıp, hala hamile hissediyorum çok saçma ama🤣

İyi akşamlar kızlar 🌸🌸🌸erken gebelik testim negatif 🥹 sanırım ben daha yeni yumurtladım

Eklentiler

• IMG_1655.jpeg
    IMG_1655.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 34
Ben test yaptım negatif en ufak bir gölge bile yok. Asla o çift çizgiyi göremeyecekmişim gibi hissediyorum artık.

Hangisinde gördün, ben regli olmuyorum 16 aylık bebeğim var emziriyorum. Ama hamile hissediyorum garip şekilde. Böyle çıktı ama negatif gibi geldi bana
Regl olmaman cok garip degl mı bence mutlaka dra gitmelisin ben de 2 yıl emzirdim ama 4.ay regl oldum ılk kez bu kadar uzun süre regl olmayan duydum. Yani acılmamıs testte daha fotoyu acımadan gördüm

Evet normalde 29 günde bir adet oluyorum bu ay 31 günde olmuştum umutluydum ama maalesef regl olmuştum sonraki reglim 28 Aralık yani 18 gün sonra bu süre içinde napmalıyım bilgin var mı canim
Çatlama ıgnesıne bence gerek yok zaten gecen ay 17. Gun yumurtan catlamıs canm. Oncekı dongunde de 15de . Suan. Döngu kaçıncı gün?

X