Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bugün yaptığım prodoctor.ilk defa kullandım.öncekiler days doctor du meğerse yalancı pozitif çıkarıyormuş o marka
Ben bu markadan hiç yalancı pızitif görmedim ama bence biraz daha bekle bir iki gün somra kaset test yap nakalım koyulaşacak mı

Ben bu markadan hiç yalancı pızitif görmedim ama bence biraz daha bekle bir iki gün somra kaset test yap nakalım koyulaşacak mı
Evet bende araştırdım yapanlar hiç yalancı pozitif görmemişler.bekliyim diyorum biraz daha elimde 1 tane daha var bu testten 2 gün sonra tekrardan yaparım

Kızlar merhaba bendede pcos var , adetlerim düzensiz normalde . 1 buçuk senelik evliyim , bu ay innovita ovulasyon testinde 35.günümde pik gördüm . 1 Ocak pik günümdü , gebelik testi için 14 ocağı bekliyorum . Dün 10. Günde ovulasyon testi yapayım dedim , gebelik varsa Lh koyu çıkıyor dimi , benimkisi koyu çıkmadı , yok mu bişey acaba ya , resmini koysam yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_2604.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 44
kızlar merhabaaa:) ben en son 9 kasımda regl olmuştum nerdeyse 2 ay regl olmadım doktorum rahim kalınlaşmış kanlanmış dedi belki stresten beli hormonal bilmiyorum gebelik yoktu tarlusal verdi iki kere içtim ve 5 ocakta regl oldum reglim dün bitti reglin 3. günü başlamam için doktor bana ilaç verdi şuan onları kullanıyorum ilaçları aşağı ekliyorum aranızda kullanan var mı ilk kez ilaç kullanıyom gebelik için lütfen bilgi verir misiniz bana da

Eklentiler

• 07d18e57-a026-49ef-b85d-ae67deee4c9d.jpg
    222,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar ya ben 5 inde çatlatma iğnesi oldum salı günü tekrar kontrole gitcem tam 10 gün olmuş oluyo doktoruma sordum kan almıcaz sadece alttan ultrason la yumurta kontrolü yapcam dedi sizce neden kan almıcak yada neden tekrar yumurtaya bakcak çok soru sorup doktoru bunaltmak istemedim hani gebelik warsa 10 günde kanda çıkar bence kafama takıldı

Canım gebelik için letu femara klomen gibi ilaçlar weriliyo yumurta büyümesi için hani bunları ben kullanmadım ne için yazdı bilemiyorum ama doktor söylemedi mi ne için yazdığını

Kızlar vajinal bi hassasiyet ve akıntı varken gebelik olur mu, bugün çatlamanın 8.günü birden akıntı ve bi batma gibi bi şey başladı yine gebelik oluşmayıp enfeksiyon mu oldu acaba

Niye bugün kimse yok yaa

Merhaba dün kasık ağrısı ile acile gittiğimde beta 720 çıktı fakat alttan muayenede kese gözükmedi rahim kalınlaşmış dedi doktor.
Dün 6 gün geçmişti adetim.
Hala kese gözükmemesi normal mi? Ve rahim kalınlaşmaş demesi ne ifade ediyor

Günaydın kızlar kızlar regl bittikten iki gün sonra yumurtlama olur mu benim bu sabah yumurtlama akıntım vardı letu kullanıyorum 5 gündür 6 gün sonrada doktor kontrolüm var letu kaç günde yumurtayı büyütür

Benide eklermisiniz son adet tarihim 27 Aralık beklenen Adet tarihim 26

yumurtaların çatlamısmı sağlıklı durumdamı diye kontrol edecektir canım gebelik 14 günden önce cıkmıyor diyor laborantlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…