Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

biraz erken canım ama olabılır ilaç kullandığın icin benim bi arkadaşım regl bittiği hafta hamile kalmış

normal canım rahim kalınlaşması istedikleri ve iyi görülen bir durum bebeğin tutunması için rahmin kalınlaşması gerekiyor gebelik devamı için iyi bir şey yani

Kızlar vajinal bi hassasiyet ve akıntı varken gebelik olur mu, bugün çatlamanın 8.günü birden akıntı ve bi batma gibi bi şey başladı yine gebelik oluşmayıp enfeksiyon mu oldu acaba
olabılır canım yani enfeksiyob ayrı bısey sonucta hanileykende olabılırsın. hamilelikten öncede kapabilirsin gebe kalmayada engel değil yani

Reglim 10 ocakta bitti kızlar bugün ovu testine başladım reglin 3 . Günüde letu içmeye başladım sabah uzayan akıntım vardı yumurtlama olur mu bu kadar çabuk aklım yine kar

Eklentiler

• IMG_2035.jpeg
    418 KB · Görüntüleme: 9
Reglim 10 ocakta bitti kızlar bugün ovu testine başladım reglin 3 . Günüde letu içmeye başladım sabah uzayan akıntım vardı yumurtlama olur mu bu kadar çabuk aklım yine kar
yükselmeye başlamış canım 1 haftaya kalmaz pik olur gıbı duruyor hergun aynı saatte yapmaya devam et

Merhaba böbrek taşını nasıl düşürdünüz 3 mm taş var düşmedi bir türlü

Hayır gebelik olunca koyu çıkmıyor onlar tamamen uydurma burda kaç kez ispatlandı ikisi kopkoyu olup hamile olmayan ikisi çok farklı test lh ile beta farklı yani kendinizi üzmeyin o yüzden inşallah vardır

Merhaba böbrek taşını nasıl düşürdünüz 3 mm taş var düşmedi bir türlü
Her taş düşmez çok zor benim yıllardır her iki böbreğim sürüsüne bereket üretir dolu avuç avuç sürekli aldiririm idrar yollarından girip geçen sene aldırdım şuan yine var mesela hamileyim yine hamileliklerimde de hep oluyor çok zor

Bende bebek istiyorum bi zararı olmaz değilmi gebelikte

Bende bebek istiyorum bi zararı olmaz değilmi

Ben de temmuzda 5.5 mm liği lazerle kırdırdım. Acayip sancılıydı. İlk defa taş o zaman oldu sağda da 2 mm nin altında bu kendi kendine düşer dedi su egzersiz dedi ama düşmemiş 3 mm olmuş. Limon zeytinyağı içiyorum arada. Avakado gilaburu vs karışımlı çay aldım içtim. Çaya ara verdim ovulasyon sonrası. Su da içmeye çalışıyorum. İnşallah düşer. Geçmiş olsun sizede

Bende bebek istiyorum bi zararı olmaz değilmi gebelikte
Ben kendi gebeliklerimde hep taşlı geçirdim bir sorun olmadı ama herkeste olmayacak diye bı kural yoktur eminim o yüzden bişey diyemiyorum
Ah ah bende neler deniyordum gilaburu suyu başka çaylar ip atlama vs neler neler yok kanala sıkışıyor benim orda tıkıyor ondan sonra doğum sancısı gibi sancılar aciller vs çok zor doktorum böbrekteki taşlar ağrı yapmaz kanala düşerse yapar demişti doğruymuş ben artık düşürmek için hiç bişey yapmıyorum biliyorum ki düşmüyor çok sağolun sizede geçmiş olsun

Kızlar merhaba bu ay tedaviye başladım. Adetin 3.günü klomene başladım günde 2 kere. Adet biter bitmezde hsg çektirdim doktor öyle istedi. Döngün 24 25 gün genelde 12. Yada 13.gün yumurtlama görürüm. Bu ay görmedim. 16.gün (yarın) kontrole çağırdı. Sizce geç değil mi? Ovülasyonu kaçırmış olabilir miyim yoksa klomen geç tumurtlamaya mı sebep oluyor tecrübesi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…