- 12 Ağustos 2023
- 325
- 443
- 23
- 26
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #11.041
biraz erken canım ama olabılır ilaç kullandığın icin benim bi arkadaşım regl bittiği hafta hamile kalmışGünaydın kızlarkızlar regl bittikten iki gün sonra yumurtlama olur mu benim bu sabah yumurtlama akıntım vardı letu kullanıyorum 5 gündür 6 gün sonrada doktor kontrolüm var letu kaç günde yumurtayı büyütür
normal canım rahim kalınlaşması istedikleri ve iyi görülen bir durum bebeğin tutunması için rahmin kalınlaşması gerekiyor gebelik devamı için iyi bir şey yaniMerhaba dün kasık ağrısı ile acile gittiğimde beta 720 çıktı fakat alttan muayenede kese gözükmedi rahim kalınlaşmış dedi doktor.
Dün 6 gün geçmişti adetim.
Hala kese gözükmemesi normal mi? Ve rahim kalınlaşmaş demesi ne ifade ediyor
olabılır canım yani enfeksiyob ayrı bısey sonucta hanileykende olabılırsın. hamilelikten öncede kapabilirsin gebe kalmayada engel değil yaniKızlar vajinal bi hassasiyet ve akıntı varken gebelik olur mu, bugün çatlamanın 8.günü birden akıntı ve bi batma gibi bi şey başladı yine gebelik oluşmayıp enfeksiyon mu oldu acaba
Reglim 10 ocakta bitti kızlar bugün ovu testine başladım reglin 3 . Günüde letu içmeye başladım sabah uzayan akıntım vardı yumurtlama olur mu bu kadar çabuk aklım yine kar
yükselmeye başlamış canım 1 haftaya kalmaz pik olur gıbı duruyor hergun aynı saatte yapmaya devam etReglim 10 ocakta bitti kızlar bugün ovu testine başladım reglin 3 . Günüde letu içmeye başladım sabah uzayan akıntım vardı yumurtlama olur mu bu kadar çabuk aklım yine kar
Merhaba böbrek taşını nasıl düşürdünüz 3 mm taş var düşmedi bir türlüKızlar son olarak şunları eklemek istiyorum umudunuzu hiç kaybetmeyin ben 1.bucuk yıllık evliyim ilk 1 yılımı Vajinusmus olarak geçirdim çok şükür onu yendim yine kendi çabamla…
Yendiğimde alışma sürecinde çocuk yapmadık bu süreçte böbrek taşı düşürdüm vs..
Bu hamile kaldığım ay sadece iki kez ilişkiye girebildik onlardan birinde olmuş bebegım kuvvetle muhtemel…
instgramda bir gebenin günlüğü sayfasından ilişkiden sonra ilk 20 saniye çok önemli bi pozisyon var onu yapın diye öneriyordu ilişkiden hemen sonra o pozisyonu aldım.. ve sonuç öylesine bu ay deneyelim dedim ve hamileyim bu arada gebelik testini erken yapmanınızı önermiyorum ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikiside negatifti çok üzüldüm olmadığını düşündüm regl geçene kadar yapmayacağım dedim regl 4 gün geçti yaptım çıktı kan değerimide paylaştım 886…
Herşey gönlünüzce olsun dualarınız kabul olsun diyorum hepinize.. Rabbim her imtihandan sonra bir güzellik veriyormuş ben bunu anladım..
Hayır gebelik olunca koyu çıkmıyor onlar tamamen uydurma burda kaç kez ispatlandı ikisi kopkoyu olup hamile olmayan ikisi çok farklı test lh ile beta farklı yani kendinizi üzmeyin o yüzden inşallah vardırKızlar merhaba bendede pcos var , adetlerim düzensiz normalde . 1 buçuk senelik evliyim , bu ay innovita ovulasyon testinde 35.günümde pik gördüm . 1 Ocak pik günümdü , gebelik testi için 14 ocağı bekliyorum . Dün 10. Günde ovulasyon testi yapayım dedim , gebelik varsa Lh koyu çıkıyor dimi , benimkisi koyu çıkmadı , yok mu bişey acaba ya , resmini koysam yorum yapabilir misiniz
Her taş düşmez çok zor benim yıllardır her iki böbreğim sürüsüne bereket üretir dolu avuç avuç sürekli aldiririm idrar yollarından girip geçen sene aldırdım şuan yine var meselaMerhaba böbrek taşını nasıl düşürdünüz 3 mm taş var düşmedi bir türlü
Bende bebek istiyorum bi zararı olmaz değilmi gebelikteHer taş düşmez çok zor benim yıllardır her iki böbreğim sürüsüne bereket üretir dolu avuç avuç sürekli aldiririm idrar yollarından girip geçen sene aldırdım şuan yine var meselahamileyim yine hamileliklerimde de hep oluyor çok zor
Bende bebek istiyorum bi zararı olmaz değilmi
Ben de temmuzda 5.5 mm liği lazerle kırdırdım. Acayip sancılıydı. İlk defa taş o zaman oldu sağda da 2 mm nin altında bu kendi kendine düşer dedi su egzersiz dedi ama düşmemiş 3 mm olmuş. Limon zeytinyağı içiyorum arada. Avakado gilaburu vs karışımlı çay aldım içtim. Çaya ara verdim ovulasyon sonrası. Su da içmeye çalışıyorum. İnşallah düşer. Geçmiş olsun sizedeHer taş düşmez çok zor benim yıllardır her iki böbreğim sürüsüne bereket üretir dolu avuç avuç sürekli aldiririm idrar yollarından girip geçen sene aldırdım şuan yine var meselahamileyim yine hamileliklerimde de hep oluyor çok zor
Ben kendi gebeliklerimde hep taşlı geçirdim bir sorun olmadı ama herkeste olmayacak diye bı kural yoktur eminim o yüzden bişey diyemiyorumBende bebek istiyorum bi zararı olmaz değilmi gebelikte
Ah ah bende neler deniyordum gilaburu suyu başka çaylar ip atlama vs neler neler yok kanala sıkışıyor benim orda tıkıyor ondan sonra doğum sancısı gibi sancılar aciller vs çok zor doktorum böbrekteki taşlar ağrı yapmaz kanala düşerse yapar demişti doğruymuş ben artık düşürmek için hiç bişey yapmıyorum biliyorum ki düşmüyor çok sağolun sizede geçmiş olsunBen de temmuzda 5.5 mm liği lazerle kırdırdım. Acayip sancılıydı. İlk defa taş o zaman oldu sağda da 2 mm nin altında bu kendi kendine düşer dedi su egzersiz dedi ama düşmemiş 3 mm olmuş. Limon zeytinyağı içiyorum arada. Avakado gilaburu vs karışımlı çay aldım içtim. Çaya ara verdim ovulasyon sonrası. Su da içmeye çalışıyorum. İnşallah düşer. Geçmiş olsun sizede
Ay çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınızHayır gebelik olunca koyu çıkmıyor onlar tamamen uydurma burda kaç kez ispatlandı ikisi kopkoyu olup hamile olmayan ikisi çok farklı test lh ile beta farklı yani kendinizi üzmeyin o yüzden inşallah vardır
Rica ediyorum ☺Ay çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?