- 12 Ağustos 2023
- 1.392
- 837
- 43
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.701
Özel deki 15 yıllık doktorum dedi zaten zaman kaybetme yaşın 41 diye. Sonra devlete gittim o da aynı şeyi söyledi2 yumurtam gelişmişti canım ama biri 24 mm diğeri 14 mm gibi birşeydi ultrasonra baktığı gün vur hemen dedi. 3 gün üst üste ilşki; sonraki günler gün aşırı ilişki dedi canım
Hayır canım Bandırma'da
Ben de femara kullandım teste ne zaman başlamayı düşünüyorsun ilişkilerin nasıl oldu :))
Canım kendin gidip bi özel hastanede yada sağlık ocağında baktırsana amh. Sonra limit dışı çıkarsa sen uyarırsın doktorunu böyle böyle çıktı diye.
Kadın doğumcu yorumluyor zaten canım
Üstte gölge var gibi ama aşağıda doğru yok gibi ay anlayamadım yaaaKızlar döngünün 23. Günü
27-31 gün arası regl oluyorum
Bata 5-7 gün arası var
Prodoctor erken gebelik testi sizce bir şey var mı ?
2 gün önce de ovülasyonum pik çıktı
Eki Görüntüle 3532331
Yok kızz ben direk git kendin kan ver amh baktır diyorum.Özel deki 15 yıllık doktorum dedi zaten zaman kaybetme yaşın 41 diye. Sonra devlete gittim o da aynı şeyi söyledi
Bende aynı şekilde görüyorum çıplak gözlede aklım karmakarışık olduÜstte gölge var gibi ama aşağıda doğru yok gibi ay anlayamadım yaaa
Kaç günün var BAT'a test markası ne ?Bende aynı şekilde görüyorum çıplak gözlede aklım karmakarışık oldu
ProdoctorKaç günün var BAT'a test markası ne ?
Şu üstteki 2. Çizginin yei kırmızı başlıyor gri devam edip yok oluyorÜstte gölge var gibi ama aşağıda doğru yok gibi ay anlayamadım yaaa
aa hadi yaa doğru online dan çok ucuza geliyor. bende de prodoctor var laboquick varGebelik testlerini netten aldıgımdan beri yapıyorum kızz çok dha uyguna gelnce kkyabılıyor insan. erken testler de var onları laboquıck ten cizgi gorursem yapacağım. Araştırdım 6,7 kala cızgı gören var laboquıck de
Devlete mi gidip isteyin?Yok kızz ben direk git kendin kan ver amh baktır diyorum.
Laboquick kullandım ben aslında. O da hiç ama hiç kuruma çizgisi olmuyor. Sadece hangisi daha erken sonuç veriyor onu merak ettimCanım awoks gebelik testi doğru sonuç veriyor. Geçtiğimiz döngüde iki tane test yaptım kuruma çizgisi dahi çıkmadı. Ben de şu an 3 tane erken gebelik testi awoks var ama laboquıck de aldım 10lu bugun elıme geldi ben tam tersi laboquıck ıle bakmaya bsslayacagm6 kala... erken testi de laboquıck ten suphelenrsem yapacagm
Evet inanır mısın 10 tane labuquik testini 105 TL'ye aldım Şok oldum tarihi de güzel. Çok da güzel yorumlar var isteyen link bırakabilirimaa hadi yaa doğru online dan çok ucuza geliyor. bende de prodoctor var laboquick var
link isterim baya bedavaymısEvet inanır mısın 10 tane labuquik testini 105 TL'ye aldım Şok oldum tarihi de güzel. Çok da güzel yorumlar var isteyen link bırakabilirim
Yok ben sadece belirtileri neydi diye sorucaktım hamile kalındığını biliyorum yaşayan var mı diye sordumMilyonlarca insan var tabiki kalınır süt korumuyor biliyorsunuz değil mi
Ama daha çok da varmış yaa. Bende 31 inde iğne vuruldum 11 i test yap dedi doktorum benim de bata 5 var.Şu üstteki 2. Çizginin yei kırmızı başlıyor gri devam edip yok oluyor
Devlette acile gitmen gerekir çoğu acilde hormon çalışılmıyor. Ama özel sorgusuz sualsiz yapıyortestiDevlete mi gidip isteyin?
Erken gebelik testi değil ama sanıyorumki bunlar değil mi?Evet inanır mısın 10 tane labuquik testini 105 TL'ye aldım Şok oldum tarihi de güzel. Çok da güzel yorumlar var isteyen link bırakabilirim
Benimde 3 yumurtam gelişmişti en büyüğü 23mm di diğerleri 19mm 10.gun ve 12.gun test yaptım negatif bugün 12.günümdü bu ay olmadı inşallah birdahaki aya2 yumurtam gelişmişti canım ama biri 24 mm diğeri 14 mm gibi birşeydi ultrasonra baktığı gün vur hemen dedi. 3 gün üst üste ilşki; sonraki günler gün aşırı ilişki dedi canım
Hayır canım Bandırma'da
Ben de femara kullandım teste ne zaman başlamayı düşünüyorsun ilişkilerin nasıl oldu :))
Canım kendin gidip bi özel hastanede yada sağlık ocağında baktırsana amh. Sonra limit dışı çıkarsa sen uyarırsın doktorunu böyle böyle çıktı diye.
Kadın doğumcu yorumluyor zaten canım
Benimde 3 yumurtam gelişmişti en büyüğü 23mm di diğerleri 19mm 10.gun ve 12.gun test yaptım negatif bugün 12.günümdü bu ay olmadı inşallah birdahaki aya2 yumurtam gelişmişti canım ama biri 24 mm diğeri 14 mm gibi birşeydi ultrasonra baktığı gün vur hemen dedi. 3 gün üst üste ilşki; sonraki günler gün aşırı ilişki dedi canım
Canım söyledim bişey diyemedi valla nedendir falan bilmiyorum. Amh de 15 gün sonra çıkacak onu da bilmiyorum. Hiç adet olacakmışım gibi de değilim ben bu işten bişey anlamadım en az bir hafta öncesinden başlar benim adet sancılarım. Bilirim ki bir haftaya kadar olacam. Daha bişey yok ara ara adetten farklı sol tarafıma sancı vuruyor kasığıma. Ne kadar günahım burdan döner mi acaba beta diye düşünüyorum şimdi de adetime 4/5 gün var o 0 yükselir miiAnlat bakalım belirtileri ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?