- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.661
Kan verdiniz mi evet 5 in üstünde çıkarKizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap
test yaptıkça takıntı oluyor. hayırlısı regl olunca bende rahatlıyorum. gecikince öyle mi böyle mi düşünüyorumRabbim isteyen herkese nasip etsin ama aşırı takip edip canını dinlemek psikolojik olarak çok yıpratıyo ben geçen ay aşırı kötü oldum bu ay ne test alcam ne de kafamda düşüncem beyin olarak rahatlarsan gerisi gelecektir en önemlisi psikoloji bu ay kendini çok iyi hazırladım regl de olsam üzülmicem olmazsam da çok umutlanıp sewinmicem bakalım
Veri em ama cok korkuyorum insallah hamileyimdir esimle cok büyük kavga ettik bosanma laflari falan acildi eger cikarsa yuvami da kurtaracagimKan verdiniz mi evet 5 in üstünde çıkar
Dua edin bana lütfentest yaptıkça takıntı oluyor. hayırlısı regl olunca bende rahatlıyorum. gecikince öyle mi böyle mi düşünüyorum
yaaa demeyin öyle. çocuk yuva kurtarmak için değildirVeri em ama cok korkuyorum insallah hamileyimdir esimle cok büyük kavga ettik bosanma laflari falan acildi eger cikarsa yuvami da kurtaracagim
Olur tabii ki ama ben yerken tıkanıyorum genelde o yüzden suyunu sıkıyorum canım bazen de yiyorumDirekt yesek olmuyor mu acaba canım
Öfke ile edilmiş laflar olabilir canınızı sıkmayın ama 7 gün varken çıkma ihtimali de var çıkmama ihtimali de siz çatlamayı baz alın telefona göre 9 gün varsaKan verdiniz mi evet 5 in üstünde çıkar
Canım geç döllenme olabilir yada kanı erken vermiş olabilirsin
Kızlar ilk resim 1 dakikada 2. Resim 3. Dakkada çektim ve ben 3 ocakta kan vermiştim negatif çıkmıştı doktorumun sekreteri kan testi erken gebelikte negatif oluyor demişti bir hafta sonra tekrar kan ver demişti ben yarın kan vericem sağlık ocağına
Kahverengi akıntı niye geldi acaba yerleşme akıntısı gibiydiYaptım canım kocaman negatif çıktı
Bilmiyorum ki canım bir daha da gelmedi. Bat bugün adet ağrım bile yok ama göğüslerim çok ağrıyor anlamadımKahverengi akıntı niye geldi acaba yerleşme akıntısı gibiydi
Catlama 30 aralikÖfke ile edilmiş laflar olabilir canınızı sıkmayın ama 7 gün varken çıkma ihtimali de var çıkmama ihtimali de siz çatlamayı baz alın telefona göre 9 gün varsa
Benim olmadı canım hiç yaşamadım zaten bir kez gebelik yaşadım o da malesef sürmediAy çok teşekkür ederim şuan yoğun beyaz akıntım var ip gibi incecik galiba ben imlantasyon yaşayamadığım için öyle akıntım oluryor sizin oldumu daha önce yerleşme kanaması
Ben dayanamadım gittim test aldım çok güzel bir negatif net şekildebende de menapoz gibi haller varbi sıcaklıyorum bi donuyorum ay valla delirdim
KIZ bari ilk idrarla yapaydınBen dayanamadım gittim test aldım çok güzel bir negatif net şekilde
Eşimin gazına geldim ama yok daha yapmam adet geçsin öyle bunuda yapmayacaktım sabah yapsam dedim ama aldın madem yap deyince yaptım ama kuruma çizgisi bile yok ay aman hayırlısı kafadan atmadan olmuyor bu işKIZ bari ilk idrarla yapaydınsabah bi daha yap
evet ama nasıl atcaz kafadan ya allah askına biri söylesinEşimin gazına geldim ama yok daha yapmam adet geçsin öyle bunuda yapmayacaktım sabah yapsam dedim ama aldın madem yap deyince yaptım ama kuruma çizgisi bile yok ay aman hayırlısı kafadan atmadan olmuyor bu iş
Benimde kadın doğum doktorum istedi sonucu kendisi yorumladıMerhaba kızlar sprem testi istedi eşimden doktorum ama biz sadece özel hastanede test verdik bunun sonucunu kadın doğumcu da yorumlayabilir mi
aynen öyleyimevet ama nasıl atcaz kafadan ya allah askına biri söylesin
benim yumurtlama dönemine kadar kafamda yok. sonra regle yaklaştıkça dellenme dönemi başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?