- 1 Ekim 2020
- 1.573
- 1.049
- 83
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.621
havuç , avokado iyiymişAcaba yumurtlama günü sonrası döllenme olduysa rahime tutunması için bizim yapabileceğimiz bir şey oluyor mu kızlar beslenme tarzı gibi mesela
incir prolaktin hormonunu yükseltiyor. dikkatli tüketinMerhaba incir yediniz mi ya da incir kürü yaptınız mı ? Faydasını gördünüz mü acaba diye merak ettim ben de yapmak istiyorum da
benim 11 ocak :)KIZLAR SELAMM İYİ HAFTALARRRR
BAYADIR GELMİYORDUM BURALARA BAT YAKLAŞTIKÇA YİNE VAKTİM BURDA GEÇMEYE BAŞLADI
BAT 9 OCAK OLAN VAR MII :)
İnşallah pozitifleri görürüzBende gecikmeyi bekliyorum
Var gibi duruyor testler canım inşallah pozitiftir
Kızlar ilk resim 1 dakikada 2. Resim 3. Dakkada çektim ve ben 3 ocakta kan vermiştim negatif çıkmıştı doktorumun sekreteri kan testi erken gebelikte negatif oluyor demişti bir hafta sonra tekrar kan ver demişti ben yarın kan vericem sağlık ocağına
Ay çok teşekkür ederim şuan yoğun beyaz akıntım var ip gibi incecik galiba ben imlantasyon yaşayamadığım için öyle akıntım oluryor sizin oldumu daha önce yerleşme kanamasıVar gibi duruyor testler canım inşallah pozitiftir
bende de menapoz gibi haller varİnsallah psikolojik değildir artık delirdikbende de aynı şekilde göğüslerim balon gibi oldu ama içi dolu değil birde bolca üşüyorum herkes ateş basiyor yazıyor o yüzden ümidim kırılmıyor değil ama nasip herkesin belirtisi çok farklı
9 Ocak günü regl olmazsam patlatırım bi testİnşallah canım ya test ne zaman yapıcaksın
Canım awoks gebelik testi doğru sonuç veriyor. Geçtiğimiz döngüde iki tane test yaptım kuruma çizgisi dahi çıkmadı. Ben de şu an 3 tane erken gebelik testi awoks var ama laboquıck de aldım 10lu bugun elıme geldi ben tam tersi laboquıck ıle bakmaya bsslayacagmKızlar merhaba internetten test sipariş edeceğim bata 9 kaldı. Sizce awox mu yoksa laboquick hızlı test mi?
Canım test ne zaman yapacaksın?havuç , avokado iyiymiş
incir prolaktin hormonunu yükseltiyor. dikkatli tüketin
benim 11 ocak :)
Merhaba canım yumurtlama döneminden beri her gün bir tane havuç sıkıp suyunu içiyorum havuç çok faydalıymış bu konudaAcaba yumurtlama günü sonrası döllenme olduysa rahime tutunması için bizim yapabileceğimiz bir şey oluyor mu kızlar beslenme tarzı gibi mesela
ayyy bence vaaar hayırlısı olsunn
Kızlar ilk iki test bebe time güvenilmez diyorlar ama yinede oraya ekledim görün diye 3. Test albi çok güvenenler vardı onu denedim 4. Test comfort erken
Direkt yesek olmuyor mu acaba canımMerhaba canım yumurtlama döneminden beri her gün bir tane havuç sıkıp suyunu içiyorum havuç çok faydalıymış bu konuda
evde erken testim yok, kaset testim var. sabah yaptım tabi ki çıkmadı. bi daha cuma gününe kadar yapmayı düşünmüyorumCanım test ne zaman yapacaksın?
ben sabahları kahvaltıda direkt yiyorum. bence oluyordurDirekt yesek olmuyor mu acaba canım
Yani normalde aynı mantık olması gerekiyor, havuç bir de kabak çekirdeği diye okudum ben de birkaç yerdeben sabahları kahvaltıda direkt yiyorum. bence oluyordur
kabak çekirdeğini sen yazınca hatırladım evet özellikle yatmadan önce bi avuç kabak çekirdeiği çok iyiymişYani normalde aynı mantık olması gerekiyor, havuç bir de kabak çekirdeği diye okudum ben de birkaç yerde
Ben de 8 inde olmam lazım olmazsam 9 unda yaparım9 Ocak günü regl olmazsam patlatırım bi testsenn??
Ya benim 1 yıl olduğu için artık psikolojik olarak negatif görmek çok yoruyor beni. millet de inadına hep hamile. kabuğuma çekildim psikolojim bozuldu
Evet evet lifli olduğu için erkekte de işe yarıyor, ben de işte bir umut belki döllenme ya da tutunmaya işe yarar diye bi şeyler düşünüyorum. Malum başka yapacak bir şey olmayıncakabak çekirdeğini sen yazınca hatırladım evet özellikle yatmadan önce bi avuç kabak çekirdeiği çok iyiymiş
hem yumurtlama için, hem magnezyum kaynağı
erkek içinde yararlı fiye biliyorum
daha erkeen cıkmaz evet. bence de yapma cuma mantıklı canım. haber ver :)evde erken testim yok, kaset testim var. sabah yaptım tabi ki çıkmadı. bi daha cuma gününe kadar yapmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?