- 25 Temmuz 2024
- 370
- 144
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.581
Canım benim arkadaşım 38 yaşında amh si 0,1 filandı direkt tüp bebek denmişti ama 2. Ayında hamile kaldı şok olmuştuk. Benimse hiçbir sorunum yok amh çok iyi ama olmuyor biz de bekliyoruz 1 yıla yakındır. Yani bu biraz nasip işi bence zamanı geldiyse olur hiçbir şey engelleyemez böyle bakıyorum ben artıkYumurta rezervi azaldığından tüp bebek diyorlar ama amh bile bakmadı hiçbiri
Modum düştü o günden sonra.. Eşimde çok umutlu
Şimdi testi yapacam 11 sen beri tutuyorum zaten sabah oldu
Amin İnşallah canım. Bende bu ay hiç düşünmedim olsun diye davranmadım başka sıkıntılarım vardı görümcemin nişanı oldu misafir gelen giden derken salmıştım hatta amh çektirecem diye randevu almıştım bufün randevum birazdan gideceğim. Bu ay bütün belirtiler oldu İnşallah gebe olduğumu öğrenirim bende tüm isteyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin RabbimSen bu işin içine yorma onu aklından at . Valla ben hiç umudum yoktu ben adet olacağım. Ocak ayında eşim bende merkezde daha iyi doktora gideceğiz diye plan yapmıştım . Çünkü 1,5 senedir evliyiz hiç korunmadık doktorlara gittim troid çıktı düzeldi prolaktın süt hormonu çıktı iki hormon da da hiç belirti vs yoktu . 3 ay ovülasyon denedim ben sanıyordum ki bizim tedavisiz olmaz diye . Çok ağladım stres yaptım. Stres yapmayın diyorlar ama o işler öyle olmuyor . Evlendikten sonra işe girdim de o kafamı biraz rahatlattın gündüz düşünmüyordum akşam eve gelince vs çıkmıyordu bu çocuk olayı. Allahım inşallah bizi böyle sınav etmesin diye çok dua ettim . Cümlemizi böyle şeyle sınav etmesin
İnşallah canım benim Allahın cümlemize güzellikler nasip etsin .Amin İnşallah canım. Bende bu ay hiç düşünmedim olsun diye davranmadım başka sıkıntılarım vardı görümcemin nişanı oldu misafir gelen giden derken salmıştım hatta amh çektirecem diye randevu almıştım bufün randevum birazdan gideceğim. Bu ay bütün belirtiler oldu İnşallah gebe olduğumu öğrenirim bende tüm isteyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim
Aşılama ile bilgim yok ama , yerleşme kanaması reglden önceki 3-4 gün içinde kahverengi ya da pembe renkli oluyormuş , adetten daha az ve pıhtı olmamalıymış . Yaşadın mı dersen hayır sadece araştırmıştım birazMerhabalar sohbetinize dahil oldum 26 aralıkta aşılma yaptık bugün de hafif kahverengi lekelenme gördüm bu 12 günlük süreçte hep kasık ağrılarım devam etti şuanda da yine ara ara devam ediyor acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Anladım çok teşekkür ederim inşallah öyledirAşılama ile bilgim yok ama , yerleşme kanaması reglden önceki 3-4 gün içinde kahverengi ya da pembe renkli oluyormuş , adetten daha az ve pıhtı olmamalıymış . Yaşadın mı dersen hayır sadece araştırmıştım birazumarım senin öyledir
merhaba yerleşme kanaması çatlamadan 10-14 gün içinde görülür ve genelde reglden 2-3 gün önce olur. benimde öyle olmştu. gerisi gelmediyse muhtemelen yerleşme kanamasıMerhabalar sohbetinize dahil oldum 26 aralıkta aşılma yaptık bugün de hafif kahverengi lekelenme gördüm bu 12 günlük süreçte hep kasık ağrılarım devam etti şuanda da yine ara ara devam ediyor acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Yani reglime açıkçası 1 hafta var bakalım gün içinde ya da sonraki günler inşallah devamı gelmez çok teşekkür ederimmerhaba yerleşme kanaması çatlamadan 10-14 gün içinde görülür ve genelde reglden 2-3 gün önce olur. benimde öyle olmştu. gerisi gelmediyse muhtemelen yerleşme kanaması
2-3 gün sonra test yap bence
40 yaşındaki arkadaş kaldı aşılama ilecnmHayır adet olmadım ama erken gebelik testi sadece benim gördüğüm hayalet çizgiyle sabit.. Zaten bu Yaşta gebe mi kalınır Dr söylemişti tüp bebek olur diye
Test yaptın mı canım. Şimdi nasılsınMevsim çok moralim bozuldu benim uyku tutmuyor
İki adet hergun yesem tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama hergun iki adet yiyeceğim kontrole dek.yapayim ozaman sağol canim
Benn 8-9 ocak olmam lazım :)KIZLAR SELAMM İYİ HAFTALARRRR
BAYADIR GELMİYORDUM BURALARA BAT YAKLAŞTIKÇA YİNE VAKTİM BURDA GEÇMEYE BAŞLADI
BAT 9 OCAK OLAN VAR MII :)
Nasılsın belirtin vs var mı? daha doğrusu gebelik planın var mı :):)Benn 8-9 ocak olmam lazım :)
İnciri ne için yiyorlar acaba faydası nedirMerhaba incir yediniz mi ya da incir kürü yaptınız mı ? Faydasını gördünüz mü acaba diye merak ettim ben de yapmak istiyorum da
3 aylık evliyim:) İki aydır korunmuyoruz bu ay yumurtlama öncesini çok iyi değerlendirdim bekliyorum yaniii. Belirti olarak yumurtlamadan bikaç gün sonra aşırı belim ağrıdı ama o günler misafirlerim vardı ayakta çok kaldım belki ona bağladım biraz. Sonra yine yumurtlama sonrası gazım çoook oldu aşırı bi gazdı. Akıntım ara ara şeffaf devam etti şimdi de her gün olmasada bazı gümler beyaz-sarımsı akıntı görüyorum. Göğüslerimde hassasiyet çok yok ama eşim çok büyüdüğünü söylüyor ve uçları koyulaştı damalar çıktı bir de uçlarında beyaz uçlu sivilcemsi kabarcıklar çıktı bazı yerlerde bu kabarcıkların belirti olduğu söyleniyor. Bi de geçenlerde göğsüme bir ağrı girdi kalp krizi falan geçiriyorum zannettim kol altıma doğru geldi acısı bıçak kesiği gibi bir kaç defa oldu son bir haftada. Belki de hepsi psikolojik bekliyorum:) 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ondak sonra modum düşük ümidim çok kalmadıNasılsın belirtin vs var mı? daha doğrusu gebelik planın var mı :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?