Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar sabah atmıştım, sabah pike yakındı. Şimdi pik olmuş. Öğlen ilişki olmuştu. Şimdi sizce tekrar ilişki olmalı mı? Yarın akşama kadar ilişki olmayacak çünkü emin olamadım fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_5905.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 36
Kuzum 2-3 güne pik olur gibi bende ateş ölçer almayı düşünüyorum nasıl alayım sende temassız mı koltuk altından ölçenlerden mi

Canım çok çok geçmiş olsun kesinlikle en önemlisi sağlık, umarım en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur

Kuzum 2-3 güne pik olur gibi bende ateş ölçer almayı düşünüyorum nasıl alayım sende temassız mı koltuk altından ölçenlerden mi
Temassız dogru vermiyor kuzum. Kızımın temassızı ıle bakıyorum ama yookk sacma ölcıyor koltuk altı al canımm. Neden gec pik olacak acaba antibiyotik li kremden mı acaba. Perşembe catalrsa Super olur

Kizlar midesi bulanan ve hashas olan lutfen bakmasin goruntu icin ozur dilerim boyle bi leke geldi yerlesme olabilirmi 10gun geciktim başina gelen oldumu.

Benim de adetime 2 gün kala yaptığım test silik çıkmıştı. Sonra kan verdim 5 geldi iki gün sonra 12.5 geldi şimdi akşam üzeri yine idrar kaset yaptım bu sefer tek çizgi çıktı sadece. Biraz gerginim stresliyim. Acaba bu durumda olan var mı

Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah onu bilmiyordum canım teşekkür ederim bilgi için. bizde tam tersine sperm yoğun gelsin diye ovulasyon günümü bekliyoruz.

Canım ne zaman için daraldı konuşmak istedin ben burdayım biz buradayız mutlaka yaz olur mu eşin için güçlü durman lazım. Dualarım sizinle en kısa zamanda bunu da anlatırsınız inşallah

Ay valla içim daralıyor kızlar burası da olmasa kime anlatacaz bilmiyorum daha çok var valla olmasa da bile netleşince rahatlıcam oldu mu olacak mı diye beklemek çok zor

Merhaba kızlar benim bir çocuğum var 2 ciyi istiyorum.37 yaşındayım kontrol için doktora gittim amh düşük dedi. Tüp bebek önerdi.Şuan normal yolla deniyorum. Başına gelen bar mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…