- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.521
Rabbim şifasını versin sakın kötüyü düşünme sadece dua et eşine destek ol inşallah hayırlı haberlerle dönersinGünaydın kızlar bende bugün kötü bir haberle uyandım şuan okdar kötüyüm ki eşimin dudağında yara çıkmıştı o parçayı alıp patoloji ye gondermislerdi bugün aradılar dudak tümörü başlangıcı gibi gözüküyor dedi asistan brazdan doktor görecek nolur bizede dua edin sonuç temiz olsun ağlamaktan içim çıktı çok korkuyorum
aşmam gereken bir süreç var kızlar. Bebek hayallerimi uzun zamandır erteliyorum, Azıcık daha ertelemek durumundayım.Ama "Elbet Bir Gün"Ne den uzaktan izliyorsun yazın katılın sizde burada bir bini bile tanımayan kadınlarız herkes bir birine destek olmak istiyor sizde girin aramıza dertleri sevinçleri birlikte yaşamak güzel
Evettt dua et neolur canım hemen pik olmasınn Perşembe catlasınnnnCanım pik değil daha 2 güne ancak olur pik. Pik oldgu gün ve siliklestigi günü muhakkak değerlendirmek gerek
Ben.daha tövbeliyiimm bebişim asla bakmıcam belirti. Cnku hepsııı progesteron etksıınden.Aslında işte bi dolu bir boş diyorlar sperm kalitesi için ama benim yumurtlama günüm net olmadı düzenli olmasına rağmen riske atmadım sende hiç stres yapma bu gün yarın olur senin aramızda 3 gün falan olucak geri sayım için belirti bakarız artık gelsin psikolojik bozukluklar
yok canım daha 8. gün catlatma iğnesinden sonraki bekliyorumvar bence ilk ay kimyasal olsa bile sonraki ay gebe kalanlar oluyor belki bunun etkisidir. sen ne yaptın canım gebelik oluştu mu acaba?
Kanıma girmeyin benim gecikince yapıcaz artık valla çok çabuk ikna olurum yapmayın
yok yok şaka yapıyorum. günümüz gelene kadar test yok. benim evde olüvasyonla gelen 6 ad kaset testim var. erken gebelik filan almadımBenmde
Ben kullandım Beş yıllık evliyim iki boş gebelik bir dış gebelik yaşadım yumurta rezervim düşüktü 25 yaşında 35 yaşında bir bayanın değerlerindeydim Mehmet Fatih Karslı mfk hocam ile tanıştık takviyelerini kullandığım ilk ay gebe kaldım 14 hafta beş günlük yani üç ay 13 günlük mfk gebesiyim bugün Mehmet hocamız tarafından muayenemiz oldu bir kız çocuğumuz olacağını öğrendik çok şükür sağlıklı bir gebelik yaşıyorum hiçbir risk görünmüyorKizlarr mfk ürünlerini kullandiniz mi hic takviyelerini magnezyumunu folik asidini falan ?
Birde bir gebenin günlüğü takviyeleri varya inolac magnezyum vs onlari kullanan oldu mu ?
5 gün kala hatta 3 gün kala negatifti benim. Regl günümde pozitifi gördüm. Karamsar olma bekle5 gün kalmış ama dayanamadım eşimle de bir iki gündür aram bozuktu bize 2024 ün belki hediyesi olur düşüncesiyle yaptım keşke yapmasaydım
inşallah güzel haberlerini bekliyorum canımyok canım daha 8. gün catlatma iğnesinden sonraki bekliyorum
Adet günü kan la hüsrana ugrmamak için yap gitsin
yok yok şaka yapıyorum. günümüz gelene kadar test yok. benim evde olüvasyonla gelen 6 ad kaset testim var. erken gebelik filan almadım
yapmıcam. tutucaz kendimizi beklicez
İnşallah vardır canım benim hakkında hayırlısını isde test yap ben de hayacan yaptım umarım vardırAy keşkeee o kadar çok isterim ki çıkmasını ama 5 gün yerleşme kanaması da olmaz herhalde diyorum kendi kendime yine de test yapacağım bugün alıp yarın muayenem var allahım inşallah vardır ya havalara uçarım herhalde
Olur olur vardır herseyin vakti zamanı benim içinde bir süreç vardı hpv16 ile mücadele ediyorum bir yandan bir yandan gebelik istiyorum vardır herkesin bir sınavı sabrı üzülmeaşmam gereken bir süreç var kızlar. Bebek hayallerimi uzun zamandır erteliyorum, Azıcık daha ertelemek durumundayım.Ama "Elbet Bir Gün"
Aynen akışa bıraktık gecikince bakarız artık duruma anlaştıkBen.daha tövbeliyiimm bebişim asla bakmıcam belirti. Cnku hepsııı progesteron etksıınden.
Ay bende var evde evde eşime diyim saklasın yinede nolur ne olmaz bu yoldan dönmek yok artık test yok kendimizi dinleme yok akışa bırakıyoruz güzel enerji ile
yok yok şaka yapıyorum. günümüz gelene kadar test yok. benim evde olüvasyonla gelen 6 ad kaset testim var. erken gebelik filan almadım
yapmıcam. tutucaz kendimizi beklicez
Benimde 12 13 hemen hemen aynıyız hadi hayırlısı bakalım11 12 Ocak gibi duruyor
Adet günü kan la hüsrana ugrmamak için yap gitsin
11 12 Ocak gibi duruyor
Benimde 12 13 hemen hemen aynıyız hadi hayırlısı bakalım
Bakma bakma hepsinin progesteron yüzünden olduğunu bil ve inan bana yaşadığımız belirtilerin çoğu progesteron yüzünden olduğu için Aslında gebe olduğunuzda da HCG yüzünden olmuyor belirtiler tabii ki hcg'nin verdiği belirtiler var ama 1500 üstünde tam anlamıyla belirti salgıladığı için en güzel belirti yerleşme kanaması ve adet gecikmesi sanırımAynen akışa bıraktık gecikince bakarız artık duruma anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?