Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet benim testimde aynısı yaptım şimdi sizi dinleyip atıyorum benim büyük ihtimalle geç döllenme

Eklentiler

• 1000005680.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 63
Yaptım predictoru

Eklentiler

• 1000005680.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000005682.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 59
Var bence kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bize senin kaç günün geçti benimde dün olmam lazımdı olmadım daha Öğlen bir iki damla geldi devamı yok
Amin amin çok teşekkür ederim canım benim bugündu regl günüm sende bu markayı alıp denesen imkanın varsa aklında soru işareti kalmaz canım inşallah vardır seninde

Merhaba beni de ekler misiniz
Sat 17 Kasım 2024
Bat 12 Aralık 2024 inşallah hamile olduğumu öğrenirim,bide son açtığım konuma bakar mısınız lütfen,hamile miyim sizce ??

Teşekkür ederim Amin amin canım evet hızlı test bugün regl günüm ya eczaneci bunu almamı önerdi sorun olur mu
yok yok tabi ki sorun olmaz ama erken test olmamasına rağmen çıkartmışşş yani beta çokta düşük değildir :)) erken test olsaydı daha belirgin çıkardı

Merhaba beni de ekler misiniz
Sat 17 Kasım 2024
Bat 12 Aralık 2024 inşallah hamile olduğumu öğrenirim,bide son açtığım konuma bakar mısınız lütfen,hamile miyim sizce ??

yok yok tabi ki sorun olmaz ama erken test olmamasına rağmen çıkartmışşş yani beta çokta düşük değildir :)) erken test olsaydı daha belirgin çıkardı
Anladım canım çok çok teşekkür ederim pazartesi kan vermeye gidicem inşallah sağlıklı gebeliktir amin rabbim isteyen herkese de nasip etsin

buda erken gebelik testi zaten sadece 6 gün çncesi olan değil early ile aynı koyulukta çıkarıyo neredeyse denedim ikisinide hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…